Wkudk

Hvordan at fastsætte en iPhone 3G skærm

Du, ligesom mange mennesker, fordelt har din skærm! Disse skridt og video vil vise dig, hvordan du løser det selv. Læs hele vejledningen, før du begynder processen.

Steps

Hvordan at fastsætte en iPhone 3G skærm. Saml alle de værktøjer, du får brug for.
Hvordan at fastsætte en iPhone 3G skærm. Saml alle de værktøjer, du får brug for.
 1. 1
  Backup din iphone! Tilslut den til din computer, gå til din iPhone i iTunes, og klik på "Sync".
 2. 2
  Saml alle de værktøjer, du får brug for. Alle disse materialer kan købes online i pakker. En simpel Google-søgning, "iPhone skærm reparation kit", vil producere du mange resultater at vælge imellem. Også butikker, såsom Zellers og Wal-Mart bære alle de materialer, undtagen til skærmen. Bestilling af materialer offline vil sikre, at du får den rigtige størrelse og type, hvis du er usikker. Her er hvad du har brug for:
  • En udskiftning glas.
  • A # 00 stjerneskruetrækker
  • Et barberblad eller anden kile og skrabning værktøj
  • Sprit-og Q-tip og / eller en hårtørrer eller varmepistol
  • Dobbeltklæbende tape og saks eller superlim
  • Valgfrit: En lille sugekop
  • Valgfrit: Pincet
 3. 3
  Kig på bunden af din iphone (siden med hjem-knappen) og find de 2 skruer på hver side af USB-stikket. Brug en # 00 Phillips til at skrue begge disse. (Bemærk, at du ikke behøver at fjerne SIM-kortet for at åbne telefonen, som nævnt andetsteds på nettet.)
 4. 4
  Fjern skærmen ved hjælp af en af disse metoder:

 5. Brug en kile eller skrabning værktøj. En barberblad fungerer godt. Sæt barberblad mellem gummi og metal og løfte skærmen. Skærmen vil stadig være knyttet til iphone, så sørg for at læse det næste skridt at være forberedt.
Brug en. I stedet for at bruge en skraber værktøj eller en skruetrækker, som kan beskadige gummi surround, bruge en lille sugekop. Anbring sugekoppen lige over home knappen og træk forsigtigt op. Glasset vil trække lige ud med ingen skader på det omgivende gummipakning (forudsat at glasset ikke er brudt alt for dårligt til at få en forsegling).
5
Kig efter klapperne i øverste højre holder skærmen og telefonen sammen. Du vil se etiketter 1 og 2 på lyse orange klistermærker på disse klapper. Løft disse flapper med din kile værktøj. (Bemærk: Den # 2 mærkat på telefonen anvendes i denne tutorial faldt.)
6
Kig efter en tredje mærkat under # 2 flap. Denne ene er lidt anderledes end de to andre. Du bliver nødt til at løfte den sorte "klemme" til at frigive # 3 tilslutning. Når klemmen løftes, vil skærmen være fri resten af iPhone, skal du blot trække det ud.
7
Fjern 6 mere Der er 5 skruer på sideskinner: 3 på siden med flapperne og 2 på den anden side. Det 6. skrue i øverste højre. Alle 6 af disse skruer er de samme, så du ikke behøver at bekymre sig om at holde styr på, hvilke gik hvor. Der er sort tape over nogle af skruerne i dette trin. Den sorte tape er ikke nødvendig, så du kan bruge din barberblad til at skære tapen dækker hver skrue hovedet.
8
Adskil fra glasset Sæt din wedger i mellem skinnerne og kile den inderste stykke ude. LCD bliver nødt til at glide ned mod Home-knappen for at rydde top flanger. Må ikke være bange for at anvende en lidt pres, da metallet ikke bliver deformeret. Dette skridt vil frigøre LCD-skærmen fra metalramme.
9
Rengør metalrammen glasskår. Dette trin er den sværeste del, og vil tage et stykke tid, men sørg for at det er gjort godt, så den nye skærm passer lun. Den specifikke metode til at tage, vil afhænge af, hvordan glasset brød, men ikke være bange for at bruge magt, så længe du ikke er i høj grad at bøje metal / plastik ramme, fordi du vil genbruge det. Brug din barberblad eller en anden kile enhed til skrot væk stak stykker af glas og sidesten rest af den tidligere lim. Nogle mennesker anbefaler at bruge en varmepistol eller hårtørrer, men vær forsigtig, da dette kan deformere rammen, hvis det er vrides mens anvendelse varme. I så fald bliver du nødt til at opvarme den igen for at reformere det. Limen er opløses med sprit, så prøv pensling det på med en Q-tip og derefter arbejder på det med barberblad.
 • Vær omhyggelig med ikke at skære dig selv! Og hvis du får nogen små glasskår i fingrene eller hud, kan du læse Sådan fjerner en splint.
10
Forbered din nye skærm. Hvis du har dobbeltklæbende tape, sørg for at det er skåret ud korrekt. Hvis du har superlim, sørg når de anvender det, at du ikke anvender for tæt på home knappen. Kun anvende lim, uanset hvilken en det kan være, at den brede sorte plastik på bunden eller toppen, opholder sig væk fra midten. Du ønsker ikke at lime home knappen eller lytte brik på toppen. Lad limen sæt til et par minutter for at sikre den er indstillet. Hvis du bruger dobbeltklæbende tape, overveje at bruge en pincet til at manipulere det, så du ikke får din finger olier over det hele, faldende dens klæbrighed. Vær sikker på at fjerne den beskyttende plastik på nye glas, hvor det vil røre båndet.
11
Start samles igen din iphone. Sæt LCD og glas tilbage sammen. Der er to måder skærmen kan gå, og kun den ene er korrekt. På den ene side er skinnen længere end den anden, så det er en hurtig måde at matche det. Du kan finde det nemmere at skubbe LCD i fra bunden, så den lille klemme glider på pænt.
12
Sæt de 6 skruer tilbage, at vi tog ud før.
13
Skub # 3 kablet tilbage i klemmen, og sørg for klemmen er åben. Dette trin er lettere, hvis du skubber # 3 ned for at glatte det ud lidt, så hold # 2 og # 1 kabel med tommelfingeren. Når du har den # 3 kabel genindsat, trykke ned den sorte klemme.
14
Sæt # 2 og # 1 kabler igen ved blot at trykke dem på stikket. Må ikke bekymre dig om at bruge en lille smule af kraft eller mangler stikket et par gange som det er forpligtet til at ske.
15
Sætte skærmen tilbage på telefonen. Start med at indsætte den øverste, den side med stikkene, og derefter placere den nederste i. Det burde passe fint, undgå at bruge magt. Efter skærmen og LCD er rart og lunt, satte de sidste 2 skruer ind i deres pladser på hver side af USB.

Tips

 • Sæt dine skruer, hvor du ved, du ikke vil miste dem, fordi de er meget små og kan nemt komme væk fra dig.

Advarsler

 • Hvis du ikke er fortrolig roder med din iPhone, kan du have folk fra Apple gør dette for dig, som du kan forårsage mere skade på telefonen.
 • Denne proces vil ugyldiggøre din iPhone garanti.

Ting du behøver

 • Smal fladt hoved skruetrækker eller noget lignende, så sørg for elementet har en noget fin spids, da det vil blive brugt til at skrabe.
 • En meget lille Phillips skruetrækker (den ene med X-form, som passer skruerne).
 • iPhone glasskærm.
 • Superlim eller dobbeltklæbende tape.
 • Alle disse materialer kan købes online i pakker. En simpel Google-søgning, "iPhone skærm reparation kit", vil producere du mange resultater at vælge imellem. Også butikker, såsom Zellers og Wal-Mart bære alle de materialer, undtagen til skærmen. Bestilling af materialer offline vil sikre, at du får den rigtige størrelse og type, hvis du er usikker.