Wkudk

Hvordan at fastsætte en revnet ipod touch screen

IPod Touch indeholder to skærme: den ydre glas beskyttende skærmen, og den faktiske touch screen (også kaldet digitizer). Trinene nedenfor forklarer, hvordan man erstatte både, afhængigt af hvilken er brudt.

Steps

Hvordan at fastsætte en revnet ipod touch screen. Fjern forsigtigt krom opbakning fra din iPod med din iPod åbning værktøjer (eller en flad skruetrækker).
Hvordan at fastsætte en revnet ipod touch screen. Fjern forsigtigt krom opbakning fra din iPod med din iPod åbning værktøjer (eller en flad skruetrækker).

Udskiftning af LCD digitizer

 1. 1
  Fjern forsigtigt krom opbakning fra din iPod med din iPod åbning værktøjer (eller en flad skruetrækker). Gør dette ved at skubbe værktøjet mellem hullet i krom opbakning og den forreste frontplade. Efter at have arbejdet din vej støt omkring iPod, vil ryggen pop off.
 2. 2
  Placer din iPod med forsiden nedad på et bord eller en anden overflade. Du skal nu fjerne det genopladelige batteri. Gøre det ved forsigtigt nysgerrige det opad. Det er limet til iPod, så det vil tage nogen indsats for at fjerne det.
 3. 3
  Fjern hovedkortet. Det er knyttet til batteriet og er fastgjort med 4 skruer. Hold skruerne sikkert i nærheden.
 4. 4
  Tag den flydende krystal display (LCD) digitizer. Digitizer holdes på plads med 16 små skruer. Opbevar skruerne på et sikkert sted.
 5. 5
  Hvis det er relevant, skal du udskifte den knækkede digitizer med en ny. Gør dette ved at frakoble din brudt LCD-skærm omhyggeligt (du kan se den sorte prop i billedet), så stikket i din nye LCD-skærm.
 6. 6
  Sæt din iPod sammen igen ved at vende disse trin. Hvis du udskifter dit ydre beskyttende skærm videre til næste trin.

Udskiftning af frontplade

 1. 1
  Nu hvor din fritliggende frontplade er klar til at blive repareret, skal du fjerne den firkantede 'hjem' knappen og der er afsat.
 2. 2
  Lay frontpladen opad og varme med en hårtørrer. Klæbemidlet holder skærmen til frontpladen skal opvarmes for at adskille de to. Fjern og kassér revnet skærm.
 3. 3
  Nu udskifte dit 'hjem' knappen og lægge dit udskiftning skærmen over din frontplade.
 4. 4
  Opvarm frontpladen med din hårtørrer for at tillade klæbemidlet at binde med skærmen.
 5. 5
  Lad din skærm køle ned og sørg for, at det har levet op til frontpladen helt.
 6. 6
  Sæt din iPod sammen igen omhyggeligt ved at vende disse trin.

Tips

 • Hovedkortet er forbundet til batteriet via et kabel. Mens fjerne batteriet og hovedkortet være omhyggelig med ikke at beskadige dette kabel.
 • Vigtigheden af ​​at holde dine skruer på et sikkert sted kan ikke understreges nok.
 • Må ikke bruge din iPod, indtil skærmen er fast.

Giv agt

 • Som nævnt vil en skruetrækker åbne din iPod, men det vil uden tvivl ridse krom overflade. Vær forsigtig.
 • Forsøg på at fastsætte din iPod vil annullere din garanti. Men hvis din garanti er udløbet, så du ikke har meget at miste.

Ting du behøver

 • Din brudt iPod Touch
 • Udskiftning skærm
 • iPod åbning værktøjer (lille skruetrækker vil være tilstrækkeligt)
 • Lille skruetrækker sæt (et sæt præcise skruetrækkere er bedst egnet)
 • En hårtørrer