Wkudk

Sådan installeres Cydia

Cydia er nyttigt, hvis du har en jailbroken iPhone. Du kan installere Cydia på din iPhone til at hente iPhone apps, der ikke kan findes i Apple App Store. Dette giver dig adgang til billigere apps, så du kan gøre mere med din iPhone, og det kan også køres på tværs af andre platforme og enheder, som du kan eje. Cydia installation kan være en vanskelig opgave, da det ikke kan downloades via Apples officielle app store, men fordelene er værd at problemer, hvis du kan lide at bruge en masse af iPhone apps.

Steps

Sådan installeres Cydia. Jailbreak din iPhone.
Sådan installeres Cydia. Jailbreak din iPhone.

Installation Cydia for første gang

 1. 1
  Jailbreak din iPhone. Jailbreaking dybest set betyder at hacke ind i din iPhone, så du kan låse Unix filsystemet. Du er nødt til at jailbreake din iPhone først, fordi ellers enheden vil forhindre Cydia fra at blive installeret. Der er 3 måder, du kan jailbreake din iPhone.
  • Besøg et jailbreak hjemmeside via din iPhone og udføre en jailbreak vha. hjemmesidens online værktøjer.
  • Brug et jailbreak-program. Som eksempler kan nævnes Blackra1n, GreenPois0n, PwnageTool og Redsn0w.
  • Tag din iPhone til en tredjepartsleverandør eller tjenesteudbyder, der udfører jailbreaks. Du bør undgå at gå til enhver autoriseret iPhone forhandler (som drives af Apple eller dets associerede virksomheder), da jailbreaking kan være imod deres vilkår og betingelser.
 2. 2
  Vælg muligheden for at installere Cydia under jailbreak. Hvis muligheden ikke kommer op, så Cydia vil automatisk blive installeret med jailbreak. Men vil du stadig nødt til at oprette Cydia til at fungere korrekt på din iPhone.
 3. 3
  Tilslut din iphone til internettet.
 4. 4
  Tryk på Cydia ikonet for at åbne Cydia.
 5. 5
  Tillad Cydia at initialisere repositories. Dette kan tage et par sekunder, men skal kun udføres første gang, du kører Cydia app. Cydia vil lukke automatisk, når den er færdig initialiserer repositories.
 6. 6
  Genstart Cydia ved at trykke på ikonet igen. Du vil blive taget til "Hvem er du?" vindue.
 7. 7
  Indstil din interaktion metode som bruger ved at trykke på "bruger" og derefter trykke på "færdig".
 8. 8
  Giver tilladelse til at lade Cydia tjekke for opdateringer i sin planlægning og database. Du vil se fremskridt i toppen hvor der står "Henter pakker." Vent til databasen indekset er hentet.
 9. 9
  Opgrader pakken, når du bliver bedt om. Cydia vil give dig mulighed for at "Upgrade Essential", "Upgrade Complete" eller "Ignorer". Vælg og bekræft "Complete Upgrade" valgmulighed. Det er vigtigt at opgradere helt, fordi ellers kan du løbe ind i fejl, mens du bruger Cydia.
 10. 10
  Genstart Cydia efter det er blevet opgraderet.
 11. 11
  Begynd at bruge Cydia at finde og downloade iphone apps, der ikke er tilgængelige via Apple App Store eller justere og tilpasse indstillingerne for dine eksisterende apps.

Installation cydia opdateringer

 1. 1
  Installer nye versioner af Cydia at sikre, at du ikke løber ind i nogen fejl. Saurik (det selskab, der skabte Cydia) frigiver opdateringer regelmæssigt for at forbedre brugeroplevelsen. Du kan bruge følgende enkle trin til at holde Cydia opdateret på din iPhone.
 2. 2
  Åbn Cydia. Sørg for at din iPhone er forbundet til internettet, så det kan hente og installere opdateringer.
 3. 3
  Tryk "ændringer" i bunden af skærmen for at åbne ændringer vinduet.
 4. 4
  Brug "Opdater"-knappen i øverste venstre hjørne for at se opgraderingsmuligheder.
 5. 5
  Vælg "væsentlig opgradering" for at downloade og installere den nyeste version af Cydia på kortest tid uden at miste nogen af dine tilpasninger og data.
 6. 6
  Bekræft din handling når du bliver bedt og vente på Cydia installer for at fuldføre opdateringen.
 7. 7
  Genstart Cydia efter status Cydia installatøren har skiftet til at fuldføre. Du kan nu bruge Cydia med alle de nyeste

Tips

 • Processen med at installere Cydia er den samme for alle iPhone-modeller undtagen jailbreaking metoder. For at installere Cydia godt du nødt til at bruge jailbreak hjemmeside eller værktøj, der understøtter din iPhone-model (listen over understøttede modeller er normalt angivet på de hjemmesider, som du bruger til at jailbreake eller få jailbreak værktøj).