Wkudk

Hvordan man spiller tegne noget

Hvis du er en fan af Pictionary eller Charades kan denne mobil / smartphone app være den mest fittest for dig. "Tegn noget" skaber en social networking begrundelse for de klassiske gruppe spil. Downloadet af millioner og genererede milliarder af billederne, vil dette spil holde en interesse i nogen.


Denne app er udviklet til iPhone og iPad.

Steps

Hvordan man spiller tegne noget. Vælg vanskeligheden ved din tegning.
Hvordan man spiller tegne noget. Vælg vanskeligheden ved din tegning.
 1. 1
  Opret et spil. Tryk på "Opret spil" knappen, og det vil give dig mulighed for at forbinde med folk fra forskellige kilder, uanset om de er dine Facebook-venner, via e-mail eller ved brugernavn. Brug "Random" mulighed for at forbinde med en tilfældig Draw Something afspiller.
 2. 2
  Vælg vanskeligheden ved din tegning. Hver tegning "niveau" vil komme med mønter, de flere mønter ordet er værd, jo sværere kan det være at tegne og held gætter rigtigt af den anden person.
 3. 3
  Flyt til tegnebordet. Dette er, hvor billederne er oprettet. Som standard er det kun tilladt farverne sort, gul, rød og blå. Når du har opnået en vis mængde mønter, kan du bruge dem til at købe andre farver. Vælg "blyant" ikonet for at tegne, "viskelæder" ikonet for at slette linjer og papirkurven tønde til at starte ud med en ny blank skærm. Tryk på "Udført", når du er færdig med din tegning.
 4. 4
  Hold øje med status. Et grønt "Play"-knappen på forsiden vil informere dig om, at det er din tur. Når der står "Venter", betyder det, at den anden spiller bliver nødt til at fuldføre deres tegning / tur.
 5. 5
  Gæt den anden persons valgte ord. Tegningen vil blive animeret fra start til slut, som hvis de var trække på et stykke papir. Du kan tilslutte brevene til enhver tid. Hvis du giver op på forsøget, skal du trykke på "Pass" i højre hjørne, og du ikke modtage mønterne. Videregivelse et billede ikke blot ender din del af runden, men også udsletter begge folks rekord streak tilbage til nul.

Tips

 • Brug bomber klogt i spillet. Bomber bruges til at få nye ord til din draw liste, samt fjerne bogstaver i det virvar, når du gætte den anden persons ord. Når du løber tør, eller når du har brug for at genopbygge, bliver du nødt til at købe ekstra bomber.
 • Hvis du ikke kan lide din liste over ord, eller hvis du ikke kan drage nogen af ​​dem, er der et trick til at få en helt ny liste. Luk app og dobbeltklik på knappen Hjem for at opdrage den multitasking dock. Tryk og hold den app ikon, indtil de alle begynder at vrikke (døbt "vrikke mode"). Fjern app fra rækken ved at trykke det lille ikon i hjørnet, denne kraft afslutter app. Genstart app, og du får en helt ny liste over ord. Dette er nyttigt, hvis du har lidt eller ingen bomber.
 • Udnyt spillets tegning animation system. Du behøver ikke at tegne hele billedet på et lærred. For eksempel, hvis du får et sammensat ord, såsom "ildkugle" behøver du ikke at tegne et virkeligt bold i brand. I stedet tegne en brand, og derefter smide tegningen. Tegn en plustegn og smide det igen. Endelig tegne en bold. Forhåbentlig blev de opmærksomme, og de vil få ordet.
 • Du kan spille spillet gratis. Men for 2.000 flere ord og 400 bonus mønter, koster det fulde spil 99 cent (0,62 kr).
 • Målet er at skabe en "rekord" win streak mellem dig og din partner.
 • Hvis du beslutter at stoppe med at spille spillet, er der en måde at "slette" et igangværende spil. Swipe din finger på tværs den anden persons navn eller avatar og en "Slet" knappen vises. Når et navn slettes, vil den anden person modtager en besked på deres hovedside, at du har afsluttet spillet.
 • Hvis du virkelig sidder fast, kan du finde et ord Unscrambler online.
 • Tegning pilene til det specifikke emne i dit billede hjælper meget, især hvis du er bekymret for, at den anden spiller ikke vil "få" hvad du tegne.
 • Hver anden farve pastel kategori koster 249 mønter.
 • Undgå at bruge ord som erstatninger for tegninger eller forsøge at weasel gennem spillerunder bare for at få mønter hurtigere. Dette er ikke det punkt i spillet, og hvis du spiller / teaming med en tilfældig person, vil det spilde deres tid.