Wkudk

Hvordan at oprette et brugernavn

Et brugernavn giver dig adgang til en hjemmeside eller konto, og er almindeligt parret med en adgangskode. Nogle gange kan det være svært at finde et brugernavn, som ikke er taget (især hvis du registrere sig på en populær hjemmeside), og det kan få irriterende at forsøge at huske et andet brugernavn for hver hjemmeside. Her er hvordan at bosætte sig på et brugernavn, som du kan bruge til alle dine registrerings behov.

Steps

Hvordan at oprette et brugernavn. Overvej kontekst (e) af brugernavnet.
Hvordan at oprette et brugernavn. Overvej kontekst (e) af brugernavnet.

Oprettelse af din egen

 1. 1
  Overvej kontekst (e) af brugernavnet. Hvis du bruger brugernavnet udelukkende til e-mail-konti og bank hjemmesider, det er okay at medtage en del af dit navn. Men bruger en del af dit navn ikke anbefales, når det er muligt. Især hvis du er på en dating site, eller et forum, som du hellere ikke umiddelbart er knyttet til, så vil du ønsker at vælge en mere anonym brugernavn. Pick et brugernavn, som du er fortrolig med omkring alle aldre.
 2. 2
  Brug en variation af dit navn, der er nemt for dig at huske, men svært for andre at forbinde med dit navn. Brug din sjældent talt mellemnavn, for eksempel, og staver det bagfra. (F.eks Marissa = Assiram)
 3. 3
  Tilføj et af følgende for at give dit brugernavn et unikt twist:
  • Understregninger (_) eller punktummer (.) (F.eks Assiram_K eller P.Assiram)
  • Numbers - sørg for at de tal, der har betydning for dig, men ikke nødvendigvis afslørende, ligesom fødselsdage eller adresser. Brug ikke for mange numre selv. (F.eks Assiram727)
  • Forsigtig: Ikke-brev tegn kan være misbrugt og se tacky. Desuden bruger alt for mange kan krænke brugernavn politik uanset hvilken hjemmeside du måske være at gøre et brugernavn til. Brug dem i moderate mængder.
 4. 4
  Sammensatte dit brugernavn med en favorit hobby, mad, bog eller film. Hvis du brænder for Brasilien, for eksempel, søge på nettet efter navnene på blomster, krigere, eller folkeeventyr figurer fra Amazon. Det er generelt en god idé at sætte en understregning eller en periode mellem de to. (F.eks Fountainhead_Marissa eller Marissa.Zucchini)
 5. 5
  Kryds sprogbarrieren. Slå ord op i andre sprog. Måske brugernavnet "Writer" var ikke tilgængelig, men den franske ækvivalent "Ecrivain" er. Du kan også bruge et ord fra en fantasy sprog, såsom Elvish.
 6. 6
  Skriv dit brugernavn ned et sted i nærheden af din computer, så for ikke at glemme det. Brug en gul seddel, og holde det på din computer, i nærheden af ​​skærmen. Dette er ikke nødvendigt, så længe dit brugernavn er nem at huske

Ved hjælp af en generator

 1. 1
  Brug en online brugernavn generator. Websites såsom Brugernavn generator der kan generere tilfældige brugernavne baseret på de kategorier, du vælger.
 2. 2
  Du kan opfinde en helt ny ord at bruge som din hele eller en del af dit brugernavn. En tilfældig ord generator kan give dig nogle ideer.

Brugernavn ideer


Tips

 • For de fleste steder skal brugernavne være mellem 6-14 tegn.
 • Gør ikke dit brugernavn kompliceret eller svært at huske, især hvis du har planer om at dele det med andre mennesker (f.eks føjes til en kammerat liste).
 • efter navnet, hvis du ønsker at finde ud af, om det er unikt eller hvis en anden brugt det før.
 • Kom op med en liste over adjektiver, der beskriver dig og finde en måde at indarbejde dem i dit brugernavn.
 • Må ikke bruge for meget tid på at beslutte dit navn. Et godt navn er en, som du bør være i stand til at huske. Må ikke gøre det så kompliceret, at du vil glemme det.
 • Gør ikke dit brugernavn kompliceret eller svært at huske.
 • Du kan også bruge det navn, som din e-mail, men hvis det er til arbejde, holde sig væk fra potentielt pinlige navne.
 • Brug en eller en variation på et fælles sætning eller titel. Når du er i tvivl, så håne navnet på en populær sang, film, restaurant eller butik.
 • Generelt, jo mere unikke brugernavn jo mere sandsynligt vil du være i stand til at bruge det til forskellige hjemmesider, og jo mindre du bliver nødt til at huske. På den anden side, hvis du gør det for specifikke personlige oplysninger kan dit privatliv blive et problem.
 • Nogle websites som AIM vil have en funktion, når du anvender, hvor du indtaster et par ord, og de vil foreslå 3-5 skærmnavne for dig. Disse vil generelt give dig flere originale resultater, men du skal ikke bruge det, hvis du tror, ​​du vil ikke huske det.

Advarsler

 • Undgå numrene 666, 69, 1337 og nr. 1. Disse er generelt overused, og kan bære ubehagelige eller pralende konnotationer.
 • Vær opmærksom på de krav, på hjemmesiden. Mere end ofte vejledningen vil oplyse, "Brugernavn må ikke indeholde suggestivt eller upassende sprogbrug".
 • Undgå noget, der kan være stødende, eller du kan miste venner, før du selv begynder.
 • Vær sikker på at læse Googles Brugernavn politik, men kun, hvis du opretter et navn for Google. Den Google-brugernavn politik gælder ikke for websteder i almindelighed.