Wkudk

Hvordan at skabe en ren version af en sang

Nok er nok! Det var en stor sang, indtil de måtte gå droppe F-bombe, i den oprindelige "betydning af ordet, intet mindre! Hvis du har en sang, du elsker, men enten ikke værdsætter bandeord dig selv eller ønsker at holde din børn fra at blive udsat for mere af det, end de har brug for, vil vi vise dig, hvordan du opretter "rene" version, direkte på din computer.

Steps

Hvordan at skabe en ren version af en sang. FÅ musik redigeringssoftware.
Hvordan at skabe en ren version af en sang. FÅ musik redigeringssoftware.
 1. 1
  FÅ musik redigeringssoftware. Audacity er et gratis, open source software program til rådighed for download fra deres hjemmeside. Følg download instruktion, derefter installere Audacity. Når det er installeret (genstart af computeren kan være nødvendig) åben Audacity og klik på Filer og derefter Open File,>, eller tryk på Ctrl + O (Kommando-O på en Macintosh).
 2. 2
  Gennemse til sangen fil (. Mp3,. Wma, eller. Wav), du ønsker at redigere. Klik på Åbn. To store, blå oscilloskop-lignende figurer vises på skærmen-one til den venstre kanal (nederst) og en til højre (øverst).
 3. 3
  Tryk play-ikonet på værktøjslinjen og lytte til den sang, indtil du når den del af sangen med det vulgære ord. Tryk pause, og derefter zoome ind på den pågældende sektion.
  • Fortsæt zoom og tilbagespoling, indtil du kan placere din cursor på netop den del af den blå linje, der begynder frispark ord.
 4. 4
  Med din cursor, skal du klikke og trække i kurveområdet at vælge varigheden af den uhensigtsmæssige ord. Kontroller, at du har den rigtige valg ved at klikke på den grønne Play pil.
 5. 5
  Tryk på ikonet Stop (den orange firkant), klik på generere menuen, og vælg en af følgende muligheder:
  • Silence-Dette valg vil eliminere al lyd fra udvælgelsen, hvilket skaber en traditionel "Radio Edit". Klik på "Generate" på popup-vinduet for at fuldføre tavshed.
  • Tone-Dette valg vil gøre en tone med en pitch, som du kan variere i det vindue, der vises. Dette er en "tv stil" edit. Brug de viste indstillinger:
  • Hvis du musikalsk tilbøjelige, kan du indstille tonehøjde bip for at være den samme som nøglen til sangen. For eksempel. Hvis sangen er i tonearten A (større eller mindre), der frekvens til 880Hz
  • Hold Amplitude lav til at begynde med, især hvis du ikke vælger Sine wave-du kan altid fortryde og gøre det en smule højere, hvis det er for blød.
  • Du kan også klikke på menuen Effekt, og vælg Wahwah, indstilling resonans til 6,0. Dette gør stemmen foretage endnu traditionelle radio edit lyd, samtidig med at rytmen snarere end tavshed, selv om det ikke virker for alle bandeord.
 6. 6
  Tip til virkelig musikalsk krængningsprøve: Tag en instrumental sektion, der matcher nøglen og rytme fejlende sektion, og erstatte den fejlende sektion med den instrumentale bit. Pas så den indsatte sektion er det samme antal prøver, som den slettede sektion, og hvis det er muligt, så sørg for waveforms linje op i begyndelsen og slutningen.
 7. 7
  Bemærk ændringen af kurvevisningen. Hvis du har indsat en tone, for eksempel, vil du se, hvad der ligner en solid blok:
 8. 8
  Test din redigering. Spol tilbage til et par sekunder før ordet, og tryk derefter på play-knappen for at høre din effekt. Hvis det ikke er til din smag, simpelthen fortryde, så prøv andre metoder, indtil du finder noget acceptible.
 9. 9
  Nyd din musik uden bandeord.

Tips

 • Hold dine redigeringer så korte som muligt. Da de fleste sange har musik og tekst kombineret på begge spor, vil længere tavshed gør det til at lyde værre.
 • For at gøre din sang lyde bedre, hjælper det at have en instrumental af sangen. Den instrumentalizing metode vil hjælpe med at rense en sang mere professionelt. Det vil også fastholde den instrumentale del uden at have den bande ord i det.
 • For stereospor only: Brug vokal fjernelse funktioner. Den vokale fjernelse Funktionen fungerer muligvis ikke så godt, og du kan stadig høre nogle af de bandeord fundet i ekkoerne, backup stemmer og hvad der ellers der ikke er filtreret.
 • Du kan også fjerne ordet med en "record springe" effekt. For at opnå dette, tage en lille del af sangen støder direkte op til, hvor bandeord er placeret, og indsæt det over hvor ordet er placeret lige så mange gange som nødvendigt for fuldt ud at dække det. Dette fungerer bedst, hvis den korte klip, der erstatter ordet synkroniserer op med sangens beat.
 • Prøv at bruge "Reverse" Effekt for en mindre forstyrret lyd, mens du stadig fjerne ord.
 • Hvis du ikke er i stand til at vælge noget fra generere eller Effekter menuer, skal du enten have den sang spiller eller standset. Sørg for at du har den sang stoppede for at redigere.
 • Zoome ind, når de foretager valg for større nøjagtighed.

Advarsler

 • Må ikke redigere en andens musik til distribution uden tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten. Nogle mennesker har kørt på kant med loven som et resultat af at gøre dette.
 • Forstå, at nogle sange er så fulde af dårlige ord, som du kan miste effekten af ​​sang af "rengøring" det.