Wkudk

Hvordan at stoppe runescape

RuneScape er et online rollespil. Ligesom mange andre MMORPGs, kan det blive ganske vanedannende. Afhængighed kan mindske din evne til at studere, koncentrere sig eller gøre andre ting i dit liv. Forsøger at kontrollere den tid, du spiller, og den måde du tror ville være den bedste metode til at have det sjovt og nyde livet på samme tid. Men at holde op RuneScape er et alternativ, hvis du ønsker at aldrig spille spillet igen. At få succes på RuneScape skal du tænke på det som et andet liv.

Steps

Hvordan at stoppe runescape. Har en part i Falador festlokalet.
Hvordan at stoppe runescape. Har en part i Falador festlokalet.
 1. 1
  Har en part i Falador festlokalet. Du kunne have en "forlader" fest og slippe alle dine varer i brystet. Du kan også vælge at stoppe i Lumbridge og hjælpe nye brugere ved at tilbyde dem nogle penge til at hjælpe dem på deres rejse. Du kan endda slippe dine elementer der tillader dem at forsvinde fra spillet helt eller sprede dine emner blandt dine venner. Uanset hvad du vælger at gøre, så lad det være en måde, der tilfredsstiller dig og kan potentielt til gavn for samfundet.
 2. 2
  Afmeld. Dette er en indlysende, annullering dit abonnement kun tillader dig at spille gratis at spille version af RuneScape. Selv hvis du holder logge ind for at spille RuneScape vil du ikke have så meget sjov som du ville i medlemmer, og kan ende kede af spillet lettere.
 3. 3
  Slet cache. Jagex gemmer en cache på computeren for at tillade masser af information i spillet til at indlæse meget hurtigere. Slette det vil ikke kun spare dig en smule plads på harddisken, men også gøre RuneScape mere laggy og afvisende første gang du logger på, hvis du ikke kan modstå gå tilbage.
 4. 4
  Tænk over hvorfor du spiller. Har du spiller for spændingen? Kedsomhed? Uanset hvad det kunne være der er ofte en anderledes sundere måde at tilfredsstille dig. Picking up en hobby er en fantastisk måde at lindre afhængighed. At spille RuneScape effektivt, bør du tænke på det som bare et spil, ikke et liv nødvendighed. Tænk over, hvordan spillet påvirker dig. Se på, hvordan det påvirker andre.
 5. 5
  Undgå logge ind. Dette er helt indlysende, men dette trin kan være vanskelig. Prøv at fange dig selv hver gang, før du kommer til login skærmen.
 6. 6
  Bloker websted fra din computer, hvis du er i stand til. Du kan gøre dette med Windows HOSTS, eller du kan have forældrekontrol software, du kan bruge eller få dine forældre indstillet.
 7. 7
  Give det væk! Det er rigtigt. Gå op til nogen og give din konto væk. Ikke alene har du hjalp en anden, du ikke længere at level 100 du var, hvis du nogensinde forsøge at spille igen. Alternativt sende det online for andre at bruge.
 8. 8
  Har et familiemedlem ændre password og ikke fortælle dig, hvad det er. Dette vil holde dig fra at logge ind permanent. Skulle du nogensinde ønsker at spille RuneScape igen, ville du nødt til at oprette en ny konto.
 9. 9
  Find et andet hobby, som du nyder, som ikke er relateret til nogen spil. Dette kan omfatte at lære at spille et instrument, sport, indsamling, eller rejser. Dette vil tage dit sind ud af spillet, og mere tid du bruger væk fra det, jo mere fri tid til at koncentrere du vil have.
 10. 10
  Ødelæg din konto. Gå til ændring af adgangskode skærmen, og skriv derefter en tilfældig virvar af bogstaver i adresselinjen. Kopier og indsæt dette i din "Ny adgangskode". Denne måde vil du vide din konto er væk for evigt, og der er ingen måde at få det tilbage.
 11. 11
  Kærlighed noget nyttigt i det virkelige liv. For eksempel, hvis du falder i kærlighed med matematik eller jogging kan du bruge masser af tid med det i stedet for med Runescape. Der er virkelig ikke meget mening i bare at gå væk fra Runescape eller frakobler internettet: du kommer tilbage, fordi din tidsplan og livet er tomt. Du er nødt til at fylde det med noget nyttigt, noget, der vil tage din tid. Selvfølgelig, hvis du mangler den disciplin til at gøre dette, bør du aktivt søge hjælp for nogen til at hjælpe disciplin dig. For eksempel ville en awesome eksempel være, hvis du elskede matematik, og du begyndte at forberede den internationale Matematik Olympiade. Så du ville finde masser af ressourcer online, og mange instruktører til at hjælpe dig. Eller du kan arrangere med din ven til at have et særligt træningsprogram, så du har en tidsplan, og du træner hårdt for ting som jogging eller studerer matematik. Når du udfylder dette hul i dit liv (når du rent faktisk har et mål, at du ønsker at opnå, der fylder din tid og du bare elsker at gøre det), bør du ikke være afhængige af Runescape længere.

Tips

 • Hvis du vælger at afslutte spillet, så prøv at have selvkontrol og undgå at fokusere på noget i forbindelse med spillet.

Advarsler

 • Brug ikke denne tutorial, hvis du ønsker at komme tilbage senere, hvis du gør det, vil du ikke være i stand til at bringe tilbage din konto, og du vil ikke have noget i det, hvis du selv gendanne det eller noget.
 • ikke begynde at spille et andet MMORPG. Du vil blive afhængige af, at man også. Prøv at lirke dig væk fra computeren.
 • ikke bande, chikanere eller bryde andre regler for RuneScape i forsøg på at få din konto forbudt. Dette forstyrrer spillet for andre mennesker, der ønsker at have det sjovt. Har enkle manerer og forlade spillet på en god note.