Wkudk

Sådan købmand i runescape

Mange spillere købmand i RuneScape at lave store mængder af GP hurtigt. Gode ​​indsatser for køb og salg forandringer ofte, men denne artikel vil lære dig nogle grundlæggende principper for at blive en succesfuld RuneScape købmand, som du kan bruge til enhver tid i spillet.

Steps

Sådan købmand i runescape. Vælg sjældne genstande.
Sådan købmand i runescape. Vælg sjældne genstande.

Gør momentum handler for kortsigtet profit

 1. 1
  Vælg sjældne genstande. Sjældne elementer såsom part hatte, Halloween masker og Santa hatte have appel, fordi de er kun tilgængelig i en begrænset mængde. Disse elementer forsvinder hver dag, efterhånden som flere spillere mister dem og trække sig tilbage fra at spille.
 2. 2
  Køb nye elementer. Nye elementer er gode for kortsigtede handler, fordi at finde en sand pris på Grand Exchange (GE) tager et stykke tid. Desuden kan de handlende nemt sælge nye emner til en præmie til spillere, der ønsker at have den nyeste ting.
 3. 3
  Merchant spekulative elementer. Hvis handlende arbejder sammen for at køre op prisen på en vare, du ikke købe i mindre varen har skilling værdi eller værdi som et våben eller rustning. Kun handel spekulative elementer for på kort sigt, fordi mange mennesker vil hoppe ind og køre op fortjeneste, men prisen falde, når alle sælger vil være forhastet.

Foretage grundlæggende handler for konstant GP flow

 1. 1
  Vælg emner med flere anvendelser. For eksempel kan en taks log udbytte experience points for købere, der ønsker at strække buer, eller det kan bruges til at lave brande. Elementer med mere fleksible anvendelser vil altid være i efterspørgslen.
 2. 2
  Overvej udbud og efterspørgsel. Du ønsker at bytte genstande, som folk ikke kan få adgang så let, men du også ønsker at undgå lave leverancer af sjældne genstande. Også, du ønsker emner, som alle har brug for, ikke kun elementer til en niche af højtkvalificerede spillere.
 3. 3
  Pick et emne, der giver dig mulighed for at investere en betydelig mængde af kapital. Fordi buy grænser vil kun give dig mulighed for at købe et bestemt antal emner per dag, købe noget, der er dyrere i modsætning til en billigere vare. En 5 procent afkast på 1.000 GP er ikke så høj som en 5% afkast på 10.000 GP. Blot være sikker på ikke at bruge alle dine aktiver på 1 element.
 4. 4
  Balance din tålmodighed med emnets volatilitet. Hvis du ønsker at købe og besidde, plukke varer, der stiger gradvist i pris. Hvis du ønsker at tage en risiko, købe en vare, der svinger hurtigt i pris. Bare husk, at mere volatilitet betyder både større chance for rigdom og større risiko for tab.

Runescape køb og salg strategier

 1. 1
  Brug pris gennemsnitsberegning. Bestil nogle af et punkt på 99GP, nogle på 97GP og nogle på 95GP. Hvis prisen går op og du vende det element, du laver en større fortjeneste generelt.
 2. 2
  Køb høj værdi nedenstående punkter pris. Sæt ordrer starter ved 5 procent under GE pris. Langsomt øge dit tilbud indtil nogen bider. Du vil finde ud af gulvet pris, som andre vil sælge varen, og du vil spare GP.
 3. 3
  Sælg høj værdi ovenstående punkter pris. Indstil din pris ved 5 til 10 procent procent over GE pris. Så, drop det gradvist, indtil nogen gør buy.
 4. 4
  Køb enkelt råvarer at teste priser. For eksempel købe 1 hummer og teste prisen i stedet for at købe 100 hummere før du kender den retning, priserne vil gå.
 5. 5
  Brug mærkeligt prisfastsættelse. De fleste mennesker vil sætte priser på lige numre, ligesom 20.000 GP. Hvis du har indstillet din pris 19.997 GP, vil du slå deres tilbud. Hvis du sænker dit tilbud på et emne, du ønsker at sælge, altid sænke den i ulige intervaller.
 6. 6
  Sæt en pris gulv. Hvis du har nok ekstra GP og en af ​​dine emner begynder at frit falde i pris, så gør et kæmpe ordre på posten for at stoppe prisen fra faldende. Derefter, når du har kantet markedet, sælge dine varer gradvist for at undgå at forårsage den pris til at falde drastisk igen.
 7. 7
  Specialiserer sig i et par punkter. Må ikke altid forsøge at gætte, hvad de hotteste emne vil være. Få at vide 2 eller 3 elementer og blive fortrolig med deres prisklasser. For disse poster, vil du være i stand til at spotte en god handel hurtigt.
 8. 8
  Indstil en hæk. Når du investerer i en bestemt punkt på 150gp, holde køber ordrer i udveksling på 140GP og sælge tilbud til 180GP. Når din købe eller sælge tilbud hits, vil du være i stand til at forudsige den vej, at priserne er på vej, og du kan beslutte, om at sælge ud hurtigt, eller om at holde køber.

Tips

 • Priserne kan variere, gå på de officielle RuneScape fora for at se meget aktuelle priser, og se på Grand Exchange for up to date priser.

Advarsler

 • Pas på flipping poster. Du kan nemt købe ind på for høj en pris, og opdager, at dine varer bliver øjeblikkeligt værdiløs. Tænk langsigtet velstand i stedet for kortsigtet rigdom, og du vil have mere succes i RuneScape.

Ting du behøver

 • En RuneScape konto
 • RuneScape Medlemsskab (valgfri)
 • Internetadgang
 • Computer