Wkudk

Hvordan man laver en klan i runescape

Lad os se det i øjnene, hvilket gør en klan i Runescape er temmelig hård (og næsten umuligt). Men med nogle organisation og en god plan, kan du lave et velkendt og sejrrige klan på ingen tid.

Steps

Hvordan man laver en klan i runescape. Finde ud af hvad din vision for klanen er.
Hvordan man laver en klan i runescape. Finde ud af hvad din vision for klanen er.

Planlægning af din klan

 1. 1
  Finde ud af hvad din vision for klanen er. Tag dig tid til at besvare disse spørgsmål:
  1. Hvilken slags spillere ville du gerne i din klan (fx moden, besat med Runescape, laid-back, sjovt)?
  2. Hvad ønsker du din klan at gøre? (F.eks tog færdigheder eller en bestemt færdighed, kæmpe boss monstre, legeaktiviteter, go pk'ing)?
  3. Ønsker du alle dine medlemmer til at være i de samme eller lignende tidszoner for organisationens skyld?
  4. Hvor stor vil du have din klan at være? Husk, at mens store store klaner kan være mere kraftfuld og gøre citadel-bygning lettere mindre klaner føler sig mere som en familie, og hvis du går til en community-fokuseret klan, kan du blive bedre tjent med en lav player-count. Små klaner kan ikke have en masse magt, men de kan stadig kæmpe.

  Faktisk at skabe klanen

  1. 1
   Find fire venner til at hjælpe dig med at starte klanen. Du bliver nødt til at have disse mennesker med, når du officielt starter din klan Husk:. Det er en kæmpe fordel for disse mennesker at være gode eksempler på den type mennesker, du gerne vil have i din klan.
  2. 2
   clan lejr klan>. Når her, mødes med dine venner og tale med Scribe og bede om en klan charter.
  3. 3
   Brug charteret på hver af dine venner til at få deres underskrifter. Når dette er gjort, gå tilbage til den skriftlærde, og give ham charter.
  4. 4
   navnet på din klan. Sørg for, at alle dine venner er enige om navnet. Det kan føre til konflikter senere. Det skal iørefaldende og ikke for lang.
  5. 5
   tilpasse din klan Tilpas>.
  6. 6
   kappe og en fanens kappe>.
  7. 7
   skabe et citadel. Gå over til portalen i den vestlige del af klanen lejren, og spørg dine fire venner til hver stå på en af ​​de 5 specielle fliser placeret rundt omkring i portalen. Du bliver nødt til at stå på en af ​​fliserne, også. Et citadel vil automatisk blive oprettet.

  Opbygning af din klan

  1. 1
   Husk dette: Din klan er egentlig ikke en klan, medmindre det kan vokse og udvikle sig. Dette vil tage tålmodighed og arbejde, men det er det værd.
  2. 2
   Lav en klan forum på Runescape fora Dette skulle beskrive, hvad din klan er ca. Generelt skal du bruge god grammatik og stavning, når de foretager dette forum, da det vil gøre dig til at lyde mere professionel. Første indtryk er alt! Du bliver nødt til at medtage følgende poster i dit forum:
  3. Indledning. Dette skulle fange læserens øje, og fortælle lidt om klanen, såsom hvor gammel klanen er, hvad det fokus er (pk'ing klan, Skiller klan, Dungeoneering klan, PVM klan, free-for-all klan ), hvilken tidszone det er i, hvor strenge (eller afslappet) det er, og andre grundlæggende klan information.
 2. Indholdsfortegnelse. (Ekstraudstyr) Dette trin er valgfrit, men meget nyttigt. Det er en liste af dine første indlæg på forummet, og det gør det meget lettere for folk at finde sider såsom Deres medlemmer listen introduktion, regler mv
Regler. Regler kan omfatte noget lignende, "Du skal deltage i mindst 2 arrangementer om ugen." "Behandl alle med respekt." "Ingen vulgært sprog." eller "Nej multi-clanning". (Anbefales). En regel, som du absolut skal tilføje i, er "No bryde Jagex regler." Hvis du ikke har denne regel, kan din klan fylde med botters, svindlere. Hvad ønsker du din klan at være? nogle klaner gå så langt som til at kræve alle færdigheder blive maxed, mens nogle klaner har ingen krav overhovedet. Hvis din klan er en Dungeoneering klan, kan du kræve 60 + Dungeoneering, mens hvis du er en PVM klan du kan kræve 115 + kamp. Uanset hvad du gør, så husk at du skal opfylde kravene for din egen klan BEMÆRK:. HVIS DU ER MEDLEMMER-ONLY CLAN, er det en meget god idé at kræver, at folk til at indsamle det maksimale antal RESSOURCER i citadellet HVER UGE Ledere. / magtpositioner liste. Du bør sende dette selv, hvis du er den eneste leder hidtil. Som din klan vokser, vil du sikkert gerne have en begivenhed koordinator, en assisterende leder, en citadel tilsynsmand, en mester Skiller for folk, der ønsker at stille skilling spørgsmål, en mester meleer, osv. Sørg for at liste åbne magtpositioner. An "allierede og fjender" liste. Når din klan bliver større, vil du poste nogen allierede klaner eller fjendtlige klaner, du måtte have. En liste over begivenheder din klan nyder. Eksempel begivenheder måske skilling, gud krige, pking, boss-drab, slot krige, fisketrawler, osv. Hvis du har en begivenhed koordinator, så lad dem gøre dette indlæg. Mål. (valgfrit, men anbefales) Dette vil fortælle fremtidige rekrutter hvilke mål din klan har. Et mål kunne være noget lignende "100 medlemmer senest i januar 2012." "100.000.000 total clan xp per 1. september." eller "Oprette og køre en tier 7 citadel". En organiseret liste over mål vil lade folk se dine ambitioner og potentialet af klanen. En ansøgning. En god ansøgning vil ligne billedet nedenfor. Husk også at tilføje klan-specifikke spørgsmål, du måtte have, især hvis du har behov. Hvis du kræver 4 99s, spørger folk, hvad deres 99s er. En rekruttering brev, for folk at kopiere og indsætte på folk "leder efter en klan" stillinger. Dette bør være velskrevet, iøjnefaldende og indbydende. Skrivning af en god rekruttering brev er op til dig, som hvad slags brev, du får brug for afhænger helt klan type. Enhver anden klan-specifikke indlæg, du måtte have. Reserverede stillinger. Du ved aldrig, hvad din klan kan ende med at gøre, og hvad slags indlæg, du måske nødt til at gøre. Sætte disse stillinger i begyndelsen gøre det meget lettere for folk at se - vil du være i stand til at redigere dem senere. Du bør gøre mindst én side af disse stillinger. A ", kan du nu sende" post. Ellers vil folk være tilbageholdende med at svare på din tråd, fordi de ikke vil vide, hvis du stadig forbeholde indlæg!
3
Få rekruttere! Der er mere end én måde at rekruttere.
Mange mennesker oplever, at de "på udkig efter en klan" side er den bedste måde at rekruttere. Alt du skal gøre er at finde en person på udkig efter en klan, der opfylder dine krav, er interesseret i din slags klan, og er generelt den type person, du gerne vil have omkring i din klan. Så bare sende din ansættelse brev til deres leder efter en klan (lfc for korte) side! dette er grunden til din rekruttering brev er særligt vigtigt. Ikke alle dine klanmedlemmer vil have tid, tålmodighed eller evner til at skrive en overbevisende rekruttering brev, så det er dejligt at have noget, at de bare kan kopiere og indsætte at rekruttere folk. Den person på udkig efter en klan kan eller ikke kan finde anvendelse, men hvis du sender denne besked nok, vil du helt sikkert få nogle rekrutter. en anden måde at rekruttere, er at sætte op vexillums i spil, så tilfældige mennesker kan tjekke dem ud, og forhåbentlig slutte din klan. Et godt sted at sætte dem op er lige udenfor den store udveksling, da dette er et populært sted for alle former for spillere at besøge. den næste måde at rekruttere er simpelthen råbe om din klan ("join [indsæt clan navn her]! stor klan! sjove mennesker! level 115 +!"), eller taler for at vælge folk om din klan ("Hej, er du interesseret i at deltage en klan? "). Det er altid en god plan at få dem sende en ansøgning til de fora, før de slutte sig til at frasortere folk, der måske ikke være en god pasform til din klan, eller som er uhøfligt, ulækkert, eller på anden måde ikke lever op til dine standarder. Hvis du ikke kræver, at de sender en ansøgning, bør du i det mindste få dem besøger din klan for et stykke tid før at lade dem officielt deltage. du kan også prøve at rekruttere dine venner, men det vil sandsynligvis kun arbejde, mens du får din klan op at køre.
4
Rang folk op. Hvis du ikke opgraderer folks rækker, kan de få forstyrret - trods alt, har de været at være perfekt gode medlemmer, og du ikke har givet dem noget for det! Ranking folk op 1 rank på et tidspunkt er normalt en god idé, medmindre de har ansøgt om og fået en førerposition. Må ikke bare uddele de højere rækker - at gøre folk bevise sig selv og virkelig arbejde for dem. Hvis et medlem bryder reglerne, degradere dem.
5
Effektivt tildele folk arbejde. En masse af de job, som "lady" og "ekspert" er for vag til at hjælpe klanen, men hvis du har en organiseret PVM klan, ting som "Ancienter", "Tank" og "Ranger" kan hjælpe en masse. Også, hvis din klan er meget stor, kan du ønsker at have eksperter til forskellige færdigheder og en bred vifte af styrende positioner. Sørg for, at folk kender til de job, som du giver dem. Ellers vil de ikke gøre dem, og de ​​vil blive forvirret, hvis folk spørger dem spørgsmål om deres job.
6
Host regelmæssige begivenheder! Host en daglig begivenhed, hvis det er muligt (ikke alle medlemmer er altid forpligtet til at komme til hver begivenhed). På nogle dage, tillader folk, der ikke er i din klan til at deltage for at se, om de kan lide din klan. Du ønsker at holde møder og ressource indsamling arrangementer for din citadel, og muligvis rekruttere begivenheder, samt dine andre arrangementer.
7
Tilskynde folk til at snakke i klanen chat. Dette vil bidrage til at opbygge venskaber indenfor klanen, og generelt gøre det til et gladere sted.
8
Klap dig selv på skulderen. Du har nu en fuldt funktionel klan i Runescape. Uanset om du bliver stor og kraftfuld, afhænger af dit engagement og hårdt arbejde!

Tips

Bemærk, at alle dine venner skal være logget på og i klanen lejren op, indtil du har valgt det navn (og dermed færdiggøre registreringen), ellers vil deres navn blive fjernet fra charter, og det vil ikke fungere. hvis du har brug for mere rådgivning starte og drive din klan, så tjek den Jagex klanen guide og bede om runescape klan fora.