Wkudk

Sådan lykkes på plushie tycoon på Neopets

Plushie Tycoon er et meget udfordrende spil på Neopets, men det er ikke så hårdt som du måske tror. Med denne vejledning, kan du hurtigt blive rig på Neopets!

Steps

Sådan lykkes på plushie tycoon på Neopets. Klik på "opret butik" og derefter klikke på linket til hovedsiden.
Sådan lykkes på plushie tycoon på Neopets. Klik på "opret butik" og derefter klikke på linket til hovedsiden.
 1. 1
  Klik på "opret butik" og derefter klikke på linket til hovedsiden. Du har nu 50.000 NP'er til at starte med.
 2. 2
  Vælg din tidszone, ved at klikke på den røde skrift øverst på hovedsiden. Hvis du går i skole / arbejde i dag, skal du vælge en, der ikke nødvendigvis er dine egne, fordi fabrikken og butikken kun arbejde fra 09:00 til 17:00, gøre det math og regne ud, når du vil være hjemme mest. Hvis du er på ferie, bare vælge den korrekte tidszone se som du sandsynligvis vil være der i løbet af dagen.
 3. 3
  Afbetale indledende leje, besøge fabrikken, lager og butik til at betale. Dette vil koste 2700 NP'er, så du står tilbage med 46.730 NP'er at bruge.
 4. 4
  Køb dine materialer. Det er umuligt at sige de rigtige ting at købe, da prisen på plushies bestemmes af udbud og efterspørgsel, men det er stadigt skiftende: men det er generelt bedst at starte med plushies der bruger 3-4 ruller af grønne klæde, neocotton, sjældne ædelstene og papirsposer. Se tip "for en rettesnor for, hvad plushies brug hvilke materialer. Arbejde ud af, om det er værd at købe alt, eller vente på priserne ændre: Tilføj op omkostningerne til at gøre 1 job i en 4 roll plushie (4 grønne klude + 1 neocotton + 1 sjælden perle + 1 papirpose):
  • Hvis omkostningerne er mere end 3.900 NP: Gør intet, vent priserne at ændre.
  • Hvis omkostningerne er mindre end 3.900 NP: Start med 6 arbejdspladser.
  • Hvis omkostningerne er mindre end 2.900 NP: Start med 8 arbejdspladser.
  • Hvis omkostningerne er mindre end 1.800 NP: Start med 10 arbejdspladser.
 5. 5
  Forbered dig på at købe dine materialer! Se på, hvor mange du kan starte med: hvis du gør 8 arbejdspladser, købe 8 papirposer, 8 sjældne perler (købe for de plushies du planlægger at bygge) og 8 udstopning. Du skal også købe grønt klæde.
  • Hvis du ønsker at gøre kun plushies der har brug for 4 ruller af klud du bliver nødt til at købe 4x6 = 24 grønt klæde.
  • Med kun plushies der har brug for 3 ruller, skal du købe 3x6 = 18 grønt klæde.
 6. 6
  Start dit job! Nu, at du har alt hvad du behøver, gå til din fabrik og klikke på 'start-job ". Sørg for at gøre 100 arbejdspladser. Resten af ​​procedure forklarer sig selv. Udvid din fabrik, indtil det kan passe al 6/8/10 dine job i.
 7. 7
  Ansætte nogle medarbejdere! Gå til din fabrik Klik på 'personale «derefter' ansætte arbejdstagere". Aldrig nogensinde bruge dropouts, som de er ubrugelige! Et forhold på 250 ansatte til 25 ledere er normalt omkring højre (der er én leder, der kan du ikke slippe af med, så det betyder at ansætte 24 ledere til at træffe 25). Den nemmeste måde er at starte med 250 praktikanter, som de arbejder ganske godt. Må ikke bekymre dig for meget om omkostningerne, da dette er kun for en opdatering, så kan du fyre dem alle, bortset fra at en leder. Efter at en opdatering er gået (opdateringer er et minut over hver time fra 10:00 til 05:00) vender tilbage til din fabrik og fyre alle dine medarbejdere. Må ikke bekymre dig, hvis alle de jobs ikke er færdig, bare forlade dem.
 8. 8
  Besøg dit lager. Dine plushies bør nu lastning. Når de er færdig med at indlæse (dette kan tage et par timer, men det vil arbejde 24/7, så du ikke behøver at bekymre dig om at få det gjort inden udgangen af ​​dagen) kryds afkrydsningsfeltet ved siden af ​​dem og sende dem væk.
 9. 9
  Sælg nogle plushies! Efter 5 minutter plushies skulle nu være i din butik. Dog er de ikke kommer til at være sælger på mere end ca 1 eller 2 plushies per job i timen, og du vil aldrig opnå en fortjeneste på den måde! Opgradere din butik og få nogle reklamer: køb 3 niveauer hver af de 3 billigste opgraderinger (tæppe-standard tæppe, belysning-gas lanterner og gemme sikkerheds-tyverisikring tags), plus 3 niveauer hver af de billigste 4 reklamer (Flyers-klistermærker, gaver-tør slette boards, slik-jelly beans og tøj-t-shirts). Dette vil koste dig 8736 NP'er helt, hvis du står tilbage med over 1.000 forladt NP, købe nogle flere ups og annoncer, startende med maxing den billigste, og du kan arbejde dig op derfra. Dog altid holde mindst 1k på hånden, eller andet, du ikke kan betale din permanente manager og vil du tabe spillet. Dine plushies vil kun sælge til de opdateringer (et minut over hver time), så forvent ikke en kæmpe sus i det øjeblik du bestanden op.
 10. 10
  Gentag! Når alle dine plushies fra et job sælges, modtager du Neopoints, og endnu engang har du nogle kontanter. Fortsætte med at opgradere og reklame din butik, udvide dit lager og fabrik, og begynde at bruge bedre materialer. Bedre materialer betyder dyrere, så sørg for at have et rimeligt beløb, før du begynder at bruge velour poser og rød klud, eller andet, du vil gå konkurs, taber spillet, og alle dine hårde arbejde vil være for ingenting!

Tips

 • Plushies der har brug for nogen tilbehør:
   • 1 rulle: Grundo
   • 2 ruller: Blumaroo, Nimmo, Flotsam, Gelert, JubJub, Mynci