Wkudk

Hvordan til at tjene penge i runescape bruger færdigheder


Hey, har du fyre nogensinde set de høje niveauer med alle de fede ting? Tja, hvis du vil have de rige hårde kontanter og fange den Santa hat eller en Halloween maske, du har været trang til, bør du læse denne artikel om at tjene penge.

Steps

Hvordan til at tjene penge i runescape bruger færdigheder. Fiskeri & madlavning.
Hvordan til at tjene penge i runescape bruger færdigheder. Fiskeri & madlavning.
 1. 1
  Mining: Få din minedrift niveau 40 og din crafting niveau til 40. Få en Addy pick medmindre din minedrift er 41 + {derefter bruge rune}. Snup en brun forklæde og gå til crafting guild og mine guld klipperne der. Sørg for, at du er på en verden med ikke mange mennesker på den. Når du har minerede klipperne og din beholdning er fuld, gemme dit guld malm til den østlige Falador Bank. Når du har nået 1K guldmalm, gå til Grand Exchange og sælge Gold Ore for 500ea. Hvis du har gjort dette korrekt, bør du nu har 500K. Gentag dette har mange gange som ønsket, selvom det kan tage lidt tid til at gøre dette.
 2. 2
  Smithing: Hvis du ønsker at lave din egen rustning og sælge ekstramateriale til profit, så dette trin er en for dig. Start med minedrift tin og kobber som de andre mennesker gør det. Smelt det i bronze og smed bar ind i den bedste vare, som du kan gøre. Når din minedrift og smithing niveau er 15, starter smeltning af jern, men ikke smith det indtil at du kan gøre jern krumsabler. Hold smithing bronze, fordi du vil få mere xp fra bronze platebodys end fra jern dolke, økser, sværd, with Helms og morgenstjerner. Jeg plejer bare droppe bronze ting snarere end at forsøge at sælge det, fordi så få mennesker ønsker bronze. Hold dette mønster, indtil du kommer til de stålstænger. På dette tidspunkt bør du begynde at sælge de elementer, du har foretaget, fordi flere mennesker vil købe stål end jern eller bronze. Hold dette mønster, indtil du kommer til de stejlt søjler. Når din minedrift og smithing niveau op på 70, bør du altid guldlaks stejlt malm og kul i stænger, fordi når du smith et stejlt element, vil det være mere værd end stejlt malm selv. Hold smeltning og smithing de bedste elementer og sælge den for profit. Ved nu, bør du have mindst 100K-300K. Nu, når din minedrift og smithing niveau når op på 85, stop. Hold minedrift ADAMANT malm og kul, fordi der er mange revenants og niveau 70-100s monstre i Wilderness Runite Mine. Bare holde smithing stejlt platebodys indtil du er virkelig hård nok til at tage på de vilde monstre, der vises ud af ingenting i ørkenen. Ved nu, bør du have mindst 1M. Så dine venner vil være misundelige på din wealthiness!
 3. 3
  Fiskeri & madlavning: Hvis du ønsker at tjene penge ved fiskeri og madlavning, starter med din krebs og rejer. Kog det hele, smid de brændte dem, og holde de kogte dem til fremtidig brug, hvis du går i kamp. Hold gøre dette, fiske den bedste fisk du kan, lave mad og droppe de brændte dem, og hvis du bare ikke har lyst til at holde de kogte dem, kan du prøve at sælge det på Grand Exchange for Min eller markedspris. Når du kan fiske og lave mad til hummere, vil folk virkelig ønsker dem i Grand Exchange, så vær sikker på at når du har de kogte dem, sælge dem i Grand Exchange. Så skal du nu have nogle penge. En af de bedste måder at tjene penge er at få dit fiskeri op til 15 så få din madlavning op til 55 år. Du skal bruge omkring 20 til at starte, men derefter gå ud og købe så mange tydelige pizzaer, som du kan, og derefter gå ud og fiske og tilberede at mange ansjoser. Sæt ansjoser på pizza og sælge det på Grand Exchange. Du kan bare holde får flere og mere almindelig pizzaer og gentag processen. Men dette er kun for medlemmer.
 4. 4
  Hugge brænde: Dette, langt, er en af de bedste måder at tjene penge, hvis du er en newbie. Start med at skære grundlæggende logs og sælge derefter i Grand Exchange (nu GE) Folk vil virkelig ønsker logs, så klippe dem, indtil din woodcutting niveauet når 15.. Derefter begynde at skære egetræer og sælge derefter i GE til MIN pris. Så når dit woodcutting niveauet når 30, holde skære egetræer. Ikke skære piletræer fordi ingen vil have dem i GE, så hold skære egetræer indtil din woodcutting niveauet når 60 år. Derefter bør du skære taks, uanset hvor svært det er at få de logs fra træerne. Du skal have en masse penge efter 4 eller 5 måneders hugge brænde, sandsynligvis mere end 1 eller 2M.
 5. 5
  Combat: Dette er den sværeste at forklare. Hvis du er mindst level 50, kan du prøve Fist of Guthix en minispil, der findes i Wilderness. For niveauet 56 + prøv Fist of Guthix og vinde poletter der og til sidst kunne man købe et værdifuldt element i Reward Shop. Hvis du er level 90-100 Jeg foretrækker Bounty Hunter. for niveauer 100 + kan du gøre begge Fist of Guthix. Hvis du er en niveau 3 newbie starte med at spørge til gratis rustning i Lumbridge. Pretty snart vil du få det. Derefter træne på niveau 2-nisser nær general butikken, efterfulgt af level 6 muggers, niveau 16 thiefs, niveau 21 vagter, level 26 fængselsvagternes, niveau 33 sorte riddere, niveau 36 hvide riddere, Level 28 bakke giganter, og niveau 42 eller 43 mos giganter.
 6. 6
  Air rune kører: Complete Rune Mysteries Quest. Så fat i luften talisman og starte minedrift rune ess (25). Så få de 25 rune ess (un-bemærket) og gå til luften temple syd for Falador. Handle med en fyr, der siger "Åbn......" Han vil handle dig det beløb på $ siger han i Open ting, og med 25 bemærkede rune ess. Løb tilbage til den østlige Falador Bank og skift til un-note rune ess. Gentag dette så mange gange som ønsket, og du vil få en masse penge.
 7. 7
  Crafting: Få din minedrift (minen masser af jern), smithing (smelt og smed jern) og crafting (få oksehuder i marken ved Lumbridge, sætte det i banken, og når du får omkring 500, tan dem og gøre dem ind i den bedste læder vare, du kan) op til level 40.. Gå derefter til den Crafting Guild (nord for Remington) på et tidspunkt hvor der ikke er mange mennesker, der spiller. Du skal bruge en brun forklæde og bringe en Pick (Adamanite eller Rune anbefales). Mine guldet malme derefter deponere dem ved den østlige Falador bank. Derefter gå tilbage og mine. Når du har 200-250 malm, smelt dem og gøre dem til halskæder. Hvis du har perler, kan du foretage en amulet ud af det. Sælg halskæder ti ad gangen på GE 1195 GP eller markedsprisen. Plain amuletter er kun værd at omkring 800 GP for ti, medmindre det er en perle amulet. Hvis du havde 250 guld malm, vil du nu har omkring 240K. Gentag dette så mange gange som ønsket. Bemærk, at du vil få minedrift, smithing og crafting.

Tips

 • Du bør medbringe mad, hvis du kæmper svære monstre.
 • Prøv at få en luft tiara, så du kan bære det for at spare opgørelse plads, hvis du er luft rune kører.
 • Bemærk at dette er primært for F2P spillere.

Advarsler

 • Altid dobbelttjekke handel vinduet. Da afkastet af frihandel, er snydere i stigning.

Ting du behøver

 • Internetforbindelse
 • Runescape konto
 • Tålmodighed