Wkudk

Hvordan til at tjene penge på runescape som en niveau 3

Du har lige gjort det RS tutorial med Sir vante og ankom til fastlandet i RuneScape, men ikke sikker på, hvordan at vinde penge. Det er svært for dig at opnå dette. Hvis du er en ny person til RuneScape eller har oprettet en anden konto, men ønsker at få bivirkninger evner på en niveau 3 tegn, dette er artiklen for dig.

Steps

Hvordan til at tjene penge på runescape som en niveau 3. Gør rune mysterier søgen.
Hvordan til at tjene penge på runescape som en niveau 3. Gør rune mysterier søgen.

Runecrafting

 1. 1
  Gør rune mysterier søgen. Nu kan du minen rune essens og håndværk runer. Hver gang du tager en belastning til Air Altar, vil du få et niveau indtil omkring 15, hvilket betyder ild rune tid! Du kan også håndværk sind, men pas - alteret er 4 firkanter væk fra ørkenen.
 2. 2
  Hvis du er medlem, du senere kan håndværk naturer, kaos, og andre, og du kan udvinde ren essens.
 3. 3
  Hvis du er en gratis afspiller, og du er bare i det for pengene, ophold med air runer og sælge dem til 15-20gp, især til PKing magikere i ørkenen. Hvis du ikke er bare i det for pengene, håndværk hvilke runer du har brug for, og træne med dem for at få din magiske niveau. Runecrafting gør magic meget billigere. Hvis du holder af at få flere penge uden at træne din statistik, gå til world 16 og anmode om bistand fra en person, der siger 8x 9x eller 10x derefter håndværk dine runer. Dette virker kun på verden 16 og du er nødt til at være på luft templet.

Jagt (kun for medlemmer)

 1. 1
  Få medlemskab og gå nord for rellaka til snedækket område med de rette værktøjer til at fange kebbits. Følg polære kebbits og sælge deres skind til 1.8K nogenlunde hver. Hunt disse, indtil level 33
 2. 2
  Gå derefter jage barb-tailed kebbits i feldip bakker indtil niveau 47.
 3. 3
  Gå derefter til ørkenen og jagten appelsin salamandre indtil niveau 65. Du får brug for 5-6 stykker reb for dette. Det er, hvor pengene kommer ind
 4. 4
  Få et par box fælder og hovedet tilbage til feldip bakker igen og fange røde chinchompas, der sælger for omkring 850 gp hver. De stak, så du ikke behøver at banken hver fangstrejse.

Drage læder

 1. 1
  Grab 3 mil og gå i G. E.
 2. 2
  Køb 500 dragon huder og gå til garveri
 3. 3
  Så gå til G. E og sælge dem.

Tips

 • Træne på lave monstre og få dit niveau op. Det er rart at ikke blive kaldt en noob, og at være et højere niveau (kamp eller andet) kan gøre spillet sjovere.

Advarsler

 • Falder for "noob" handler, hvilket betyder en person kan ikke scam og drage fordel af dine ting, fordi den nybegynder niveau du er på.
 • Også den anden handel vinduet og kontrollere omhyggeligt, at alt er korrekt.
 • Hvis du jagt chinchompas, højreklikke på chinchompas du har fanget.

Ting du behøver

 • Meget grundlæggende elementer (små net, kniv, Fyrtøjet, osv.), ting, du får i Tutorial Island.
 • Opgraderes færdighed nødvendigheder (hugge brænde økse, minedrift pick økse, osv.).
 • En økse. Dette vil være meget praktisk for kanoer. (Du kan ikke bruge en kano, hvis du har en velkendt eller en kat efter dig, bare samle den op).