Wkudk

Hvordan at surfe i Counter Strike Source

Så du har snublet ind i en CS: S surf server og har ingen anelse om hvad man skal gøre? Men du ønsker at blive elite og nyde den samme herlighed, som ekspert surfere modtager for deres fantastiske tyngdekraft-trodsende kunststykke? Må ikke bekymre dig, vil denne guide give dig meget af den viden, du har brug for at være på vej i Pro Surfing 'Skills.

Steps

Hvordan at surfe i Counter Strike Source. For at sikre, at du ikke mister fart, når de lander på en ny surf, forsøge at reducere mængden af kraft, at dit z-aksen modtager, når de lander.
Hvordan at surfe i Counter Strike Source. For at sikre, at du ikke mister fart, når de lander på en ny surf, forsøge at reducere mængden af kraft, at dit z-aksen modtager, når de lander.
 1. 1
  Find en surf server. Ping er ligegyldigt, hvis du ikke spiller surf at dræbe. Hvis der er ingen rundt, når man ser, henter kortene dig selv og indlæse en LAN-server. Øve ved dig selv er altid en god måde at starte Note:. Sørg for at du sætter SV luft accelerere 150 i konsollen, før du prøver at surfe på en LAN-server. Gode ​​maps til at begynde med omfatter surf_10x_reloaded og Rebel Resistance.
  • At surfe i en lige linje, strafe (A eller d nøgler) ind i siden af ​​rampen (de ting, der svæver i luften), oversprøjtede højre, hvis du er på venstre side, oversprøjtede venstre, hvis du er på den rigtige side. Tænk over dette diagram: D / \ A. Tryk aldrig på ryggen eller fremad-tasten, mens du surfer, fordi den forreste nøgle vil gøre dig glide (mere på ryggen nøgle, s, senere). Hold musen pegede i den retning, du ønsker at rejse, er banen i dit sigtekorn ikke noget, bare ikke se til venstre eller højre, hvis du ønsker at gå i en lige linje.
  • At dreje, når du er i luften maskingeværild i den retning, du ønsker at slå, til venstre eller højre, mens glat ændre din retning med musen i en centripetal måde i den retning. Når din hastighed er i den ønskede retning, stop oversprøjtede. Så snart du rammer den nye rampe maskingeværild i den side af det igen.
  • At sætte farten op, begynder i toppen af ​​en rampe og flytte nedad. Sørg for at du ikke flytter musen rundt for meget, når du er på en surf rampe, så vil du miste hastighed få dig til at falde af, når du kommer til slutningen, eller når du surfer.
 2. 2
  For at sikre, at du ikke mister fart, når de lander på en ny surf, forsøge at reducere mængden af kraft, at dit z-aksen modtager, når de lander. Gør dette ved at forsøge så godt som muligt at være på udkig og bevæger sig i samme retning som surf, når du rammer den.
 3. 3
  For at få maksimal afstand, når lancering fra en surf, så prøv at være på det højeste punkt, du kan få uden at miste fart. Alle surfer har forskellige punkter, der giver den maksimale afstand, når starte fra, alt efter hvordan de er skåret.
 4. 4
  For at stoppe i luften, e. G. at lande på et bestemt punkt, skal du blot trykke baglæns (r), vil du straks stoppe og falde ned. Du vil altid falde nøjagtigt lodret (selvom du kan maskingeværild at repositionere sig selv, mens i luften), så hvis du ser lige ned du se den nøjagtige landingsstedet hvor din cross hår er. Dette er for det meste brug for ovennævnte "teleportation-paneler" eller "landing-paneler" (for det meste med en vandoverflade, så du kan lande på det fra højt over).
 5. 5
  For at få hurtigere kan du starte fra toppen af rampen og derefter hovedet ned til bunden og op til midten igen for bedste resultat... Bare gå op og ned, som en bølge.
  • Når det nødvendigvis at vinde masser af luft meget hurtigt, (Eks. at flyve gennem den grønne bue på surf_10x_final), skal du i det slutningen af ​​en rampe, flytte musen fra side til side forholdsvis hurtigt, mens der peger i retning (opad på nogle vinkel), som du ønsker at flyve. Dette kan være meget svært at mestre, men er meget nyttigt.
  • Landing (ekstra) Når du forlader en rampe og nødt til at vende i luften for at lande på den næste rampe, en god måde at få god hastighed er at lande i nærheden af ​​toppen af ​​rampen holde væk fra rampen. Derefter holde på til rampen med den korrekte nøgle. Det gør ikke meget mening, men gå prøve og du får ekstra fart. Surfing er svært at beskrive, det er bedst at bare gå lære. Bare øve holde væk fra rampe på bits, hvor man nok hastighed til at reducere friktion og tabte hastighed stigning hastighed. Jeg tror en god kort til at gå lære på, er surf_legends som det har nogle gode ramper, så sørg for det er en Death-match selv. Jeg en hastighed surfer og vil race hvem er op til en udfordring.

Tips

 • En god mus det hjælpe en lot.If mulig brug en laser mus, da de har en blødere bevægelse og bedre følsomhed.
 • Hvis du sidder fast, dræbe din karakter ved at skrive "kill" i konsollen.
 • For at holde din hastighed fra rampe til rampe, så sørg for du kommer på rampen så vidt muligt parallelt. Kommer ind på en vinkel, vil få dig til at miste fart.
 • Prøv at undgå at hoppe eller surfe mellem ramper til din højre og til venstre. Dette alvorligt skærer din hastighed.
 • Husk, at den eneste kraft, der handler på dig, er tyngdekraften.
 • Hvis du vil hurtigt, eller for høj til lande på en rampe, skal du bruge en sno bevægelse. Så surf (i luften) til højre, derefter til venstre, og frem og tilbage, og dette vil bremse dig ned lidt forhåbentlig gør det muligt at komme derhen, hvor du ønsker.
 • Hvis du har brug hastighed til at fortsætte surfing et kort men har ingen fremdrift, men en masse højde, mål mod bunden af ​​rampen og skubbe kun for et øjeblik efter at have rørt det, og så straks vende ind i midten af ​​det uden at starte ud af det. Dette vil give dig mulighed for at forvandle din vertikal hastighed i vandret hastighed.
 • Søg efter surf-kort på YouTube.com eller video.Google.com, der er masser af dem, der afslører alle de kort hemmeligheder (som skjulte våben og ammunition, hemmelige passager / warps osv.)
 • Hvis det er muligt springe så mange ramper som muligt ved at flyve over eller omkring dem. Dette vil hjælpe dig med at holde momentum og hastighed.
 • Retningen af ​​dit kors hår er ikke nødvendigvis den retning, du bevæger dig.
 • Må ikke klynke, hvis du bliver blokeret. Det sker. En masse af surf-servere er nu ved hjælp af en EventScript kaldet NoBlock, som lader dig gå igennem andre spillere. Prøv at finde en af ​​disse servere.
 • Vær tålmodig
 • Det er indlysende, men du skal øve så meget som muligt. Du i sidste ende lære, hvordan Source fysik systemet fungerer, og hvordan du kan manipulere den til at surfe.
 • Glock har brast brand er meget nyttigt på surf maps, som dens nøjagtighed er stadig temmelig godt trods i luften eller på en rampe. Svarende til et haglgevær, undtagen meget svagere. Den deagle eller Desert Eagle (til nye mennesker) er effektiv på grund af styrken (selvom nøjagtighed er nogle gange ikke så god).

Advarsler

 • Folk kan flamme dig, hvis du er ny til surfing, ignorere dem.
 • Nogle surf maps er glitchy og hjørner du kan få fast og stoppe.
 • Nogle fyr kan dræbe dig på grund af din Shotgun / AWP
 • Blokkere vil komme i vejen og næ.

Ting du behøver

 • En god computer for nogle kort
 • Counter Strike Source
 • En surf-server
 • Et program, der kan oprette forbindelse til Steam-netværket