Wkudk

Hvordan at være en Twitter berømthed

Alle ønsker at få deres tanker ud i verden. Være populær på Twitter kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed eller offentliggøre din blog. Den mest tilsluttede brugere på Twitter har over 100.000 abonnenter, og nogle har endda mere end 500.000. De fleste af disse brugere var ganske godt kendt før de begyndte at twitte, men det betyder ikke, at du ikke kan klatre din vej til toppen. Her er hvordan.

Steps

Hvordan at være en Twitter berømthed. Følg som en spammer.
Hvordan at være en Twitter berømthed. Følg som en spammer.
 1. 1
  Tweet ligesom en berømt blogger. Twitter er et mikro-blogging-værktøj, det er dybest set blogging i 140 tegn eller mindre i hvert tweet. Generelt er de samme retningslinjer for at være en god blogger ansøge om at være en god diskant. Du kan ikke forvente en blog med kun tre stillinger på tilfældige emner at tiltrække mange abonnenter, kan du?
  • Vælg dit emne. Hvis du ønsker at være berømt på Twitter, ikke tage deres spørgsmål ("Hvad laver du lige nu?") bogstaveligt. Det er mere som: "Hvad laver du eller tænker lige nu, der vil være interessant for en bestemt gruppe af mennesker?" Temaet skal være specifikke nok, at folk ved, hvad de kan forvente, men ikke så smal, at kun 50 mennesker ville være interesseret i det. Start med kun en eller to primære emner eller "tags". Udvid derefter som din Følger vokser.
  • Find den mand bider hund historie. Læse nyheder feeds voraciously for en guldklump du kan dreje ind i en god tweet. Guy Kawasaki, der har over 100.000 tilhængere, går så langt som at betale medarbejderne for at finde buzzworthy historier for ham at tweet. Bland op informative tweets med underholdende tweets.
  • Være interessant, gennemsigtig og provokerende. Del intime nyheder om dit liv. Hvis du kan spinde en god historie, kan du få læserne afhængige af daglige dramaer af din hverdag.
  • . Gode ​​bloggere linker til andre blogs. Gode ​​Diskanter retweet andre diskanter. Søg Twitter for søgeord relateret til dit emne. Når du finder et interessant, hit "Svar", og tilføj "RT" eller "Retweet:" i begyndelsen, og post det. Ikke alene er du danner forbindelser med andre Twitter-brugere, men du er også at bringe godt indhold til dine følgere.
 2. 2
  Følg som en spammer. Når du har fået din kvalitet etableret, fokus på mængde. Tag den samme fremgangsmåde, at spammere gør. For at undgå rent faktisk at ligne en spammer, selv om, så sørg for der er aldrig mere end en 200 eller 300 kløft mellem hvem du følger, og hvem der følger dig. Dette kan håndteres automatisk af forskellige tjenester. Prøv at holde dine followings »antal lavere end din tilhængere 'one-det er hvad ægte berømtheder gør.
  • Du skal dog ikke følge 400 personer på én gang. De vil rapportere dig som en spammer og Twitter vil suspendere din konto. Bare følg måske 100-200 ad gangen, så lad dem følge dig tilbage. Når du har en god mængde af tilhængere, unfollow dem du følges, og følge en ny gruppe på 100.
 3. 3
  Hold dine tilhængere kommer tilbage efter mere. Der er nogle grundlæggende dos og don'ts, der vil holde din tilhængere liste fra faldende. Brug en tjeneste, der giver dig besked, når du er unfollowed. Undersøg dine sidste par tweets - hvad gjorde du skrive, at kunne have slået dem fra? Husk på følgende bits rådgivning i tankerne:
  • Brug ikke tjenester, der giver dig mulighed for at auto DM. Auto DMs ofte koste dig tilhængere. Nogle mennesker får deres DMs på deres mobiltelefoner, og en auto DM kan være en irriterende grund til at have til at kontrollere din telefon, for ikke at nævne omkostningerne, der måtte være involveret i at modtage det.
  • Må ikke radikalt ændre indholdet på Twitter, efter at du allerede har oprettet en Twitter tilstedeværelse. Folk som konsekvens, og fulgt dig for en grund.
 4. 4
  Stil spørgsmål. En af de bedste måder at engagere dine tilhængere og gnist en dialog er at stille spørgsmål. Husk på følgende tips og tricks i tankerne:
  • Erkend svar. Hvis du ikke kan svare på hvert svar individuelt, fordi der er for mange, i det mindste sende en generel tak.
  • Stick rundt for at lytte. Må ikke stille et spørgsmål lige før du forlader din computer. Hvis folk reagerer, du ønsker at være i stand til at reagere på dem så hurtigt som muligt, mens de er på deres computere.
  • Gentag dit spørgsmål flere gange i løbet af dagen, så du komme i kontakt med forskellige tidszoner og tidsplaner. Sørg én af de gange er "prime time", når de fleste mennesker er online (normalt ugedag formiddag).
  • Spørg dine tilhængere til at retweet dit spørgsmål.
 5. 5
  Tweet ofte, men ikke alt for ofte. Hver gang du sender en opdatering, det dukker op i den offentlige tidslinje, udsætter din profil til folk, der ikke kender dig endnu. På samme tid, kan twitte for ofte irritere dine eksisterende tilhængere og gøre det vanskeligt for dem at reagere. Hold dig til et emne ad gangen og lade nogle gang i mellem opdateringer for folk til at reagere.
 6. 6
  Brug en Twitter-klient. En klient kan hjælpe sortere de opdateringer, du ser efter bruger, søgeord, osv. For eksempel kan du være følgende folk over hele dit land, men du kan oprette en liste over brugere i din by, og bruge en klient kun at se deres opdateringer for at få et glimt af, hvad der foregår i dit område.
 7. 7
  Være sjovt. Twitter-brugere er mere tilbøjelige til at få flere tilhængere, hvis de sender sjove historier, vittigheder og kloge udtalelser. Self-sarkasme er meget iørefaldende, også.
 8. 8
  Saml tilhængere fra andre sociale netværk. Brug Facebook, Myspace, YouTube etc. og bede dine venner der for at følge dig på Twitter.
 9. 9
  Deltag. Se, hvad der foregår mellem dine tilhængere og tage del i deres samtale. Brug mange hashtags og følge de tendenser.

Tips

 • Vis dit ansigt. Brugerne vil føle sig bedre tilpas, hvis du sætter din rigtige profilbillede. De vil også være i stand til at gøre en bedre personlig forbindelse med dig.
 • Når du følger 2000 mennesker, vil du ikke være i stand til at følge nogen mere, indtil du får 2000 tilhængere. Du kan "rydde op" din liste med nogle tredjeparts tjenester, som vil vise dig, hvem du følger, der ikke følger dig tilbage - unfollow dem.
 • Glem ikke fredagen. Fredag ​​i Twitter "kultur" er dagen for # ff. Tak dine tilhængere, der har # ffed dig og # ff tilbage. De vil sætte pris på det.
 • Giv ud citater, der er virkelig god, der gør dine tilhængere føler sig godt.
 • Brug Klout.com, er det en tjeneste, der gør det muligt at holde styr på dine blive-a-berømthed fremskridt.
 • Hvis din motiv for at blive en Twitter berømthed er, så du kan kanalisere mere trafik til din blog eller hjemmeside, lære hvordan at samle og bruge Twitter målinger til at måle, hvor "effektiv" Deres berømmelse er.
 • Bliv en berømthed i andre former for medier. Du kan bare være en radio producent eller endda et tv-vært. Disse medier kan meget effektivt fremme dig til en bred vifte af mennesker.

Advarsler

 • Vær forberedt. Når du projicere dig selv derude at få kendt, vil der altid være nogen, der vil komme ned på dig. Du må ikke tage det personligt. Know Hvordan man håndterer berømmelse.
 • Før du tweeter, mener to gange. Vær forsigtig med ikke at dele noget, som du senere vil fortryde.
 • Må ikke bruge automatiske tweeting sites. Spørgsmål, kommentarer, kan bemærkninger kommer som svar, mens du er måde og ignorere dem kan være frastødende for tilhængere.
 • Hvis du ønsker at blive kendt i Kina, Twitter er ikke stedet for det. Mange Hong Kong, taiwanske og kinesiske folk havde flyttet til Sina Micro Blog grundet Kinas forbud mod Twitter. Andet sted, samme råd gælder.