Wkudk

Hvordan bliver en computer ekspert

Expertizing betyder at holde emnet eller sagen meste i hånden.

For at blive en ekspert i computere, du har brug for at forstå de mange forskellige områder af en computer. Det vil tage nogen tid og engagement. Når du bliver en ekspert, fejlfinding generelle og specifikke spørgsmål vil være noget problem overhovedet!

Steps

Hvordan bliver en computer ekspert. En computer ekspert nødt til at beherske computerens hardware.
Hvordan bliver en computer ekspert. En computer ekspert nødt til at beherske computerens hardware.

Trin i detaljer

 1. 1
  En computer ekspert nødt til at beherske computerens hardware.

Du er nødt til at kende software og java script opdateringer, eller ved, hvordan man kontrollere, om noget er rigtigt at downloade noget. Fejlfinding, operativsystemer (O og O / S relateret fejlfinding og forskellige programmeringssprog. Du er nødt til at vide bestemte typer af ord, der skal bruges på den computer som ordene fejlfinding du fik at vide, hvad det betyder. Fejlfinding er, når du løse et problem, det er derfor, det er en af ​​de vigtige ord på computeren som hvis du ikke kan gå på internettet, og du havde set det ord fejlfinding, og du ikke ved, hvad det betyder, kan du rodet op hele netværket.

 1. 1
  Trin for trin du har brug for at lære. Startende med 'Windows' system er bedre og nemmere tilgang. Lær hver og grundlæggende funktionalitet i Windows. Begynde at arbejde med "Windows Registry". Hvis du ejer en Mac, så OSX vil være standard for dig, men ikke ærgre sig. Det er meget let at styre og blive fortrolig med.
 2. 2
  Først og fremmest skal du kende de "fundamentals og historie generationer af computer".
 3. 3
  Så må du beherske grundlæggende programmeringssprog som 'c'.
 4. 4
  Derefter lærer vinduer programmering med 'Visual Studio 6.0'.
 5. 5
  Nu er det godt tidspunkt at komme ud af "vinduer" og komme ind 'linux'. 'Fedora' eller 'Ubuntu' vil være den bedste løsning.
 6. 6
  Lær skalscripter godt nok. Prøv at huske de fleste af de kommandoer og filtre. Brug 'vi' redaktør i stedet for 'gedit "eller sådan type GUI redaktører.
 7. 7
  Lær computerarkitektur, operativsystemer basics.
 8. 8
  Så når du er færdig med alle de ovennævnte, vil det være bedste tidspunkt at slutte sig til en computer hardware og netværk kursus.
 9. 9
  Så vil du være i stand til at finde vejen til at være ekspert selv.
 10. 10
  Når du har gjort alt nævnt ovenfor, vil du være i stand til at foretage fejlfinding fleste af de generelle spørgsmål, og vil blive omtalt som en "computer ekspert" til alle omkring dig.

Trin i korte

 1. 1
  Tag en computer kursus. Folk er mere tilbøjelige til at lytte til nogen, der har en anerkendt kvalifikation under deres navn. Selv hvis det bare passerer deres GCSE IT!
 2. 2
  Sørg for at du har en computer. Eller endnu bedre en gammel en, så du kan prøve forskellige ting. Prøv at eksperimentere med en Linux cd som regelmæssig brug af kommando linjer vil sørge for at øge din computer viden hurtigt!
 3. 3
  Vær forberedt på at løse. Hver gang computeren går galt, fratræde dig selv til at løse det selv. Du har internettet nu og besøge teknisk support fora vil give dig mulighed for at kommunikere med andre, der har haft det samme problem.
 4. 4
  Må ikke være bange for din computer! Hvad har du at miste ved fifle med dette register, hvis computeren allerede er i en ubrugelig tilstand? Du kan spare dig besværet med re-installation af Windows (eller hvad operativsystem du har).
 5. 5
  Ved fastsættelse andre folks computere, skal du sørge for at bringe et flash-drev med følgende: AVG gratis setup fil (hvis de ikke har nogen anti-virus), CCleaner, Auslogics Disk Defrag setup fil og Firefox eller Opera (for at introducere dem til den alternative). Du kan bruge disse programmer til at frigøre plads, deaktivere start programmer, som kan forårsage konflikter, og søge og ødelægge virus. Du kan også lade dem på computeren, hvis de er ubeskyttede.
 6. 6
  Læs teknisk support fora for at genkende symptomerne på kendte problemer. For eksempel en langsom og reagerer PC kunne indikere en virus og manglende starte Windows kunne være en driver problem.

Tips

Mentale tips

 • Lær hver forsøgspersoner med intens koncentration.
 • Give betydning for fejlfinding, fordi det er den ting, som folk har brug for en ekspert meste.
 • Du må ikke stoppe revidere de gamle lektioner.
 • Forbedre din viden ved at skabe algoritmer snarere end blot at gennemføre tidligere gjort algoritmer fra bogen.

Andre tips

 • Bliv medlem af Tech Support Guy site, er Wich placeret på www.techguy.org adresse. Vær sikker på at svare på så mange problemer med en løsning som muligt
 • Sørg for at du har en Windows-cd, hvis du ikke kan løse problemet og har brug for at starte fra bunden og sørg for du kan bruge det
 • Husk disse nyttige værktøjer til at få adgang bag kulisserne i Windows XP og Vista, msconfig og serviceydelser. Skriv i starten og køre bar
 • Hiren Boot CD bliver en stor del af din software-værktøjer.
 • Vær ikke bange for at lege med ny software.
 • Gem en kopi af downloadede software til at spare tid på at downloade senere og bruge som en backup, hvis den nyeste version / opdatering af et program går mave op.
 • Hvis du kun arbejder med operativsystemer og software, så gør det i en virtuel maskine, så du ikke risikerer at ødelægge din computer.

Advarsler

 • At være en computer ekspert er en livslang proces. Hvis du virkelig ikke er interesseret i Computer, skal du ikke forsøge at være. Det vil forårsage mere tab end profit.
 • Gå efter det, hvis og kun hvis, Computer er din passion og kærlighed.
 • Sørg for at du ikke kommer til at gøre nogen computer problemet værre ved at have et vist kendskab til det, før du lave din naboer PC
 • Må ikke rode med indstillingerne på en perfekt arbejde familie computer. Har en gammel 128 MB RAM grundlæggende tårn, at dine venner skrottet år siden for at gøre det med! Så rode rundt, indtil dit hjerte er indhold!

Ting du behøver

 • En anden grundlæggende computer til backup og afprøvning ting med
 • Computer viden
 • En flash-drev med væsentlige redskaber
 • En anstændig søgemaskine eller bruge Google til løsninger.
 • 22-i-1 skruetrækker sæt.
 • Én bidetang eller Plus.
 • Digital multimeter.
 • Anti-Static Device

Ord fra forfattere

Vi er taknemmelige for hver enkelt person, der læser, ændre eller forbedre denne artikel.