Wkudk

Hvordan man kan udvide en billig modem liv

Har du bemærket, at nyere modemer 'livslængde synes at være at få kortere og kortere? Dette er næsten universelt skyldes eliminering af kølelegemet. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde og forøge køleplade på et modem. Dette vil ikke gemme et modem, der allerede stegt, og opnås bedst på et nyt modem.
Dette kan også udføres på en trådløs router eller andre enheder, der kan løbe varm. Der bør udvises omhu for at sikre, at alle udbygninger ikke interfererer med kredsløb veje. Afbryd og tag periferiudstyr, før du udfører augmentation.

Steps

Hvordan man kan udvide en billig modem liv. Forøge køleplade sammen med eventuelle hotspots.
Hvordan man kan udvide en billig modem liv. Forøge køleplade sammen med eventuelle hotspots.
 1. 1
  Fjern modemdækslet.
  • Mange modemer snap sammen nu, afmontere med lille skruetrækker.
 2. 2
  Find køleplade. Som bemærket, kan det være vanskeligere nu på grund af deres fjernelse, men nogle små bid af aluminium skal være synlig. Mens der er normalt kun én hedder "heat sink", aflastningsmuligheder i den samlede model kan have produceret andre hot spots, og det bør gøres her.
 3. 3
  Forøge køleplade sammen med eventuelle hotspots. Gør dette ved "lodning" en stribe af sølvpapir til dem at fungere som en radiator, selv om loddetin ikke vil holde sig til aluminium, kan det "dryppede" på plads for at holde et augment. Superlim i en tynd plade anvendes til en foruddannet stykke folie, eller aluminiumsfolie er også acceptabelt. "Heat sink pasta," tilgængelige på elektronik levering butikker, er også en god måde at forøge en vask. Eventuelle dræn, som er udsat nok eller varme pletter, kan også drage fordel tack-lodning på en nikkel (de er nu så let), og derefter tilføje folie eller flere nickels indtil driftstemperaturen reduceres.
  • Bare sætte en nikkel på toppen af en mangelfuld køleplade kan hjælpe ganske lidt, men det er farligt, da enhver skurrende af enheden vil medføre nikkel at kortslutte enheden.
 4. 4
  Installer modemet. Det er bedst at installere dit nu temmelig morsomt ser modem på en skjult vertikal flade. Ventilation er ikke så kritisk nu, med tilføjelse til kølelegemet, så længe rummet ikke er for begrænset. Mange modemer har kun en hot spot, og deres varme dræn kan blive forøget, således at låget vil gå tilbage på, for måske dobbelt til tredobbelt modem liv. Dog har mange nyere modemer fået så lys i alle dele, at de alle er rindende varmt. Korrekt forstærke her, blot at tilføje tilbage i den vægt, der er blevet fjernet fra alle dele kan løbe varm, kan forlænge modem liv fra 3-6 måneder til 3 år og optælling.

Advarsler

 • Montering af elementer til et køleprofil finner kan forstyrre luftstrømmen de var designet til at generere og reducere dets effektivitet, i hvert fald hvis ordentlig parring ikke er opnået. Nogle forbedringer kan realiseres ved at flytte dit perifere, eller bare fjerne sin dækning og montering lodret for at undgå støv oprustning.
 • Lod på egen risiko. I eksemplet ovenfor er loddetin bruges til at "tack" aluminium sammen uden opvarmning vasken, og køleplade pasta kunne opnå en bedre parring.
 • Se "drøfte" side for yderligere kommentarer.

Ting du behøver

 • Sølvpapir
 • Nikkel
 • Lodning gear