Wkudk

Hvordan man undgår de mest almindelige fejl mænd gør med online dating

Hvis du ikke har megen succes med online dating og du er en mand, er du sandsynligvis at gøre de samme fejl igen og igen. Her er hvordan man kan undgå dem, og bedre er dine chancer for at finde en partner online.

Steps

Hvordan man undgår de mest almindelige fejl mænd gør med online dating. Husk, at når du opretter din profil, mindre er mere.
Hvordan man undgår de mest almindelige fejl mænd gør med online dating. Husk, at når du opretter din profil, mindre er mere.
 1. 1
  Husk, at når du opretter din profil, mindre er mere. Du ønsker at skille sig ud og være mindeværdig uden at afsløre for meget. Hold dine essays korte, punchy, legesyg og positiv. Reveal nok personlige detaljer til at skabe en hurtig forbindelse, men ikke så meget, at du fjerner mysteriet.
 2. 2
  Upload 2-5 flatterende, men præcise billeder. Modstå fristelsen til at medtage out-of-date fotos, når du har haft 30% mere hår og 20% ​​færre pounds. Du skal være smilende i mindst én af dine fotos, medmindre du aldrig smiler i det virkelige liv, vil 2-5 unsmiling fotos gøre dig se ukarakteristisk lunefuld og skummel. Selv hvis du har fået en stor 6-pack, ikke gå shirtless i nogen af ​​dine fotos. En anden dårlig idé, ikke har en åben skjorte, plus knappede bukser til demo din "attitude", six-pack eller designer underbukser. Selv hvis du ser godt ud i det billede med din ex, ikke skrive en udkobling af dig selv med et fantom manicured hånd på din skulder. Det er meget værd at have en god fotograf ven eller en professionel tage nogle pæne billeder af dig.
 3. 3
  Hold det ægte. Nogle læsere vil tjekke din profil for nøjagtighed på en online dating gennemgang site. Og hver andet medlem vil bare undgå en anden dato, hvis du ikke er den mand, din profil præsenterede dig til at være.
 4. 4
  Når messaging en potentiel date, sige noget venligt og tankevækkende om hendes profil. Kvinder på dating sites får dusinvis af beskeder om ugen fra mænd, siger intet mere end "Hej, hvordan går det, ønsker at møde mig?" Dette skaber det indtryk, at mange mænd dovent sender den samme besked til så mange kvinder som muligt, i håb om at få et svar fra mindst én af dem, og forsøger at lyde cool og nonchalant. Denne strategi giver bagslag. Du ønsker at lyde specielt interesseret i hende, ikke desperat for en date med blot nogen.
 5. 5
  Tjek din stavning og grammatik. Det tager ikke lang tid, og de fleste mennesker siger, at dårlig skrivning er en instant turn-off.
 6. 6
  Hvis hun svarer med spørgsmål om dig, tage dig tid til at besvare dem. Vær venlig.
 7. 7
  Efter en introduktion, foreslår møde for kaffe og en snak for at se, hvis du kan lide hinanden. Glem alt om at e-maile i måneder og få alle arbejdet op over e-mail. Jo længere du lader det, før du møder, jo mindre sandsynligt er det at ske. Bede om en kop kaffe dato i de første to uger af e-mails. Dette vil spare dig for en masse tid og energi og skuffelser. Hvis den anden person ikke er enige om at mødes, gå videre og ikke bekymre dig om det. Der er masser mere.
 8. 8
  Vælg tid og sted, hvis du laver invitationen. Folk har en tendens til at respektere afgørende partnere. Så beslutter / foreslå cafe, tid og dato. Hvis personen ikke kan gøre det, når du foreslår, omlægge inden for grund. Den person vil få det indtryk, at du ikke er tilbageholdende og er komfortable at træffe beslutninger. Det er godt, selv om at blive nøjeregnende, krævende, eller stejlt er ikke det billede, du ønsker at formidle, enten, finde det komfortable median. Hvis hun foreslår en tid eller sted, der er mere praktisk for hende, være så imødekommende som muligt.
 9. 9
  Sæt dine forventninger lave, før den første dato. Ved at holde din cool, vil du blive på dit spil under den dato, ikke komplicere tingene med "høje" forventninger og dermed undgå skuffelse. Målet er at have det sjovt og se om der er potentiale kemi, ikke at få alvorlige og finde ud af ASAP, hvis du har fundet din ultimative soulmate.
 10. 10
  Stil spørgsmål nok at holde samtalen flyder, men ikke bede en lang række uafhængige personlige spørgsmål, som hvis du fører en samtale. Tal om dig selv nok til at lade hende lære dig at kende, men ikke prale om alle dine bedrifter eller losse alle dine problemer.
 11. 11
  Være afslappet på kaffe dato. Må ikke nævne tidligere partnere, eller at du ikke har været sammen i lang tid. Bare have det sjovt og nyde.

Tips

 • Online dating virker for nogle og bare ikke arbejde for andre. Der findes andre metoder til rådighed for at finde en mage.
 • Forkæl online dating på en lignende måde, som du ville online shopping for noget. Ofte er der mere end ét produkt til rådighed. Må ikke være bange for at shoppe rundt. Mange af dem har en stabil fuld af mænd, med hvem de chatter.
 • Undgå almindelige fejl vil spare dig for en masse tid, penge, energi og fokus med online dating. Dette vil forhindre dig fra at holde op, før du får de resultater, du ønsker og fortjener.
 • Hvis du taler til flere personer på samme tid, holde filmapper for hver person. Vær sikker på at registrere oplysninger, for eksempel tage noter af eventuelle livretter, eller yndlings farver til at indarbejde dem senere.
 • Vær realistisk omkring, hvem du kontakter, og forventer, at du vil modtage en lille procentdel af svarene. Husk, for hver kvinde på stedet, der er 5 hanner.
 • Gør den første date i løbet af en uge nat. Dette vil foreslå du har et liv og har travlt i weekenden.
 • Når du skriver din profil, undgå de mest almindelige klicheer: "Jeg leder efter min sjæleven." (Hvad betyder det?) "Jeg leder efter min bedste ven." (Har du ikke har venner nu?) "Hvis du ønsker at vide mere om mig, besked mig." (Nå, selvfølgelig.) "Jeg er ikke i spil." (Hvis de er, de sikker ikke vil indrømme det!)
 • Når der beskriver dine interesser, så husk at hockey, dart, pool, monster truck stævner, og jagt er hovedsageligt mandlige interesser. Det er okay at nævne dem, men genoverveje fantasere, at der er masser af kvinder derude, der gerne vil gøre disse ting med dig på en date. Nævn nogle interesser, der sandsynligvis vil appellere til kvinder som godt.

Advarsler

 • Må ikke blive så fanget i "shopping" for en kammerat, at du mister synet af det faktum, at disse er virkelige mennesker med virkelige følelser, håb, drømme, tanker, indsigter og perspektiver. I det mindste, vil du nyde at have kaffe med nogle interessante mennesker, du ellers aldrig ville have mødt. Hvis du når det punkt, hvor du ikke nyder at møde nye mennesker - hvis du føler, at tale til medlemmer af det modsatte køn er intet andet end spild af tid, medmindre der er "kemi", - hvis du befinder dig klager bittert at der aren ' t nok "kvalitet" folk derude - det kunne være klogt at overveje at tage en pause fra dating.
 • Betale omhyggelig hensyntagen til de komplikationer af browsing i mellemstatlige og oversøiske profiler. Det er fristende at gå komme i kontakt med nogen, der bor langt væk, men det kan også være et komplet spild af din tid, energi og fokus. Hvis du ikke er klar eller villig til at starte en lang-distance forhold (som, hvis det lykkes, kan i sidste ende kræve en af jer til at flytte), så kun fokusere på og kontakt folk i din umiddelbare nærhed. Fleste svindlere vil være fra ud af dit område (hvis det alene, de aldrig har rent faktisk at dukke op og møde dig) og i sidste ende vil begynde at bede om penge (typisk for en flybillet, men også for familie nødsituationer osv.)
 • Hvis dating site har en opslagstavle, ikke gå på og bestyrelsen og klage over din manglende resultater. Må ikke begynde en diskussion om, hvordan kvinder ikke værdsætter nice guys som dig. Det er blevet gjort hundrede gange, og det vil gøre dig til at ligne en idiot.
 • Der er en fin linje mellem at være afgørende og nøjeregnende. Må ikke presse nogen til at gøre noget personen ikke føler sig trygge gør. Der er ingen bedre måde at ødelægge dine chancer.
 • Kvinder er ikke de eneste, der har brug for at være forsigtig, når dating online. Mænd bør holde deres øjne ud for farlige mennesker som godt.
 • Gå ikke på kompromis nogen af dine andre "must-haves", enten. Hvis dit mål er at blive gift, og du føler, at du kun kan gifte sig med en, der er katolik, ikke date en attraktiv bekræftet protestantisk "for nu", indtil en egnet Katolsk kvinde kommer sammen. Ingen ønsker at være "god nok for nu."

 • * Må ikke binde dit følelsesmæssige trivsel til et tastatur og skærm. Være optaget. En ting, der gør en mand ønskelig er, hvad han gør med sin tid. Er du en sofa kartoffel, der tilbringer timer på tastaturet, eller har du fører en stimulerende, spændende, aktivt og sundt liv?

Ting du behøver

 • En computer eller adgang til én.
 • Mindst to klare, de seneste billeder af dig selv (og kun dig selv), iført en skjorte og bukser og en behagelig udtryk.
 • En unik, kortfattet beskrivelse af dig selv.
 • En spell-checker.
 • Cash for kaffe.
 • En liste over dine interesser og mål.
 • En realistisk liste over din "must haves" i en partner.
 • En sund holdning om dig selv og det modsatte køn.
 • Tålmodighed!