Wkudk

Sådan undgår registrering i en hjemmeside ved hjælp BugMeNot

Mens den grænseløse oplysninger på internettet er virkelig utroligt, registreringskravene på mange internetsider er virkelig irriterende. Hvorfor denne hjemmeside brug for at kende din email adresse, alder, erhverv, indkomstniveau, og postnummer alligevel? Heldigvis er der en nem måde at omgå dette irriterende krænkelse af dit privatliv.

Steps

Sådan undgår registrering i en hjemmeside ved hjælp BugMeNot. Kopier og indsæt URL-adressen på den begrænsede hjemmeside i bug mig ikke.
Sådan undgår registrering i en hjemmeside ved hjælp BugMeNot. Kopier og indsæt URL-adressen på den begrænsede hjemmeside i bug mig ikke.
 1. 1
  Afprøve BugMeNot ved at gå til login-side på et websted, der har obligatorisk registrering, såsom eller Los Angeles Times.
 2. 2
  Åbn et nyt browservindue, og indtast BugMeNot. com.
 3. 3
  Kopier og indsæt URL-adressen på den begrænsede hjemmeside i bug mig ikke. Eksemplet afbildet her er for LA Times.
 4. 4
  Tryk retur og det vil give et brugernavn og en adgangskode, som vil give dig gratis adgang til det begrænsede hjemmeside.
 5. 5
  Kopier og indsæt brugernavn og adgangskode i login feltet på den hjemmeside, du ønsker at se.

Tips

 • Skipping gratis registrering vil hjælpe dig med at undgå spam.
 • Værdsætter, at Google og eHow kræver ingen login eller deling af personlige oplysninger. Google giver dig mulighed for at registrere, hvis du ønsker at få kredit for dit bidrag, men den fulde hjemmeside funktionalitet er tilgængelig selv for anonyme brugere. Intet behov for BugMeNot her.
 • Ofte er det første login BugMeNot giver dig ikke vil arbejde, men du kan bede site for yderligere navne til at prøve.
 • Når du logger ind, skal du sørge for at kontrollere "Husk mig på fremtidige besøg"-boksen, så du ikke behøver at indtaste en adgangskode igen.
 • BugMeNot.com kun giver login-oplysninger for gratis hjemmesider.
 • Stedet har "befriet" over 87.000 websites, som tidligere krævede gratis registrering.
 • Når du bruger FireFox, kan du installere BugMeNot forlængelse fra her: http://roachfiend.com/archives/category/extensions/ Efter installationen skal du blot højreklikke på det område, hvor du er nødt til at indsende brugernavn.
 • Når du bruger Maxthon kan du installere BugMeNot plug-in.

Advarsler

 • Nogle føler denne praksis er etisk tvivlsom. Du bliver nødt til at beslutte for dig selv.