Wkudk

Hvordan at rengøre en touch screen

Udtværinger alle over dig gadget touchscreen eller har en tydelig fingeraftryk spor på de seneste must-have spil, du er afhængig påtrykt på skærmen? Regelmæssigt rengøring din mobiltelefon, tablet, MP3-afspillerens touchscreen eller en anden touch screen enhed er afgørende for dets vedligeholdelse og lang levetid.

Lær at tørre væk disse pletter med lethed og hvordan man undgår at gøre tingene på din touchscreen ikke ville sætte pris på.

Ting du behøver

 • Mikrofiber klud eller lignende, blød og fnugfri klud.
 • Destilleret vand eller kommercielle touchscreen målrettet rengøringsmiddel.

Steps

Hvordan at rengøre en touch screen. Vælg en mikrofiber klud.
Hvordan at rengøre en touch screen. Vælg en mikrofiber klud.
 1. 1
  Vælg en mikrofiber klud. Dette er ideelt til rengøring en touchscreen. Nogle enheder vil have sådan en klud inkluderet eller måske du kan låne, du bruger på dine solbriller.
  • Omkostningerne ved en sådan klud varierer. For klud anbefales af virksomheder for deres produkter, kan prisen være betydeligt højere simpelthen på grund af anbefalingen. Kig rundt for et godt tilbud på en sådan klud eller erstatte med en billigere, men stadig effektiv mikrofiberklud.
 2. 2
  Sluk enheden, før du begynder at rense den. Det er normalt meget lettere at se, hvor at rengøre, når enheden er slukket.
 3. 3
  Giv skærmen en gang over ved at børste den med microfiber i små cirkler. Dette vil fjerne de fleste af simple ufuldkommenheder.
 4. 4
  Kun hvis virkelig er brug for, kan du fugte en bomuldsklud, selv hjørnet af bomuldstrøje, og gentag de små cirkulære bevægelser. Det kan faktisk være nok bare at trække vejret over skærmen, og brug at fugt at rengøre med.
  • Læs vejledningen ledsager klud, du bruger. Nogle af dem skal gøres lidt fugtig før brug. Hvis dette er tilfældet, skal du springe dette trin over og følge klud anvisninger i stedet.
  • Hvis dæmpe en klud, er det bedst at bruge destilleret vand.
 5. 5
  Pensl igen med mikrofiberklude til at slutte. Må ikke over-rub selv, og hvis der er nogen fugt tilbage, bare lade det lufttørre.
  • Må ikke lægge for meget pres på skærmen, når rengøring.

Sådan vasker din mikrofiber klud

At vaske dit mikrofiber klud, sættetid i varmt sæbevand. Det varme vand tjener til at åbne fibrene og slip snavs, der kan have indsamlet. Skrub klud let mens neddypning det (ikke for hårdt, eller du vil beskadige dugen).

Efter iblødsætning, udkonkurrering overskydende vand undgås, lad kluden ud til luft dry.If du er i en fart, kan du føntørre det. Vask ikke nogen skærme med kluden indtil tør (eller let fugtig) at røre ved.

Tips

 • Hvis du ikke har en mikrofiber klud og rengøring kan ikke vente, vil en bomuldsklud eller et hjørne af en skjorte gøre i nød.
 • Hold touchscreen rengøring klud i god, ren stand. Vask regelmæssigt for at fjerne ophobning af snavs fra skærmen.
 • Hvis det er muligt at få en taske til din enhed for at undgå at støde, skrabe og udskriver sker.
 • Hvis du ønsker yderligere at beskytte din enhed, kan du købe en ridse vagt, også kendt som en skærm vagt. Det er et lag af film, der beskytter skærmen mod ridser, der opstår fra hverdagens brug.
 • Det er muligt at købe skærm rengøring kits. Ofte er disse vil omfatte anti-statiske klude. Dog kan dette være en ekstra udgift, der ikke er værd at prisen, lave noget research først.

Advarsler

 • Brug aldrig papirhåndklæder eller silkepapir. De indeholder træfibre, der ridser enhver plastoverflade. Du må ikke se ridser første gang, men over tid din skærm vil se ud som du brugte meget fin ståluld til at rense det, der vil lade det ser kedelig og lidt fuzzy.
 • Brug aldrig noget, som indeholder ammoniak til at rengøre touchscreen med medmindre fabrikanten udtrykkeligt har erklæret et produkt. Ammoniak kan beskadige skærmen.
 • Brug aldrig spyt og gnid rensemetode. Det vil kun skabe snavs på din skærm, som du bliver nødt til at rense senere.
 • Undgå at sprøjte væske eller vand direkte på skærmen, er der risiko for væske siver ind i apparatet og ødelæggende. I stedet altid sprøjte væske på microfiber, klem for at fjerne overskydende væske, og derefter tørre.
 • Tryk ikke for hårdt på skærmen, når rengøring eller du kan beskadige skærmen.
 • Undgå at bruge noget, der er slibende når rengøring en touchscreen.