Wkudk

Hvordan at oprette et trådløst netværk i hvalp linux

Dette er en gennemgang af trådløs (IEEE 802.11 også kendt som WiFi) hjemmenetværk med Puppy Linux ved hjælp af den grafiske networking guiden.

Steps

Hvordan at oprette et trådløst netværk i hvalp linux. Sæt din ind i din internet-stik.
Hvordan at oprette et trådløst netværk i hvalp linux. Sæt din ind i din internet-stik.

Hvis din router ikke er ny, og tænd for den og springe til "Afsløring din trådløse adapter" (nedenfor). Sørg for at slutte den til din computer

Indstil din nye router

 1. 1
  Sæt din ind i din internet-stik.
 2. 2
  Sæt din router til din pc med et Ethernet-kabel.
 3. 3
  Gå til din browser og skriv adressen "http:/ / 192.168.0.1 192.168.0.1" eller "http://192.168.2.1 192.168.2.1" eller "http://192.168.1.1 192.168.1.1".
 4. 4
  Indtast dit brugernavn og din adgangskode fra din router (ofte "admin" og "admin"), så din internet-udbyder.
 5. 5
  Aktiver trådløs og indstille din kryptering (WPA som et minimum, kan WEP være revnet i sekunder) bruger AES-kryptering, hvis du har den til rådighed, spring, hvis du ikke gør det. og skriv en mindeværdig adgangsnøgle, der er mindst 64 tegn. Det er noget bøvl, men du har kun skrive det et par gange.

Afsløring din trådløse adapter

 1. 1
  Klik på "Connect"-ikonet på dit.
 2. 2
  Klik klik.
  • Hvis du under "Interfaces" (eller "driver Modules" hvis Puppy 2-serien) en trådløs enhed vises spring til "Tilslutning til et netværk" (nedenfor).
 3. 3
  Klik på "load modulet", vælge automatisk og klik på OK, hvis det er en succes gå til "Tilslutning til et netværk" (nedenfor).
 4. Hvis din trådløse adapter ikke findes automatisk, skal du finde producent og model, skal du vælge det fra listen og klik OK.
Hvis din trådløse adapter ikke er på listen, så tjek for en liste over kort, som kan arbejde med hvalp. Hvis din trådløse adapter ikke er på listen, skal du vælge "ndiswrapper" fra listen, og vælg din Microsoft Windows-driver (. inf-fil), og klik på OK, indtil du vender tilbage til netværksopsætning skærmen.
4
"Gem".

Tilslutning til et netværk

 1. 1
  Klik klik.
 2. 2
  Klik på "wireless"-knappen.
 3. 3
  Klik på "scan" (dette kan tage et antal forsøg), vælg din egen netværk (find din producent og model), og klik derefter på OK.
 4. 4
  Vælg din "kryptering" ved at klikke på "" eller "WPA / skip, og indtast derefter din adgangsnøgle, hvor der står" Giv en nøgle ".
 5. 5
  Klik på "Brug denne profil."
 6. 6
  Klik på "auto dhcp" (eller "Static IP" og indtaste IP-adresser manuelt, hvis "Auto DHCP" ikke virker), så du er tilsluttet.
 7. 7
  Klik på "Gem", og denne forbindelse vil blive lanceret ved hver boot.
 8. 8
  klik på Udført.

Tips

 • Hvis du skulle have problemer med at gå til for at få hjælp fra Puppy Linux-brugere og.