Wkudk

Hvordan bliver et videospil testeren

Forestille sig at gøre, hvad du nyder at gøre de fleste - og få penge for det! Lyder som en vild fantasi, right? Tænk igen. Mange gamere får udbetalt meget godt lige at tilbringe tid med deres konsoller spille de nyeste spil, fordi de er videospil testere. Her er hvordan du kan blive en i et par enkle trin...

Steps

Hvordan bliver et videospil testeren. Sørg for at præsentere dig selv på en professionel måde.
Hvordan bliver et videospil testeren. Sørg for at præsentere dig selv på en professionel måde.
 1. 1
  Foretag kontakter. Du kan ikke bare gennemse job sektion af rubrikannoncer for at finde virksomheder, der ønsker at ansætte spil testere til de nyeste spil. Du faktisk nødt til at gå direkte til de virksomheder, der udvikler spil og lad dem vide, hvem du er, hvad dine gaming færdigheder er, og hvorfor du ville være en stor videospil testeren.
 2. 2
  Sørg for at præsentere dig selv på en professionel måde. På samme tid, ikke være bange for at prale om hvor mange spil og konsoller du ejer, og hvor mange timer om dagen bruger du gaming. Erfaring tæller!
 3. 3
  Tag dit job alvorligt. Så længe du rent faktisk ejer konsollen eller pc'en, du gerne vil afprøve spil på, chancerne er du i sidste ende får din første opgave. Sørg for at læse instruktionerne grundigt. Især foretage visse du ved præcis, hvad slags oplysninger og feedback selskabet er på udkig efter fra dig. Holde dette i tankerne, som du spiller spillet, de giver dig.
 4. 4
  Hold noter som du går langs og skrive tydeligt. Glem ikke at tjekke din stavning og grammatik. Vigtigst er det, sørg for at få data tilbage til selskabet til tiden! Selvom du har det sjovt, så glem ikke at holde sig på sporet.
 5. 5
  Vær proaktiv i at tage på nye projekter. Efter at have afsluttet din første opgave, kan du være så ophidset, når du modtager den første lønseddel, at du bruger al din tid skadefro over det. Gør det ikke! Holde op processen med at kontakte virksomheder og yde kvalitet anmeldelser og feedback. Du vil opbygge en af ​​spil test opgaver, der vil hjælpe dig med at få endnu flere og bedre betalende dem i fremtiden.
 6. 6
  Dette kan hjælpe http:/ / www.squidoo.com/how-to-be-a-video-game-tester2

Tips

 • En god kritiker altid balancerer deres kritik med konstruktive kommentarer, fordi uden dem, du synes som en uerfaren dreng, der bare kan lide fornærmende videospil.