Wkudk

Hvordan du nemt niveau op i pokemon: ruby / safir

Den side giver en meget enkel måde at level-up Pokemon. Dette kan bruges til at lave Pokemon niveau 100, men kræver stadig en ganske mængde tid. Brug den til at give det ekstra løft til dine Pokemon til at hjælpe dem med at overvinde denne gym leder!

Steps

Hvordan du nemt niveau op i pokemon: ruby / safir. Sæt pokemon, du ønsker at træne på forsiden af din kontaktliste.
Hvordan du nemt niveau op i pokemon: ruby / safir. Sæt pokemon, du ønsker at træne på forsiden af din kontaktliste.

Træning

 1. 1
  Sæt pokemon, du ønsker at træne på forsiden af din kontaktliste.
 2. 2
  Find enten undervisere til kamp eller et område, hvor der er vilde Pokémon. (Grass, havet eller fiskeri.)
 3. 3
  Begynd din kamp. Hold på kampene indtil modstanderens Pokemon eller vilde Pokemon løber tør for HP og besvimer. For hver Pokemon, du forårsager at besvime, vil du få en vis mængde erfaring point afhængigt af arten af ​​Pokemon og nogle gange om det er en uddannet Pokemon eller nogle vilde Pokemon.

Svag pokemon træning

 1. 1
  Find et pokemon der er svag eller et ekstremt lavt niveau, og placere den på forsiden af arbejdstidens placering. Svag Pokemon træning vil hjælpe dig rejse lavt niveau eller svage Pokemon let, for eksempel hvis du har fanget en Abra under niveau 16 (. Abras under level 16 kun kender flytningen teleport, hvilket ikke er en offensiv bevægelse), eller hvis du forsøger at rejse en Magikarp. (For Pokemon fans bør dette være en selvfølge.)
 2. 2
  Gå ind i kampen med de svage pokemon foran. Igen, find en træner eller Pokemon til i kamp. Når slaget skærmen er åbnet, stop.
 3. 3
  Skift dine svage pokemon ud for en stærk pokemon der kan vinde kampen. Når slaget skærmen er åbnet, kan ikke angribe eller bruge et element på dine svage Pokemon. Alt du skal gøre er at skifte det ud med det samme for en Pokémon, der kan fuldføre kampen. Selvom dine svage Pokemon ikke kæmpe eller gøre en bevægelse, er det stadig tjener erfaringspoint bare for at være i kamp.

Exp. Del

 1. 1
  Find en exp. Aktie. For at gøre dette, vil du brug for en exp. aktie. Her er hvor man kan finde Exp. Andel i spil;
  • Diamond og Pearl: Syd for Eterna byen er der en cykel kredsløb, før du nå det, selvom du nødt til at gå igennem en bygning. Indenfor er der en professor, der vil give dig Exp. Dele, hvis du har set mere end 35 pokemon.
  • Ruby, Sapphire og Emerald: Tal med Mr. Stone i Rustboro efter leverer brevene til Steven og kaptajn Stern.
  • LeafGreen og FireRed: Go East of Fuschia og gå ind i bygningen, der forbinder Fuschia til ruten. Gå ovenpå og tale med professor aide, vil han give dig Exp. Dele, hvis du har mere end 50 Pokemon.
 2. 2
  Giv exp. Del med Pokemon på forsiden af ​​din kontaktliste. Når du har fået Exp. Del, give til Pokemon i front til at holde, mens kæmper.
 3. 3
  Start kampen. Slå din modstander og Exp. Del vil give ikke kun de Pokemon der kæmpede experience points, men alle de Pokemon, du bærer med dig.

Ting du behøver

 • Exp. Del
 • Game Boy Advance, SP eller Nintendo DS
 • Pokemon spil