Wkudk

Hvordan man kan stoppe Internet afhængighed

Internet afhængighed påvirker en masse mennesker. Hvorfor spilde dit liv foran en computerskærm, når du kan nyde dig selv med familie og venner? Denne artikel vil hjælpe dig til at vende dit liv omkring.

Steps

Hvordan man kan stoppe Internet afhængighed. Bruger internettet til den samme mængde tid hver gang du bruger det.
Hvordan man kan stoppe Internet afhængighed. Bruger internettet til den samme mængde tid hver gang du bruger det.
 1. 1
  Bruger internettet til den samme mængde tid hver gang du bruger det. Med andre ord, ikke sige "Jeg vil kun være på en time i dag." og så være på 5 timer næste og tror, ​​du gjorde det godt. En god tid til daglig internettet er 1 time eller 2 timer ved mest. Du kan indstille en timer til dette, så du ikke går af sporet.
 2. 2
  Hvis en timer ikke holde dig på sporet, overveje at downloade software til forældrekontrol - nogle programmer inkluderer tid låse. Lad en anden indstillet en adgangskode for at tilsidesætte, så du kan få det i en nødsituation, men ikke på din indfald. Der er en Google Chrome-browseren kaldte lokalnummer StayFocusd der kan synkronisere listen over blokerede sider mellem flere computere.
 3. 3
  Slet konti, som du virkelig ikke har brug for længere. Hvor mange hjemmesider er der for, at du har konti på at du ikke 100% brug for? YouTube, Twitter, Facebook, MySpace... nogle gange folk har brug for deres MySpace eller Facebook for vigtige ting, som at holde kontakten med folk, der ikke bor i nærheden, men YouTube og Twitter og Facebook er normalt de konti, der skal slettes. Twitter / Facebook er sådan et spild af tid, og det er ganske vanedannende, mens YouTube er også vanedannende, og folk, du ikke kender ønsker at interagere for meget. Hvis du ikke ønsker at slette din konto, skal du blot blokere siderne.
 4. 4
  Slet dine favoritter (holde vigtige sider, du måske har brug for lektier osv.) - YouTube videoer, online venners sider, alle af det. Hvis det ikke er vigtigt for dit arbejde eller for dig at trække vejret, skal du ikke holde det.
 5. 5
  Vær sikker på at opretholde masser af offline aktiviteter. Har masser af ting at gøre, at du nyder. Hvis du ikke har andre fritidsinteresser, begynde at lede efter nogle. Og frivilligt kan være en god måde at få dig ud og om at gøre noget nyttigt / nyttige.
 6. 6
  Overvåg dine følelser, når du er online og offline. Er du i stand til at genkende, når du har brugt for lang tid online? Hvis ikke, har du et problem!
 7. 7
  Så stop spilde dit liv på internettet. Ikke at du ikke kan bruge internettet på alle, men bruge den rigtige mængde tid, du skulle / skal du. Lev dit liv mere fuldstændigt: gå ud, hænge ud med dine venner, se en film. Husk hvad du har set, og dette vil ændre dit liv i retning af en stor happy almindeligt menneske. Stop venligst at bruge internettet så meget, for dit eget bedste.
 8. 8
  Være aktiv og gratis - nu får fra din computer: have det sjovt og gøre dit arbejde / job væk fra den elektroniske opgave-maker!

Tips

 • Prøv flere udendørs aktiviteter og måske tage et par nye hobbyer.
 • Det kan være svært i starten, men du vil hurtigt vænne sig til det.
 • Lev dit liv.
 • Bruger det meste af din dag med dine venner.
 • Opbevar din computer ud af syne.
 • Den første uge, det ville være bedst at bo så langt fra budbringere eller som MySpace og Facebook, som du kan.
 • Stop med at tænke om ting, som ikke ville hjælpe dig. Bruge din tid til at gøre noget, undgå ensomhed.
 • Giv ikke op, og ophold med tidsplanen.
 • Prøv at stoppe kontrollen dine e-mails hver dag.
 • Prøv ikke at overskride fristen.
 • Hvis du har en bærbar computer give din oplader til en ven: den måde, hvis den løber tør for batteri, du kan ikke bruge det længere. Må ikke få det tilbage i mindst 4 dage.
 • Fortæl dine venner, at du ikke kommer til at tilbringe så meget af din tid online længere.
 • Hvis du har en online forhold, bryde det off.
 • Brug ikke din blackberry 24/7 enten.
 • Hvis du er på du telefonens internetbrowser hele tiden, ved ikke oplade det fyldigere end 20% på den måde, kan du ikke bruge det til længe.
 • Husk at holde den tildelte tid på det tidspunkt, du har angivet!