Wkudk

Hvordan man har computer sjovt

Det er sket for alle. Du er på din computer, bliver mere kede af det andet. Du behøver ikke virkelig har noget andet at gøre hverken, du har fået nok af at læse, spille udenfor, og taler til dine venner. Du har brug for noget sjovt at gøre på din computer, og her er nogle forslag.

Steps

Hvordan man har computer sjovt. Giv din computer en makeover.
Hvordan man har computer sjovt. Giv din computer en makeover.
 1. 1
  Giv din computer en makeover. Computer kyndige folk kalder det en desktop tema. Surf Google Images eller korrekt tapet sites, og få en ny, groovy wallpaper til din computer. Vær kreativ-få en smuk skudt af dine foretrukne berømthed, en kølig mønster, eller en dejlig billede af din yndlings magasin eller mærke. Få en god pauseskærm, også, det kunne være et diasshow af alle dine billeder eller et andet billede. Du kan også ændre udseende og farverne på din computer, lydene på din computer, musemarkører og skærmindstillingerne. Du kan begynde ved at klikke på Denne computer og derefter på Kontrolpanel. Ved over din computer alene, er der masser af ting at gøre.
 2. 2
  Tegn et billede i maling. Med 240 indstillinger for nuance, mætning og luminescens, giver Paint en farvepalet på næsten fjorten millioner farver (240 ^ 3 = 13.824.000). Der er mange overraskelser i Paint, også. Dine muligheder er ikke begrænset til, hvad du ser i din værktøjskasse til venstre! Du kan udskrive dit billede og indramme det. Du kan lave fødselsdagskort og farvelægning sider. Du kan også gemme dit billede og bruge det som baggrund. Åbn Paint, indstille lærred dimensioner for samme dimensioner som skærmen, og begynde at tegne. Vær sikker på at gemme dit arbejde, og du kan vælge den som baggrund, efter at det er blevet gemt. For at bruge din tapet, har du tre muligheder: 1) bruge det på sin oprindelige størrelse, 2) resize det til at passe til skærmen, enten forstørres eller skrumpende den, eller 3) flise det. Hvis du ønsker din baggrund for at være et mønster, kan du oprette bare en del af det, der skal være flisebelagt.
 3. 3
  Vend skærmen på hovedet. Nej, du behøver ikke til rent faktisk at slukke for skærmen på hovedet, hvis du forsøger at afhente din skærm, sætte den ned! Først, skal du højreklikke på skrivebordet og klik på "Skærm" valgmulighed. Så find en fane eller mulighed for "Rotation". Vælg for at rotere skærmen 180 grader (der er op og ned). Dette virker forskelligt på forskellige computere.
 4. 4
  Gør din del for eller enhver anden wiki. Mens du er på en wiki, gør dit bit til at hjælpe. Hvis du læser en artikel og se en fejl, skal du ikke tøve med at rette det. Du skal blot klikke på "Rediger" fanen, og du kan straks begynde at redigere, selvom du ikke har en konto. Overvej at oprette en konto nu, og der er mange fordele for dig som redaktør. Nogle mennesker nyder at skrive og forskning aspekt af det. Du kan endda skrive en ny artikel om et emne efter eget valg! Andre mennesker nyder at diskutere artikler, eller tale med bidragydere. Efterlad nyttige kommentarer på øvrige artiklens diskussion sider, hilser nye brugere, eller foreslå nogle ideer eller hjælpe til andre brugere! Der er altid så meget at gøre på wikier.
 5. 5
  Start en blog eller din egen hjemmeside. Der er masser af store websteder, der lader dig oprette dine egne blogs og hjemmesider, herunder blogger.com og freewebs.com. Du kan oprette quizzer, afstemninger, og meget mere. Det er sjovt at starte en blog eller en, så gå videre! Det vil holde dig beskæftiget i timevis! Hvis du allerede har fået en blog eller din egen hjemmeside, giver det en makeover. Forklar læserne, hvad der foregår, og så gå amok! Ændre farver, skrifttyper, typografier, alt.
 6. 6
  Læs op på din på internettet. Har du en passion for dyr? Er du interesseret i Jack the Ripper eller fascineret af kloning? Tøv ikke med at opfylde din undren! Læs op på så mange dyr som du kan på http://www.nationalgeographic.com/, type Jack the Ripper i Google, eller gennemse steder på alle de oplysninger, du ønsker på kloning! Ikke blot vil du lære masser af interessante nye ting, vil du også være forberedt, hvis du begynder at studere en af ​​disse emner i skolen.
 7. 7
  Redde verden. Slå op nogle interessante velgørende organisationer eller frivillige organisationer. Spil et ordforråd spil på at tjene ris og ende sult i verden.
 8. 8
  Spille et spil. Runescape! er en fantastisk måde at tilbringe tid på internettet. Det er et meget vanedannende spil, og kan være meget sjovt. Hvis du vil have det sjovt, du fik det! Hvis ikke du i RuneScape, eller har kun fem minutter, søge efter steder såsom Addicting spil og Gprime og spiller deres spil så godt. De links til de tre nævnte steder er her (se Kilder og citationer). Et andet godt spil at spille, er Cyberdunk, især hvis du er til basketball. Freeware spil er gode til at spille og kan være meget vanedannende. Freewaregames.net er et godt sted at lede efter dem. Minecraft er det bedste alternativ for indie spil elskere og for folk, der kan lide spil i år.
 9. 9
  Tag et billede af skærmen! Vidste du endelig færdig med det spil, som du har arbejdet på i to måneder? Nu kan du få bevis! Kopiere og indsætte et billede af skærmen ved at trykke på "Print Screen - SysRq" ". Indsæt"-tasten (til højre for "F12") åbner Paint, og klikke Denne knap vil kopiere alt på skærmen, herunder proceslinjen. Dette er også en fantastisk måde at vise en hjemmeside design. Se Sådan skal du tage et skærmbillede af hele skærmen for flere ideer.
 10. 10
  Se videoer. Youtube.com og Google videoer tillade dig at se videoer andre brugere har lagt op, det kan være noget du er interesseret i, så som din foretrukne komiker eller band. De links er i "Eksterne links".
 11. 11
  Surf på internettet bruger programmer som StumbleUpon eller Digg for at finde interessante steder, og dele dem med andre mennesker.
 12. 12
  Spil med rover, computeren hunden. Klik på Start-bar og finde den "Søg" option (der bør være et forstørrelsesglas ved siden af). Du kan også åbne op for en mappe (f.eks My Pictures), og klik på ikonet med forstørrelsesglasset. Rover hunden er standard assistent. Klik på ham for at få ham udføre et trick eller skifte assistenter. De tricks udføres tilfældigt, og nogle kan gentages, før du har set dem alle.
 13. 13
  Skriv en skør samtale baglæns på enhver form for word dokument. Prøv ikke at skrive det normalt først og derefter kopiere stavemåde, det bare tager alt det sjove væk! Gør det ordentligt, og det får dig til at tænke, og det er sjovt, også. Bagefter har en anden prøve at læse det, det er dejligt at se læserne kamp!
 14. 14
  Spil med google earth downloade programmet "Google Earth" og se høj kvalitet satelite billeder over hele verden. Sjovt at lege med, og virkelig god kvalitet, når du zoomer ind Også prøve "Google Gadevisning", hvor du kan gå på gaderne i Fix byer som London, New York og sådan.
 15. 15
  Rådgive andre, hvis du er god til at besvare folks spørgsmål, du kan finde meget gode platforme til at gøre dette. Yahoo Answers og Wiki svar er populære Spørgsmål websteder, hvor du kan ikke kun sende dine egne spørgsmål, men også hjælpe andre ved at besvare deres spørgsmål.
 16. 16
  Lyt til musik. Der er en masse gode steder, der giver dig mulighed for at lytte til dine yndlingssange gratis. Der er mange gode steder, der giver dig mulighed for at gøre netop dette. Pandora Radio er en stor arbejdsplads, der giver dig mulighed for at lytte til din egen personlige radio baseret på dine yndlingssange. Grooveshark er en stor gratis site, hvor du kan lytte til alle dine foretrukne sange efter eget valg.
 17. 17
  Skriv en historie. Du kan bruge Word, Notesblok, TextEdit eller ethvert tekstbehandlingsprogram. Det kan være sjovt at skrive en novelle, og du er helt udstyret til at skrive en med en computer. Tænk på noget, der interesserer dig, eller slå op "Story Idéer" på internettet for at finde nogle fede idéer. For at gøre skriveprocessen sjovere, lytte til noget musik. Du kan nemt finde gratis musik lytter websteder ved at søge på internettet. Også, hvis du har en bærbar computer, overveje at flytte den til et hyggeligt område i dit hus, såsom en stue.

Tips

 • Hvis alt andet fejler, bare søge for sjov software på Google og se om du kan finde noget sjovt at rode om på.
 • Hvis du får kede af nogen af ​​punkterne på denne liste, så prøv noget andet!

Advarsler

 • Vær forsigtig, når de søger freeware spil på ukendte hjemmesider. Nogle "gratis" spil er inficeret med virus og / eller malware. Hvis du er i tvivl, så forske altid webstedets offentligt omdømme (Wikipedia har ofte artikler om hjemmesider og farlig software), eller begrænse dig selv til kun "open source" spil.
 • Husk, at ikke alle de oplysninger, du finder på internettet, er pålidelige. Bøger er blot en smule mere sikkert.