Wkudk

Hvordan til at forbinde to computere sammen med et Ethernet-kabel

Hvis du mangler adgang til et netværk, og har brug for at overføre filer eller oprette en forbindelse mellem to computere, kan du tilslutte computerne til hinanden ved hjælp af et Ethernet-kabel. Efter tilslutning dine computere sammen med et Ethernet-kabel, vil du blive bedt om at ændre netværksindstillinger på en af ​​computerne til at etablere kabelforbindelsen. Du vil derefter have mulighed for at overføre eller dele filer og spille netværksspil mellem begge computere. Fortsætte med at læse denne artikel for at lære om proceduren for at tilslutte dine computere sammen med Ethernet på enten en Windows 7, Windows Vista eller Macintosh-operativsystem (OS).

Steps

Hvordan til at forbinde to computere sammen med et Ethernet-kabel. Kontroller, at du har et Ethernet-krydskabel.
Hvordan til at forbinde to computere sammen med et Ethernet-kabel. Kontroller, at du har et Ethernet-krydskabel.

Windows 7 og Windows Vista

 1. 1
  Kontroller, at du har et Ethernet-krydskabel. En crossover Ethernet-kabel til at forbinde computere med Windows OS, der henviser til et standard Ethernet-kabel kun vil etablere en forbindelse mellem en computer og router.
  • Undersøg wire farvemønstre i hver ende af Ethernet-kablet til afgøre, hvorvidt farverne passer sammen. En Ethernet-krydskabel vil have farvemønstre, der ikke matcher op, henviser til standard kabler, vil farvemønstre matche op til hinanden på samme måde på hver ende.
  • Se billedet på "Tekron International" hjemmeside leveres til dig i Kilder afsnit af denne artikel, hvis du har brug for yderligere hjælp med at bestemme forskellen mellem en standard og Ethernet-kabel.
 2. 2
  Sæt hver ende af Ethernet-kablet i et ethernet-netværk port på hver computer til at forbinde computere sammen med kablet.
 3. 3
  Gå til en af dine computere, og klik på "start" menuen. "Start"-menuen ofte ligner Microsoft Windows-logoet på computere, der kører Windows 7.
 4. 4
  Vælg "Control Panel" og derefter skrive "netværk" i søgefeltet leveres til dig inden kontrolpanelet.
 5. 5
  Vælg "Netværks-og delingscenter" fra valgmulighederne vises i vinduet.
 6. 6
  Vælg og åbn ikonet mærket "uidentificeret netværk" fra netværket kortet øverst på Netværks-og delingscenter-vinduet. Dette ikon kan vises som "flere netværk", hvis du har mere end ét net.
 7. 7
  Klik på den meddelelse, der beder dig om at ændre netværket og fildeling indstillinger, og klik derefter på den indstilling, der lyder, "slå netværk og fildeling."
 8. 8
  Indtast administratoradgangskoden for computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det, så tryk på "enter" på tastaturet. Begge dine computere vil nu være synlig i Netværks-og delingscenter-vinduet, og du vil have mulighed for at dele filer og andre ressourcer.

Macintosh (Mac) OS X

 1. 1
  Sæt hver ende af et standard Ethernet-kabel i Ethernet-porte på begge computere. Hvis en eller begge dine Macs ikke har Ethernet-porte, kan du blive forpligtet til at bruge Universal Serial Bus (USB) til Ethernet-adaptere.
 2. 2
  Gå til en af computerne, derefter åbne "apple" menuen.
 3. 3
  Vælg "Systemindstillinger" fra de givne muligheder, og vælg derefter "deling".
 4. 4
  Vær opmærksom på computerens navn indefra "sharing"-menuen.
 5. 5
  Gå til din anden computer, og navigere til "finderen". "Finder" er en firkantet ikonet i docken på din Mac, og ligner et par ansigter.
 6. 6
  Vælg "go" og derefter klikke på "Opret forbindelse til server" i Finder.
 7. 7
  Klik på knappen "gennemse" og derefter dobbeltklikke på navnet på den anden computer, der vises i vinduet.
 8. 8
  Indtast administratoradgangskoden til den anden computer, hvis du bliver bedt om det. En forbindelse vil derefter blive etableret mellem de to computere, og du vil nu have mulighed for at overføre og dele filer.

Ting du behøver

 • Crossover Ethernet-kabel (kun Windows)
 • Standard Ethernet-kabel (Macs only)