Wkudk

Hvordan man laver en bevægelsesdetektor

Du sover eller ryggen drejes som en ven forsøger at snige sig ind og skræmme dig. Nå ikke længere! Med dette enkle DIY bevægelsesdetektor du kan løse dette problem nemt.

Steps

Hvordan man laver en bevægelsesdetektor. Gå til din lokale RadioShack og købe følgende.
Hvordan man laver en bevægelsesdetektor. Gå til din lokale RadioShack og købe følgende.
 1. 1
  Gå til din lokale RadioShack og købe følgende: 2 - cd'er Celler (Fotoceller), 1-741 Op Amp, 1 - 1 kilo ohm modstand og LED, 1 - 9 volt batteri breadboard, 1 - 10K potentiometer
 2. 2
  Tag brød bord og sætte 741 op amp i midten, vist på billedet nedenfor.
 3. 3
  De næste skridt kan ses i billedet ovenfor.
 4. 4
  Nodes, hvis du ser på breadboard lodret, er horisontale og ikke fortsætte efter pausen i midten. Så der er to forskellige knudepunkter vandret over hver række i breadboard.
 5. 5
  De 741 op amp har 8 ben, 1 til 8. Pin nummer 1 vil være den, der er tættest på den lille cirkel i hjørnet og 2 til 8, vil blive uret derfra.
 6. 6
  Efter placering af op amp på breadboard, sætte den ene pin af en cd'er celle i node forbundet til pin to af op amp og det andet ben i den syvende pin af op amp. De andre cd'er celle ligeledes sluttes til ben to og fire i op amp.
 7. 7
  Tilslut den midterste pin af potentiometer til pin tre af op amp, retten pin af potten. til pin syv af op amp og venstre ben af ​​potten. til pin fire af op amp.
 8. 8
  Forbind den negative af batteriet til pin 4 af op amp
 9. 9
  Tilslut det negative (normalt kortere) bly af LED pin seks af op amp. Tilslut den anden pin af LED den 1K modstand. Den anden side af 1K modstand skal forbindes til pin syv af op amp.
 10. 10
  Forbind batteriets positive ledning til pin syv af op amp.
 11. 11
  Alt der er tilbage at gøre, er at tilslutte batteriet og justere potten. efter behov.

Tips

 • Fotoceller virker ved at ændre deres modstand som lys kommer ind i cellen. Jeg fandt, at hvis du udskifter den øverste fotocelle med en 1K modstand, kan du skinne en stråle af lys ind i anden, og kredsløbet trips når strålen er brudt
 • Hvis du ikke er begejstret med dette kredsløb gå videre og erstatte 1 kilo ohm modstand og LED med en buzzer. Dette kan også findes på RadioShack. Selv om det kan være lidt irriterende det er meget mere effektivt, hvis du bruger det til at blive advaret af dine venner snige sig ind på dig, det er perfekt.
 • At have den højeste følsomhed med fotoceller drejes potentiometeret så LED lige knap slukker.
 • Du kan også udskifte LED med et relæ til at skifte uanset hvad du ønsker. (Bemærk: Dette vil også kræve en ekstra transistor)
 • Hvis lysdioden ikke tændes forsøge at sno potentiometer, og hvis det ikke virker afgiften kunne være forkert, og bare gå videre og skifte LED rundt.

Advarsler

 • Dette er en wiki, og alle oplysninger skal verificeres af en troværdig part forud for investere tid og penge. (Tal med dine Professorer eller gå på biblioteket)
 • Tilslut IKKE batteriet til kredsløbet indtil udgangen eller du vil stege op amp og det vil ikke fungere korrekt.

Ting du behøver

 • (2) Cd'er - fotoceller
 • (1) 741 Amp (Laveste pris synes at være på Søg efter LM741)
 • (1) 1 kilo ohm modstand og LED
 • (1) 9 volt batteri breadboard.
 • (1) 10K potentiometer (variabel modstand)