Wkudk

Sådan diagnosticere fastnet telefon problemer


Især da 1984 Break-up af klokken systemet ved Europa Federal Court, mange mennesker med telefon problemer finde processen med at få deres telefon virker igen for at være meget kompliceret og frustrerende.

En af de primære årsager til dette er, at siden 1984, har kunden (boligejer, udlejer) været ansvarlig for sin egen interne ledningsføring og telefonapparater. Tidligere blev disse alle forudsat og vedligeholdes af "telefonselskabet."

Ofte er kompleksiteten af ​​telefontjeneste undervurderes - især sammenlignet med hjemmets elektriske system, gas, vand eller kloak rør. Når en af ​​disse andre systemer udvikle alvorlige problemer, kan det være meget mere indlysende - gnister, flammer, røg, lugt, våd tæppe - men når telefon problemer udvikler sig, kan det eneste symptom simpelthen være "telefoner virker ikke. " En utæt rør, en flosset ledning eller en tilstoppet afløb ikke blot kan meddele sin tilstedeværelse, men også give "hints" til sin færden (fx: Hvor er vandet? Hvor er lugt kommer fra? Hvilken afløb er tilsluttet?) telefon problemer er ikke intuitivt indlysende. Dette kompliceres af byrden placeret på kunden af ​​telefonselskabet typiske insisteren på, at "inside trouble" er kundens problemer. ("Inside" problemer ikke nødvendigvis betyde "indendørs" - det kunne være problemer med et sted mellem en af ​​dine telefoner, og telefonselskabets NID / SNI / demarc - se nedenfor.

Her er hvordan du kan hjælpe fremskynde processen, reducere din frustration, og måske endda lave det selv, med en enkel oversigt over, hvordan det hele passer sammen.

Denne artikel omhandler kun simple single-line bopæl og små virksomheder telefontjeneste. Multiline virksomheder tjenester er væsentligt forskellige, varierer fra telefon-system producent, og ligesom boligområder systemer er også afhængige af den dygtighed og integritet hos dem, der har installeret og have vedligeholdt systemet.

Steps

Sådan diagnosticere fastnet telefon problemer. Forstå detaljerne i din situation.
Sådan diagnosticere fastnet telefon problemer. Forstå detaljerne i din situation.
 1. 1
  Forstå detaljerne i din situation.:
  • Er det bare en af ​​flere telefoner, der ikke fungerer? Hvis det er, bytte to af dine telefoner. Hvis problemet flytter med telefonen, telefonen eller dens ledning er defekt. Hvis problemet bliver med den særlige stikkontakt, problemet er i denne stikkontakt eller ledninger, der fører op til det.
  • At reparere noget problem, skal du først fastslå, hvad du er oppe imod. Er alle de telefoner virker? Er ingen af ​​de telefoner virker? Hvad hører du, når du ringer dit nummer fra en anden telefon?
 2. 2
  Nu hvor du har en idé om problemets karakter, forsøger at sectionalize den ulejlighed. Der er mange steder, hvor du kan logisk adskille dele af din telefon tjenesten. Overvej hver af disse steder og spørge dig selv, hvilken side problemet er sandsynligvis at være på.
 3. 3
  Overveje alt sluttet til telefonlinjen. Ofte er problemet i en enhed, kan du ikke tænke på, da disse enheder kan være ude af syne, ude af sind. Hvis du alle dine telefoner er døde, afbryde alle disse enheder som din første fejlfinding skridt.
  • Telefonsvarer
  • Fax
  • Computer-modem
  • Satellitmodtager eller kabelboks (disse enheder har undertiden telefonforbindelser for godkendelse og pay-per-view)

Tips

 • Hjem og små firmatelefon ledninger er normalt installeret ved hjælp af en af ​​disse topologier:
  • Stjerne eller Home Run - hver jack har en wire, der løber tilbage til NID.
  • Daisy Chain - ledninger fra NID gå fra et udløb, til den næste, til den næste. (Dette kan også kaldes en "ring" topologi, bortset fra at det ikke er en ægte ring, siden den sidste afsætningsmulighed ikke gør løkke rundt og derefter gå tilbage til NID).
  • Kombination af de to - Du kan opleve en spore ses under fra et punkt langs en daisy chain, eller at nogle forretninger har et hjem løbe tilbage til NID, mens andre er en del af en Daisy Chain
 • Netværksgrænsefladeanordningen (NID), også kaldet abonnenten / Network Interface (SNI) eller Point of Afgrænsning (demarc), er boksen, ofte grå og som regel på ydersiden af strukturen, hvor telefonen virksomhedens ledninger starter er lynafleder installeret, og din telefon ledninger ophører. (Tro teleselskab tradition, udtrykkene "NID" og "SNI" er udtales forkortelser - de er som regel tales som "nid" og "SNY" snarere end "nid" eller "SNI") Et vigtigt element i NID er en test jack med en kort telefonledning. Frakobling denne ledning afbryder alle dine interne ledninger fra telefonen virksomhedens netværk, så du kan tilslutte en "kendt-good" telefonen i NID for at kontrollere, at tjenesten arbejder op til dit hjem eller forretning. Hvis det er, din "service" er fint, men din ledninger eller en enhed indeni er årsag til problemet. (Se line lockout, nedenfor).
 • Teleselskaberne ofte tilbyder en "ledninger vedligeholdelse" planen. Denne plan dækker reparationer ledninger, der opfylder deres standarder, men er blevet defekt. Endnu vigtigere er, denne plan forhindrer dig fra at skulle betale "uproduktive afsendelse" afgifter, hvis teknikeren finder, at problemet er inde i dit hus. Eller, for at være mere præcis, hvis teknikeren ikke finder nogen problemer uden for dit hus (dvs. klartonen er godt op til dit netværk interface). Det er primært afpresning penge, men er bedre betalt end ikke er betalt: du betaler telefonselskabet til at lukke op, være rart og hjælpe dig, når du har problemer. Din belønning er ingen finger-peger.
 • Line lockout kan spænde ben for dig ved fejlsøgning. Når din telefonlinje er slap krogen for mere end et par minutter, telefonselskabet hovedcentralomstiller placerer automatisk din linje i "lockout". Det forhindrer linje fra bruger ressourcer, der kan resultere i benægtelser tjeneste til andre kunder. Mange fejl i din telefon ledninger eller udstyr, vil forårsage det centrale kontor udstyr til at handle, som om din telefon er faktisk off the hook. Når dette sker, din linje går i lockout. Den fejlfinding implikation er, at din linie ikke kan klare i flere sekunder efter du finde og fjerne årsagen til problemet.
 • Hvis en telefon stopper med at fungere efter et tordenvejr, er det muligt, at lyn ramte telefonlinje og forårsagede en overspænding, der beskadigede telefonen. Den egentlige hit kunne have fundet sted flere miles væk, og rejste ned linjen til din telefon.
 • Hvis du har mistanke om en telefon for at være dårligt, så prøv det på en ven eller nabo hjem, hvor du kender de telefoner fungerer. Også, hvis det er muligt, så prøv at bytte den linje, og håndsættet snore med kendte gode snore fra en anden fungerende telefon. Langt størstedelen af ​​telefon problemer kan spores tilbage til dårlige ledninger og / eller dårlige eller korroderede modulære kontakter.
 • Hvis en telefon ikke ringer, skal du kontrollere, at ringetonen eller on / off knappen er ikke på det laveste eller "off"-indstilling. Desuden kan nogle meget gamle telefoner har frekvens-tunet "harmoniske" ringetoner beregnet til brug på en fest linje, og vil ikke fungere ordentligt på dagens private telefonlinjer på grund af en forskel i ringen frekvens.
 • Husk på, at problemet ikke kan være i selve telefonen - i stedet, kan det være et problem i telefonstikket eller ledninger. Hvis der trænger fugt ind i ethvert telefonstik overalt i hjemmet, kan det forårsage forbindelserne til at korrodere og til sidst kortslutte, hvilket kan medføre nogle eller alle telefoner til at stoppe med at arbejde. Dårlige splejsninger, især hvis de udsættes for fugt, kan også forårsage en telefon til stoppe med at arbejde.
 • Hvis telefonen ikke ringe ud, så sørg for at der ikke er en tone / puls kontakten indstillet en forkert position (f.eks midt mellem de to positioner). Bemærk at pulsopkald ikke vil fungere, hvis du bruger nogle VoIP-tjenester, og toneopkald vil ikke arbejde på nogle telefonlinjer (selv om dette er ikke længere en fælles begivenhed i Europa).

Advarsler

 • Arbejde på telefon ledninger under et tordenvejr kan være dødelig. Telefonledninger gå udenfor. Hvorvidt eller i jorden, de stadig er alle sårbare over for lynnedslag. Telefonselskabet tilføjer lyn beskyttelsesanordninger udenfor, men det primære formål med disse enheder er at beskytte deres netværk mod indirekte lynnedslag (hvor lynet slår nær, men faktisk ikke ramte linjerne. En fuldtræffer kan starte brande, slå din telefon eller stikkontakt. sorte, og muligvis dræbe dig, hvis du holder telefonen eller arbejder på ledningerne Hvis du skal tale i telefon i tordenvejr, skal du bruge en trådløs telefon eller en højttalertelefon - kabelbundne telefoner kan bringe lyn fra udenfor hele vejen op til øret.
 • En industri slang udtryk for ringende spænding er "jingle juice." Du behøver kun at røre ved ledninger eller indvendige dele en ringende telefon én gang for at forstå dette. Du kan modtage en meget irriterende, selvom det ofte ikke dødelig, shock, mens du arbejder på telefon ledninger, især hvis telefonen ringer, eller der ringes op (i tilfælde af en roterende skive / puls telefon), mens du rører ledningerne. Chokket vil blive forværret, hvis du står på et uisoleret eller våd overflade, hvis du rører begge ledninger på samme tid, eller hvis nogen anden del af din krop sker for at være at røre en metalgenstand med jordforbindelse - sådan et rør, kanal, fryser, etc.