Wkudk

Hvordan vælger hovedtelefoner

Glem de billigt lavet hovedtelefoner eller ørepropper, der fulgte med din MP3-afspiller. Med den rigtige par hovedtelefoner, kan du opleve musik på et helt andet niveau. Uanset om du lytter derhjemme eller på farten, kan du overveje at investere i en høj kvalitet par hovedtelefoner (eller knopper) for maksimal nydelse.

Steps

Hvordan vælger hovedtelefoner. Beslut mellem øretelefoner eller hovedtelefoner.
Hvordan vælger hovedtelefoner. Beslut mellem øretelefoner eller hovedtelefoner.
 1. 1
  Beslut mellem øretelefoner eller hovedtelefoner.
  • Øretelefoner er bedst for folk, der er kort på plads, men stadig ønsker en måde at lytte til deres musik. De højere kvalitet øretelefoner, ligesom fra Sennheiser eller Ultimate Ears, normalt kommer med små sager at sætte dine øretelefoner i, når du ikke bruger dem, så de ikke bliver ødelagt eller snavset i bunden af ​​tasken. Hvis du holder en meget lille og ønsker at holde din iPod Nano og øretelefoner sammen i det, eller du er en fyr med begrænset lomme plads, øretelefoner er nok et bedre valg. De er også fantastisk, hvis du er på et begrænset budget, fordi der er meget mere at vælge imellem, og de har tendens til at koste mindre.
   • Billigere øretelefoner ofte løbe ind i problemer som falder ud af ørerne, såre ører, eller blot gør buler i dem fra billig plastik. Med højere priser (men stadig lave ende, hvad angår kvalitet) fra 20€ -50, får du mere komfortabel 'knopper, og de er godt-værd penge, du bruger. Men hvis du er en audiophile, bør du overveje andre muligheder. Et par knopper fra Sennheiser (ligesom CX 500, 100€), Shure (SE 115, 90€), Etymotic Research (HF5, 115€), eller endda Ultimate Ears (minimum Super.fi 4) vil være at foretrække.
  • Hovedtelefoner er fantastisk, hvis du nyder at sætte dem omkring din hals, mens du går fra ét sted til et andet, eller hvis du bare bære dine hovedtelefoner på den måde. Du har også en tendens til at få beefier snore og sjove muligheder som trådløse / bluetooth hovedtelefoner. Ulempen er, at gode hovedtelefoner inden for dit budget kan være svært at finde. De fylder mere end øretelefoner, og DJ-agtige hovedtelefoner tage en latterlig mængde plads, hvis du ikke bære rundt på en større taske. De er også nemme at få beskidte, fordi de fleste ikke kommer med sager for dem.
   • DJ-agtige hovedtelefoner er netop det. Enorme, voluminøse, awesome udseende hovedtelefoner, der minder om, hvad du ville se nogen opkaldt Double D blande sine syltetøj med. Strukturen egner sig til god lyd inddæmning, men dårlig størrelse brug. Og en masse musik buffs få dem på grund af den bedre lydkvalitet og mindre pres exuded på trommehinden, hvilket resulterer i længere lyttetid og mindre skader på trommehinden.
   • Bag-hals hovedtelefoner er netop, at så godt, hovedtelefoner med en tilsluttende band, der går bag nakken i stedet for over toppen af ​​hovedet. Dette anbefales til joggere eller folk, der bærer hatte en masse og også for solbriller fanatikere. Derfor, hvis du er en pige (eller fyr) med langt hår, og du hader hovedtelefoner, der trykker dit hår ned eller ikke lide hovedtelefoner, der irriterer dine øre piercinger, ville denne type være et godt valg. Udover det, er der meget få ting, der adskiller dem fra DJ-style eller "almindelige" hovedtelefoner.
 2. 2
  Husk, at du får hvad du betaler for. Generelt er dyrere hovedtelefoner lavet med højere kvalitet materialer og en bedre teknik, bedre lydkvalitet. 25€ hovedtelefoner vil lyde godt, men ikke så god som 45€ dem. Oppe i 60€ -90 rækkevidde, kan du høre ting i din musik, som du aldrig har hørt før. 10€ 0,99 lejlighedskøb bin øretelefoner eller hovedtelefoner kan vare ved længst, et år, og vil ikke lyde godt til at begynde med. Så tilbringer mindst 15€ på dem forsikrer dig mindst få grundlæggende musik kvalitet. Én retningslinje er at bruge 40€ på bærbare hovedtelefoner og 190€ på et par til et stereoanlæg. En anden ting du får med kvalitet er holdbarhed. Der er formentlig folk derude med hovedtelefoner fra 70'erne og 80'erne, der stadig arbejde, fordi de er lavet godt, og lavet til at holde. Når du får et mærke, du er ikke bare betaler for navnet undertiden, du betaler for den betroede kvalitet.
 3. 3
  Vurdere hovedtelefonernes lyd isolation. Dette refererer til, hvor godt de holder musik i og blokere uden støj. Intet er mere irriterende end at skulle skrue op for dine højttalere at overdøve lyden af ​​bussen. Der er også det faktum, at hvis du er temmelig døv, nyd dreje din musik op høj, og / eller bruge den til at drukne ud baggrundsstøj og hovedtelefonerne er meget åbne, vil du ende med at give alle omkring dig noget at sladre om. Lydisolering vil også holde dig fra at skulle spilde kostbar batterilevetid eller skrue op for lydstyrken for at høre ordentligt.
  • Øretelefoner og in-ear hovedtelefoner tendens til at være bedre til lyd isolation, på grund af pakningen de giver i øret, og det samme med (store) DJ-agtige hovedtelefoner, der skaber en lille forseglet miljø omkring øret.
 4. 4
  Undersøg frekvensområdet. Et bredere frekvensområde betyder, at du kan høre mere fra musikken; store intervaller som 10 Hz til 25.000 Hz, vil ofte blive anbefalet - noget inden for dette område vil være fint.
 5. 5
  Ser ikke for støjreducerende features medmindre du er villig til at skallen ud big bucks. Alt mindre end ca 150€ -250 er ikke værd at prisen. Selv hvis du er den hyppige rejsende typen, støjreducerende, 90% af tiden, er bare ikke pengene værd. Nogle af din musik kan blive aflyst ud samt, tvinger dig til at skrue op for lyden. Hvis du virkelig behøver støjreduktion dog kigge efter mærker som Etymotic, eller Bose som har svampet ørepropper, der fylder øregangen.
  • En billig måde at annullere baggrundsstøj kunne også være at bare sætte over-ear høreværn (fra isenkræmmer) i løbet af øretelefoner til at annullere de fleste omgivende støj. På den anden side, hvis du ikke er overdrevent Tradewinds kan du finde dig lavere prissatte støjreducerende øretelefoner eller hovedtelefoner har betydelig fordel for reduktion af baggrundsstøj i fly, biler eller offentlig transport. Panasonic (kun ét mærke af mange) gør en acceptabel støjreducerende øresneglen for kun 40€.
 6. 6
  Teste dem ud. Den bedste måde, virkelig, at vide, om hovedtelefoner kan gå højt nok for dig er at teste dem ud. Prøv på en vens par (hvis de er cool som), eller gå til en god elektronik butik, der vil lade dig prøve på hovedtelefonerne. Have omkring 150€ i kontanter handy og gå til en butik med en 30-dages returret vil gøre elektronik butik din uvillige ven, mens du lærer, hvilke typer af hovedtelefoner, du virkelig ønsker. Ud af høflighed, men altid rense voks ud af ørerne, før du prøver på alle hovedtelefoner eller ørepropper!
 7. 7
  Kig efter den impedans hovedtelefoner. For at få det bedste ud af dine hovedtelefoner, bør du matche impedans hovedtelefoner til audio udstyr, du bruger. Dette er målt i ohm. I virkeligheden, hvis du ikke gør dette betyder normalt, at du bliver nødt til at skrue op for lydstyrken lidt i forhold til en matchet par hovedtelefoner.
 8. 8
  Endelig kan du bruge dine ører! Du er den person, der skal bruge disse hovedtelefoner dagen i dag ud. Hvis en 40€ par hovedtelefoner lyder det samme som en 750€ par hovedtelefoner, gå til billigere par. Lydkvaliteten er ikke til at ændre sig, bare fordi de er dyrere! Den eneste ting at huske, er det overordnede byggekvalitet i hovedtelefonerne - er de kommer til at vare så længe? Betyder det noget, hvis de er så meget billigere?

Tips

 • Når du først sætte dine hovedtelefoner på glem ikke at skrue ned for lydstyrken.
 • Når du køber kvalitet hovedtelefoner, vil du opdage, at du ikke kan gå tilbage til dine gamle 15€ hovedtelefoner. Du vil blive skuffet over lyden og føler.
 • Hovedtelefoner med støjreduktion gør overdøve baggrundsstøjen, men de reducerer også lydkvaliteten. Hovedtelefoner med støjreduktion lyder måske ikke så godt som andre hovedtelefoner i de fleste lydmiljøer.
 • En af de største udfordringer er at finde rigtige hovedtelefoner gym brug. Fitnesscentre er berygtet - og meget irriterende - om temmelig højt volumen og dårlige musik valg. Hovedtelefoner er bare alt for omfangsrig og akavet, de fleste øretelefoner ikke gøre meget for at annullere uden musik. Gøre en masse forskning, før du køber noget, primært gennem bruger anmeldelser. Nogle butikker vil lade dig prøve hovedtelefoner på, men kun online forskning og virkelige liv brugere vil lade dig vide om øretelefoner. Aktiv støjreduktion hovedtelefoner har ry for at skabe interferens og støj fra elektronik operation. Passive (stramt) øretelefoner ikke, men ikke alle kan lide "propper" i øregangen, og også, kan det være ganske mærkelig oplevelse at lytte til dem, hjerteslag og vejrtrækning, forstærket med de.
 • Vær forsigtig med eventuelle øretelefoner. De bryder eller snap meget let, og hvis du går til de billigere, mister de deres lyd efter et års tid.
 • Research. Må ikke gå til kilder som Consumer Reports, der ikke er specialiseret i lyd. Gå til lydentusiaster fora (AVSForum, Head-Fi osv.) og butikker at finde, hvad der er godt i stedet for at gå til de almindelige elektronikforretninger.
 • Som en generel regel, du får, hvad du betaler for. Men dette er ikke altid tilfældet. Nogle hovedtelefoner mærker overprice der hovedtelefoner, fordi de ser cool, eller er populære. Men lyden på disse hovedtelefoner kan være forfærdeligt. Altid gøre din forskning og afprøve mulige hovedtelefoner.
 • Hvis du får god kvalitet hovedtelefoner, behøver du ikke at få en udvidet garanti. Bare holde med, hvad der gives til dig. Nogle hovedtelefoner brands, såsom Skullcandy, give ud levetid garantier for deres produkter. Selvom hvis du ved du skal bruge dem hele tiden, ville en garanti ikke være en forfærdelig idé.
 • Hvis du altid bruger din mp3-afspiller i en lomme op i nærheden af ​​dit bryst, vil du ikke brug for en 10-fods ledning. Hvis du kan lide at lytte til musik fra dine stereo hovedtelefonerne vil du ikke ønsker en 2-fods ledning. Der er en måde at forkorte ledningen længde med en lille smule, så du ikke har en overskydende blive fanget på ting og nogle hovedtelefoner med rigtig lange snore kommer med snor-ruller, eller du kan endda lave dine egne snor-opruller. Generelt har det en smule for lang, er bedre end at skulle købe en extender.
 • Hvis du lytter til MP3-filer under 192 kbps regelmæssigt, vil høj kvalitet hovedtelefoner være spild af penge, som du forsøger at lytte til detaljer, der ikke er der. mp3s komprimere musikken ind i en mindre fil ved at slippe nogle af sporet.
 • Trådløse hovedtelefoner kan være fristende praktisk, men du kan få baggrunden hvislende og / eller dynamikområde komprimering, der flader lyden til en vis grad, og du er tilbøjelige til at løbe ind i interferens fra andre enheder. Hvis du beslutter dig for at få trådløse hovedtelefoner, dog kigge efter digitale modeller med maksimal hertz og flere kanaler, så du kan skifte til en anden frekvens, hvis du støder på indblanding.

Advarsler

 • Nogle mennesker får hovedpine fra tunge hovedtelefoner. Dette kan være forårsaget af dårlig pasform / konstruktion til at begynde med, eller blot lytte til musik på et for højt volumen.
 • Det er generelt farligt at bruge hovedtelefoner i lang tid, som trykbølger rejse direkte til trommehinden, hvilket akkumulerende langsigtet høretab. Forsigtige volumen og hyppige pauser er tilrådeligt.
 • Vær især forsigtig med støjdæmpende hovedtelefoner (hovedtelefoner generelt), mens man kører, ridning en cykel, eller endda gå i gaderne. Udover den ønskede distraktion musikken kan give, kan du gå glip tidlige advarsler om forestående fare.