Wkudk

Hvordan man programmerer i java

At programmere i Java (ikke JavaScript, en uafhængig sprog), skal du bruge en compiler, et program til at konvertere Java-kildekoden til bytecode. I gamle dage, var den eneste mulighed Suns JDK, men nu har du mange muligheder, herunder GNU GCJ som skaber class filer eller native exe-filer, og IBMs open source bidrag. Du skal desuden bruge en Java virtuel maskine, som er en "maskine inde i en maskine", som forstår Java bytecodes og oversætter dem til maskinens sprog på målet processor. Der er mange tilgængelige, men du kan aldrig gå galt med javac compileren og java javac> JRE virtuel maskine følger med Suns Java standard edition.

Steps

Hvordan man programmerer i java. Hent den korrekte pakke til din platform.
Hvordan man programmerer i java. Hent den korrekte pakke til din platform.
 1. 1
  Hent den korrekte pakke til din platform. Windows-og Solaris-brugere bør besøge Oracles Java SE side for at hente en pakke, vil Macintosh-brugere oplever, at de allerede har Java SE installeret. For at opnå maksimal bærbarhed, kan det være bedre at få en ældre udgave, ikke alle dine potentielle brugere vil have den nyeste JVM installeret. Alternativt kan du bruge en open-source eller andre tredjeparts compiler såsom GCJ eller jikes, og kompilere til en indfødt eksekverbar eller køre det med Java JRE.
 2. 2
  Lær at bruge en IDE. Eclipse og NetBeans er to af mange andre IDE'er der er her for at hjælpe os skrive koden nemmere - de rapporterer eventuelle fejl, som du kode, de hjælper med metoder, import og mange flere.
 3. 3
  Lær redigere-compile-testcyklus. Du bør starte med det Hello world program.
 4. 4
  Opret din egen eller redigere andre folks klasse (r).
 5. 5
  Kompiler til klassen fil (er).
 6. 6
  Kør programmet med java eksekverbare, eller som en applet i en browser. Hvis funktionaliteten ikke er korrekt, eller du ønsker at tilføje flere funktioner, så begynd forfra ved trin 1..
 7. 7
  Hvis du har råd til det, købe en god bog om java programmering og omhyggeligt læse begyndelsen. Med dette sprog, er begyndelsen sværere end senere trin.
 8. 8
  Tjek steder såsom cksstudios. Com, Javacooperation, Cokeandcode og Oracles hjemmeside for ressourcer / tutorials.
 9. 9
  Læs op og følge en java tutorial (en af de første anbefalede tutorials kunne være en tutorial om samlinger).
 10. 10
  For specifik information om, hvilke klasser, metoder og variabler, besøg Oracles api
 11. 11
  Hvis du står over for eventuelle problemer, altid forsøge en søgning på nettet. Der er en masse gode artikler om Java på nettet.
 12. 12
  Må ikke genopfinde hjulet. Java var altid om at genbruge open source-biblioteker. Hvis du har brug for noget, der ikke er almindeligt anvendt, er der normalt et bibliotek, der hjælper dig. Check Java-kilder, og

Tips

 • Øvelse gør mester. Men ingen er perfekt, så ikke bekymre dig om det!
 • Downloade og installere en IDE (Integrated Development Environment). For eksempel: Netbeans eller. Dette vil bidrage til at fremskynde edit-compile-testcyklus, på bekostning af ekstra overhead, at skulle lære et nyt værktøj, og begrænset funktionalitet. En anden mulighed er et tekstbaseret værktøj såsom GNU gøre eller Apache ANT, hvilket giver dig fuld kontrol over processen.
 • Unødvendigt lang metoder (Java navn for subrutiner) bliver set ned på, fordi de gør din kode svær at læse og vanskelige at opdatere. Lær at faktor din kode i små, præcise moduler, der gør én ting godt.
 • Bookboon har nogle gode gratis bøger om Java for begyndere
 • Gå gennem API er forudsat med SDK. Lav en vane at læse en beskrivelse af de metoder og klasser. Dette vil hjælpe dig med at huske den metode eller klasse bruges, næste gang du har brug for det.
 • Brug ikke "magiske tal", hvis du kan hjælpe det. Magiske tal er tal og værdier, der distribueres gennem din kode, når de skal defineres som en variabel, så de kan genbruges, og forklarede i en kommentar, så hvad de repræsenterer kan forstås. Dette gør koden nemmere at vedligeholde og opdatere.
 • Master JUnit og skrive automatiske tests, der kontrollerer sammenhængen i dit program. De fleste seriøse projekter gøre dette.
 • Lær teknologier, hvor Java er stærkt: netværkskommunikation, database-forbindelse, webudvikling, etc.
 • Når du mestrer det grundlæggende, så prøv at den eksisterende open source-projekt og arbejde sammen med andre mennesker. Set ud fra læring, er det mere effektivt end at udvikle noget stort og komplekst ved dig selv.
 • Hold din kode organiseret og tilføjer masser af kommentarer for nem at læse, huske, og opdatering.
 • Når du får nogle erfaringer, forsøge at få officiel programmør certificering fra Sun Microsystems selv. Dette er en meget mere alvorlig end nogen anden certificering, du kan få fra tredjeparter.

Advarsler

 • Det er normalt ikke nødvendigt at betale for Java kurser, der kan være meget dyrt og tilbyde lidt værdi. Medmindre du ønsker at lære noget bestemt, er det ofte bedre bare at gøre mere programmering dig selv, og lære af andre folks open source-programmer.