Wkudk

Hvordan man starter en bil i indefrysning kolde vinter vejr

Der er en fin kunst at starte en bil i bittert kolde vinter vejr, og forberede den til at køre. Det vil ikke kun gøre dit drev sikrere og mere behageligt, men også beskytter dit køretøj mod skader!

Steps

Hvordan man starter en bil i indefrysning kolde vinter vejr. Vedligeholde dit batteri.
Hvordan man starter en bil i indefrysning kolde vinter vejr. Vedligeholde dit batteri.

For diesel og benzin / benzin køretøjer

 1. 1
  Winterize din bil. En bil med vinter-vægt olie, frostvæske, og så videre, vil klare sig bedre i frigid forhold. Til store dieseldrevne lastbiler og busser er der isolerende omslag at begrænse luftstrømmen til radiatoren, der kan placeres over den forreste del af motorrummet, holder mere varme inde til at hjælpe med opvarmning af motoren.
 2. 2
  Vedligeholde dit batteri. Dårlig eller ingen starter normalt sker på grund af et dødt batteri. Vær sikker på din batteri er i god stand, før vintervejret sætter ind, varme batteri har mere magt, hvis det er muligt erstatte det før vinteren.
 3. 3
  Brug "gasledningen frostvæske", som er kendt af flere ord (som "tør gas") med brændstof stabilisator. Det er en kemisk (hovedsagelig Methyl Hydrate), som er tilføjet til din gas tank til at hæmme din gasledningen frysning. Hvis din gasledningen fryser, vil din bil ikke være i stand til at starte, indtil det smelter. Mange tankstationer allerede tilføje et frostvæske i deres gas under koldere vejr måneder. Spørg din station valg og se, om det er deres praksis.
  • Føj tør gas til din benzin eller gas fylde op, før påfyldningen (hvis muligt) for at sikre det blander helt i tanken.
  • Dette produkt vil også hjælpe med at bevare gas.
 4. 4
  Hvis du jævnligt vil stå koldt vejr, overveje at installere en batteriopladning enhed til din bil.
 5. 5
  A "motorvarmer" i forbindelse med et "batteri varmere" er også meget nyttigt at holde motoren varm og klar til start. Brug en timer til at spare på strømmen - hvis du starter begge af dem 2 timer før du skal starte bilen, vil det koste dig mindre at bruge det.
 6. 6
  Hold øje med frigid vejr. Hvis det kommer til at være kold, parkere din bil indendørs. Tag batteriet og holde det varme indendørs - hvis du ved hvordan - tilrådes, at der på mange biler fjerner batteriet vil slette nogen hukommelse og kræver foranstaltninger til at nulstille computeren i din bil af en professionel. Sluk lys, vinduesviskere, radio og andet tilbehør.
 7. 7
  Prøv at starte din bil som normalt. Bare fordi det er koldt betyder ikke nødvendigvis din bil vil give dig nogen problemer.
 8. 8
  Hvis din bil ikke starte op med ti til tyve sekunder, stopper forsøger at starte det for et minut eller to til at lade batteriet komme sig, og lade startmotoren køle af. Forsøg et andet forsøg på at starte en tilsvarende mængde tid.
 9. 9
  Stadig ingen tænding? Giv det bare et lille skub på gas, mens sikkert i parken. Sommetider indsprøjte en lille brændstof kan hjælpe med at starte ting.
 10. 10
  Hvis starteren drejer meget langsomt eller slet ikke, dit batteri er formentlig død. Det er nu tid til en jump-start, eller helst, ringe til en vejsidebombe program for dem til at hjælpe dig.
 11. 11
  Hvis din bil nu er startet, skal du afrime dine vinduer. Sæt din afrimning indstilling på høj. Lad bilen i tomgang i 10 minutter eller deromkring til helt afrime forruden, hvis bilen er udstyret med en A / C, bilen automatisk cykler A / C og slukkes for at styre luftfugtigheden, når afrimning er valgt. At hjælpe med at kontrollere fugt og fugt på dine vinduer køre blæseren på gulvet for at holde dine tæpper tørt, når det ikke er nødvendigt for at afrime dine vinduer. Dette vil forhindre, at dine vinduer fra dampende op på indersiden.
 12. 12
  Hvis du har en opvarmet bagrude, tænde den nu.
 13. 13
  Hvis det er nødvendigt, fjerne is eller sne fra din bil helt.
 14. 14
  Når din forrude afrimes, er du klar til at gå. Du vil sandsynligvis ønsker at flytte din bils varme valg til optøning og varme på dette punkt. Sluk ikke for afrimning indstilling, indtil din forrude ikke længere er uklar, hvilket kan være det samme, eller måske skal holdes på afhængigt af vejret.

Dieselbiler

 1. 1
  Hvis du har en dieselmotor, kan det ikke varme op ved tomgang, og i virkeligheden kan blive koldere ved at gøre det. Motoren vil varme ordentligt op, hvis du kører ud efter 2 minutters drift, eller en "high-tomgang" switch kan installeres som omdrejninger motoren op for at varme det op. Det anbefales, at en motorvarmer benyttes i løbet af natten, som vil gøre det muligt at starte lettere.
 2. 2
  En dieselmotor vil starte bedre i kulden, hvis du bruger "brændstof balsam", der forhindrer brændstof fra "gelering".
 3. 3
  Følg bilproducentens anvisninger, hvis der er en gældende procedure for start af kold motor.

Tips

 • Automatiske startere kan du undgå at gå udenfor for at starte bilen manuelt, og er populære i koldere klimaer.
 • Har en ren klud eller papirhåndklæder inde i bilen til at tørre indersiden af ​​forruden, hvis nødvendigt.
 • Nogle mennesker hævder, at en alternativ måde at varme op din bil er at køre meget langsomt, indtil din bil er helt varmet op. Gør ikke dette hvis det er farligt at gøre det, eller dine vinduer er stadig dugger.

Advarsler

 • Hvis du lægger din varmelegeme på fuld blast, kan du knæk din forrude. Hav tålmodighed.
 • Sørg for, at køretøjets tag er klart for enhver is, sne eller andet affald, fordi de kan blive farlige for andre bilister på vejen, når de brækker. Nogle steder er det ulovligt ikke at rydde taget af bilen for snavs, og du kan få billet, hvis en politibetjent ser sådan snavs.
 • Sørg for udstødningsemissioner af køretøjet er klart for alle urenheder (sne eller is), før bilen startes, ellers øger du risikoen for dødelige kulilte opbygge.
 • ikke køre din bil, indtil alle vinduer er klare.