Wkudk

Sådan køber du en cykel

Når du går til en cykel butik for at købe en cykel, kan du føler dig overvældet af valget. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde den perfekte cykel ved at fortælle dig, hvilken cykel skal kigge efter, hvordan man kan prøvekøre den, og hvordan man får de bedste tilbud på en cykel butik eller via internettet.

Steps

Sådan køber du en cykel. Beslutte, hvilken type cykel, du ønsker.
Sådan køber du en cykel. Beslutte, hvilken type cykel, du ønsker.

Første del: plukke ud din cykel

 1. 1
  Beslutte, hvilken type cykel, du ønsker. Vil du bruge cyklen til at ride rundt i byen, ramt stier eller bestige bjerge, eller en kombination af begge dele?
  • Køb en landevejscykel for ridning på glat fortov. Racercykler har lysere rammer og slankere dæk. De er ikke konstrueret til at glide over ujævnt terræn, så de ikke har affjedring som absorberer stød. Racercykler er et godt match for ryttere med en stærk ryg. Fleksibilitet er nødvendig på grund bøjet køreposition.
  • Vælg en mountainbike til kørsel på stier eller mountainbiking. Dækkene er store med betydelig slidbane, som hjælper med at få fat i overfladen og drive dig frem, når du går op ad bakke. Også rammen er tungere, og cyklen har en suspension system til at absorbere stød. De fleste mountainbike styret er lige og kan skabe ubehag ved red langdistance på asfalterede stier.
  • Vælg en hybrid cykel. Hvis du ønsker at ride din cykel rundt i nabolaget og ønsker en opretstående kørestilling. Nogle hybrider med dobbeltvæggede fælge kan håndtere nogle off road ridning.
 2. 2
  Vurdere dig selv som en cykelrytter. Vær ærlig om din nuværende evne, og overveje, hvor du gerne vil være i fremtiden. Køb en cykel, der er lige i midten af ​​dit nuværende niveau og din ideelle vision for dig selv.
 3. 3
  Sæt din prisklasse. Du kan altid købe en brugt cykel, hvis du er på et budget. Prøv at finde en cykel butik med en handel i programmet.
 4. 4
  Spørg dine venner. Hvis du har venner, der er cyklister, så spørg dem om anbefalinger, før du køber en cykel. Hvis du ikke kender nogen cyklister, så e-mail din lokale cykel klub.
 5. 5
  Forskning cykler online. Online er en stor mulighed for at overveje, når de køber en cykel. Fordi online forhandlere ikke nødvendigvis behøver at fremvise og lagerføre deres cykler, de kan videregive de besparelser, i form af en billigere pris.
  • Sammenlign rammer og komponenter, så du er fortrolig med de vigtige dele af en cykel. Du bør først og fremmest kigge efter en god ramme. Du kan altid opgradere komponenter senere. At få den rigtige pasform er yderst vigtigt.
  • De fleste cykel butikker er der for at hjælpe dig med at komme i gang og vil guide dig. Må ikke gå ind med online udskrifter. Cykel butikker kan ikke konkurrere med høj lydstyrke. De tilbyder service og certificerede teknikere.

Del to: test kørsel dine muligheder

 1. 1
  Sid på cyklen for at tjekke pasform. Er du også strakt ud? Er kontrollerne nem at bruge og nå? Hvordan har du det? Hvad er dit generelle indtryk?
  • Læg mærke til afstanden fra sædet til bunden af ​​pedalen slagtilfælde og den vinkel, hvor du er nødt til at læne til at holde styret.
  • Rammen størrelse cyklen er fast, så tag dig tid til at prøve flere forskellige muligheder for at finde den bedste pasform.
 2. 2
  Kontroller dækkene. En slankere dæk er bedre for hurtig ridning, og et slicker slidbane er bedre for byen ridning løbet glattere overflader. For sikkerhed og bekvemmelighed, kigge efter dæk, der har indbygget flad beskyttelse.
 3. 3
  Prøvekør cyklen for at se, om du kan lide det. Ligesom en bil, er en cykel som regel noget, du ønsker at afprøve før du køber det. Det ser måske flot og dandy, men hvis det ikke føles godt, og reagerer på din krop på den rigtige måde, hvad nytter det?
  • Overveje vægten af ​​rammen. En lettere ramme er lettere at køre, men vil også være dyrere.
  • Din krop skal føle sig godt tilpas, mens du kører. Dit knæ skal bøje lidt i bunden af ​​pedalen revolution. Du bør være i stand til at nå bremserne nemt, og din overkrop skal ikke føle trange på en flad overflade.
  • Sørg for, at cyklen håndtag vender glat, og at du kan sidde og stå let, mens du er på en bakke.

Del tre: at købe en ny eller brugt cykel i person

 1. 1
  Ring til din lokale cykel butikker. Find ud af hvilke typer af cykler, de sælger, og vælg en butik, der har specialiseret sig i den slags cykel, som du ønsker. Det kan være nyttigt at have et budget i tankerne.
 2. 2
  Walk salget gulvet og tjek de cykler, du har forsket. Fortæl sælger dine mål, og bede om anbefalinger.
  • Vær på vagt over en sælger, der styrer dig mod en markant anderledes type cykel, især hvis denne cykel er ude af din prisklasse.
  • På samme tid, lytte til forslag. For eksempel, hvis sælgeren anbefaler en lidt anden frame stil end dem, du har forsket spørge hvorfor. Hvis sælgeren har en god forklaring, og derefter overveje forslaget.
 3. 3
  Spørg cykel shop om service planer. Mange butikker, for eksempel, tilbyder et års gratis tune-ups sammen med dit køb.
 4. 4
  Forhandle din pris. Hvis du udskrev priser fra online-kilde, og derefter vise priserne til sælger for at se, om butikken vil matche prisen. Hvis butikken tilbyder dig en lidt lavere pris, eller kaster en serviceplan, så du kan have en god handel.

Fjerde del: at købe en ny eller brugt cykel online

 1. 1
  Find den cykel, du ønsker på internettet. Med et online køb, får dig til at shoppe 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du er også mere tilbøjelige til at finde en konkurrencedygtig pris.
  • Kig efter forhandlere i dit område, som har mursten og mørtel butikker samt online købsoptioner. På den måde kan du prøvekøre cyklen i butikken, og derefter købe den cykel, du ønsker online.
  • Tjek websteder som eBay, Cykel Peddler og Craigslist for brugte cykler.
   • EBay kan være et godt valg, fordi, da du vil være budgivning på cyklen, skal du holde fast i dit budget. Du bliver nødt til at betale for forsendelse, hvis du ikke køber fra en lokal salgsmedarbejder.
   • Craigslist kan også være stor, fordi du kan hente din cykel lokalt, og du sandsynligvis ikke vil have til at samle den. Du vil også have mulighed for at prøvekøre den, før du køber den.
   • Cykel Peddler er også et godt sted at kigge. Webstedet er lige begyndt, men har en af ​​de bedste avancerede søgninger for både nye og brugte cykel.
 2. 2
  Bestil din cykel og enten samle den op eller vente på, at den ankommer.
  • Hvis din cykel kommer i stykker, så tag den til din lokale cykel butik og betale nogen til at samle det for maksimal sikkerhed. Selv hvis din cykel kommer fra en anden forhandler, vil du stadig nødt til at udvikle et forhold til din lokale cykel forhandler, hvis du har brug for den fremtidige bistand.
  • Prøvekør cyklen efter den er sat sammen. Hvis du ikke kan lide det, og du har købt det fra en forhandler, skille det ad og sende det tilbage, eller returnere det til en mursten og mørtel butik.

Tips

 • Tag din cykel ud for en tur, når du kommer hjem. Stop så behov for at justere siddehøjden eller for at foretage andre mindre ændringer. Få et håndtag på skiftende, bremsning og den samlede fornemmelse af turen.
 • Glem ikke tilbehør. For eksempel kan du ønsker lys til natten ridning eller fendere at holde dig tør på en våd vej.
 • Når du køber cykler til børn, fokus på hjuldiameter i stedet for frame størrelse. De mest almindelige diametre er 12 ", 16", 20 "og 24". Også springe håndbremser, indtil dit barn er mindst 5 år gamle. De fleste børn har ikke den fysiske styrke for dem, indtil de er lidt ældre.

Advarsler

 • At købe en cykel online kan være praktisk. Men hvis du ønsker at returnere det til virksomheden, kan du nødt til at betale for at sende det tilbage til dem.
 • Hvis du vælger en brugt cykel fra en butik, finde ud af, om salget er endelig, før du foretager din beslutning.