Wkudk

Hvordan til at bygge en professionelt udseende hjemmeside til gratis

Dette er, hvordan man opbygger en hjemmeside, som du vil elske og vil ikke have at betale for.

Steps

Hvordan til at bygge en professionelt udseende hjemmeside til gratis. Forbered dit website planen.
Hvordan til at bygge en professionelt udseende hjemmeside til gratis. Forbered dit website planen.
 1. 1
  Forbered dit website planen. Før du indstiller en konto til en gratis hjemmeside, beslutte, hvad fokus for dit websted vil blive. Indsamle oplysninger, billeder og skrive noget af teksten forud for tid til at gøre dig bekendt med din idé og blive fortrolig med processen. Beslut hvis du vil bruge billeder eller fotos på dit websted. Sørg for at dine fotos / illustrationer / musik er royalty / copyright gratis.
 2. 2
  Brug google eller en anden søgemaskine og kigge efter hjemmesider der tilbyder gratis web sites og sammenligne nogle af dine valg. Husk, at når du bruger en gratis tjenester, vil din hjemmeside blive støttet af reklamer, så du kan få gratis.
  • Huske på, hvis du en dag måske ønsker at støde din freebie websted op til et højere niveau, og kigge efter disse websteder, der tilbyder denne funktion.
  • Nogle steder tilbyder også værktøjer til at hjælpe den teknisk udfordret i at skabe deres websteder. Visse websteder tilbyder også niveauer for at få dig i gang straks og lade dig komme tilbage senere for at opgradere og opdatere senere som din tech færdigheder vokse.
 3. 3
  Vælg din web-site tilbyder gratis service. Angiv din adgangskode og brugernavn og skrive dem ned. Du ville ikke tro, hvor mange mennesker der rent faktisk glemmer inden for en time for at fastsætte deres konti op.
 4. 4
  Brug Google eller en anden søgemaskine til at finde billeder / lyd / grafik, der relaterer til dit websted - Glem ikke at få tilladelse giver linkbacks kreditering originale kunstværker, eller materiale, som du har lov til at bruge (LinkBacks er små hyperlink grafik eller tekst ord med. den oprindelige kreative webstedets webadresse, at dine besøgende kan klikke på for at se den oprindelige skaberen hjemmeside).
 5. 5
  Find en gratis WYSIWYG editor. Dette står for hvad du ser er hvad du får, og er en glimrende måde at blive introduceret til en verden af ​​at opbygge og skabe websites.
 6. 6
  Overvej at bruge hjemmeside skabeloner. Ved hjælp hjemmeside skabeloner kan du hurtigt bruge en pre-made design, som du kan vælge og erstatte teksten med din egen til at producere en flot hjemmeside. Vær sikker på at lede efter et enkelt design layout som mere avancerede skabeloner kan være svært at redigere, indtil du er mere kvalificerede. Skabelon gallerier kan findes på css4free.com og oswd.org.

Tips

 • Du kan få en gratis version af et stort stykke software kaldet Nvu (udtales N-View). Det er open source-software, som dybest set betyder, at det er frit tilgængeligt uden omkostninger for nogen. Nvu giver masser af avancerede funktioner, men er enkel nok for de fleste første gang brugere at få et site online. Selvom det er gratis, kan det vokse med dig som du bliver mere komfortabel med software funktioner, som kan give dig mulighed for at tilføje mere sofistikerede elementer til din hjemmeside. Download din kopi på www.nvu.com
 • Husk at læse webstedets regler vedrørende udstationering materialer (især ophavsretligt beskyttet og modne tema).
 • Hvis du har svært ved at finde ud af ting at sætte på din navigationslinje, så du kan se på de ønskede emner på!
 • Google og Yahoo er gode steder for dette, men kræver en lille smule HTML viden.
 • Hvis du har en idé til din hjemmeside (nogen idé, selvom det er idiotisk), så skriv det ned, fordi der er en KÆMPE chance for det vil hjælpe nogen!
 • Et godt sted at starte med ville være Open Source Web Design over på De har en alsidig samling af hjemmeside skabeloner, som alle kan downloade gratis.
 • Tag din tid med dit websted - gør det din og give det din personlighed.
 • Når man ser for web hosting dens altid godt at have et kig, hvis der er nogen salgsfremmende / kupon koder, der kan bruges på kassen for at redde dig selv nogle penge.

Advarsler

 • Vær forsigtig
 • Du bliver nødt til at give slip på nogle af dine brainstorme ideer! Du kan ikke gøre alt!

Ting du behøver

 • Internetadgang
 • Papir og blyant eller pen til navigation bar ideer!
 • En bid af fritid, når du først sidder ned til at starte, efter at du kan tilbringe så meget eller så lidt redigering, skiftende, forbedring og vedligeholdelse dit websted.