Wkudk

Hvordan til at gøre en youtube video

Realiseringen af ​​et YouTube-video er en sjov måde at dele dine tanker og kreativt bestræbelser med et verdensomspændende publikum. Ved at følge trinene i denne vejledning, kan du lære alt hvad du behøver at vide om hvordan man kan gøre, uploade og dele en YouTube video af din egen.

Steps

Hvordan til at gøre en youtube video. Brug en smartphone for mobilitet.
Hvordan til at gøre en youtube video. Brug en smartphone for mobilitet.

Vælge dit udstyr

 1. 1
  Brug en smartphone for mobilitet. Næsten hver eneste smartphone på markedet leveres med to ting, der gør videooptagelse nemt og sjovt: en anstændig mængde ledig plads til at gemme videofiler og et videokamera funktion til at lave dem.
  • Afhængigt af den telefon, du bruger, kan camcorderen have sin egen app-knap, eller det kan være indeholdt andetsteds, typisk i en undermenu i kameraet ca. Hvis du har problemer med at finde telefonens videokamera funktion, revidere sin brugsanvisning eller tjekke online.
  • Smartphones generelt har en god mængde af lagerplads, men videofiler spise den lagerplads ligesom børn spiser slik på Halloween. Vær opmærksom på, at en smartphone kameraet ikke kan være den mest praktiske valg, hvis du planlægger at skære en meget lang video.
 2. 2
  Brug et webcam for bekvemmelighed. Som med smartphones, enten næsten hver computer er gjort i de sidste 15 år kommer med en integreret webcam (som regel lige over skærm), eller kan udstyres med en.
  • Webcam teknologien er så billige i disse dage, at brugte knaster kan ofte findes for 5€ eller derunder. Vær opmærksom på at pris og videokvalitet er tilbøjelige til at skalere opad sammen.
  • De fleste computere kan håndtere webcam input med præ-installeret software, men hvis du har brug for et program til dit, overveje Video kabine, en fri og intuitiv stykke software, der har fået positive anmeldelser fra regelmæssige brugere og professionelle anmeldere ens.
 3. 3
  Bruge et videokamera for kvalitet. Mere specifikt bruge en håndholdt digital eller optisk-media videooptagelse enhed. De fleste videokameraer fremstillet i det sidste årti kvalificere sig.
  • Det vigtigste med videokameraet, er, at det har nogle let måde at overføre videoer på din computer. Kig efter USB-udgange, eller vælge en enhed, der optager på diske computeren kan læse.
  • Undgå ældre teknologier, såsom VHS videokameraer og indre Super 8 kameraer. Der er intet galt med disse formater per se, men at overføre video fra dem på din computer er meget, meget vanskeligere og dyrere end med et digitalt videokamera.

Kommer op med en idé

 1. 1
  Gå med strømmen. Overvej en af ​​de populære YouTube-formater. YouTube vært videoer fra millioner af brugere, men nogle typer af video er mere populære end andre:
  • Video logs, eller "vlogs" jævnligt ajourført video-serien byder skaberen taler om hvad der er på hans eller hendes sind, som regel i 10 minutter eller mindre. Disse generelt bruge et webcam for bekvemmelighed.
  • Montager er videoer fyldt med billeder eller videoklip, sat i musik. De normalt ikke har nogen talt dialog. De kan opfattes som web svarende til en forventet diasshow.
  • Pet videoer er altid populært. Disse er typisk optaget med en håndholdt enhed, såsom en smartphone eller videokamera. De har ofte funktionen skaberens pet gør noget sjovt eller indtagende.
  • Anmeldelser er video logs, der gennemgår en vare eller tjenesteydelse. At være sarkastisk og sjovt, når gennemgå noget vil få flere folk til at se.
  • Komedievideoer omfatte en bred vifte af stilarter og tilgange. De er bedst med venner, og kan funktionen alt fra practical jokes, at fjollet dans, til scripted skitser og videre.
   • Mange mennesker gennemse YouTube specifikt for at finde sjove videoer, så du er sikker på at finde et publikum, hvis du kan lave en.
 2. 2
  Lav en video til en personlig formål. Hvis du gerne vil dele en oplevelse med venner eller slægtninge, der ikke kan være der for at leve det med dig, YouTube er en fantastisk måde at bygge bro over kløften.
  • Planlæg forud for tid til film begivenheder som familie picnics, bryllupper og fødselsdage, så du får den rå video til at redigere og uploade til YouTube senere.
  • Du kan vælge at låse en video, så kun folk med den specifikke URL (web-adresse) af videoen kan se det, men det er ingen garanti for det vil ikke senere blive set af tredjemand. Holde indholdet af din video over bord og i overensstemmelse med YouTubes retningslinjer.
 3. 3
  Lav en video af andre videoer. Denne praksis er især populær med clips, der ikke hører til nogen bestemt YouTube-bruger, såsom klip af gamle tegnefilm og tv-shows.
  • Hvis du tager denne rute, vil du ikke brug for videooptagelse udstyr, men du får brug for kildefiler i form af downloades videoklip. (YouTube klip er normalt ikke downloades.)
  • Disse "remix" videoer ofte eksisterer i et juridisk limbo. Du er usandsynligt at få i nogen problemer for at gøre, men hvis en af ​​indehaverne af ophavsretten til de originale klip i din video anmoder om, at YouTube fjerner det fra deres site, vil de gøre det samme.

Foretage og redigere video

 1. 1
  Optag dine optagelser. Når du har afgjort på en idé til din video, udføre, hvad opgaver, du skal til at oprette og forberede og derefter optage videoen.
  • Optager flere versioner. For de fleste typer af video, er der intet galt med at gøre flere "tager", indtil du får alt rigtigt. Du kan også optage en video i dele, og derefter sy dem sammen på din computer for at gøre en sammenhængende helhed.
  • Optag mere end du planlægger at bruge. Du kan redigere de ekstra bits senere. Der er ingen grund til at bekymre sig for meget om at få timingen perfekt lige fra get-go.
 2. 2
  Overfør video fra din smartphone. Enten tilslutte telefonen til computeren eller sende videoen der trådløst.
  • Hvis du vil kopiere filer fra din telefon til din computer, skal du tilslutte apparater med et kabel og bruge telefonen proprietære interface software (for eksempel iTunes til en iPhone) for at overføre filerne.
  • Det skal være meget nemt at sende videofiler fra din telefon til din computer. Bare se på de menupunkter i video app på telefonen og vælge at sende din video som en e-mail vedhæftet fil til din e-mail-adresse, kan du downloade og derefter den vedhæftede fil på din computer.
   • Selv praktisk, er denne metode vil sandsynligvis være meget langsom til større videoer.
  • Mange smartphones kan dele din video til YouTube direkte. Hvis du ikke ønsker at foretage nogen ændringer til din video, er dette en acceptabel løsning. Vær sikker på at du har registreret en konto hos YouTube og er logget ind i det på din telefon.
 3. 3
  Overfør video fra camcorderen. Tilslut videokameraet til computeren eller indsætte videoen disk i computeren.
  • Din computer og videokameraet skal begge kommer med funktioner, der gør overførslen let. Generelt er alt du skal gøre at fremhæve den video fil (er), du ønsker i vinduet, der viser indholdet af dit videokamera eller-disk, og trække filen (r) på skrivebordet (Windows) eller harddisk (Mac).
 4. 4
  Find video fra dit webcam. Find den fil, hvor videoklippene gemmes, og vælg en (r), du ønsker. Da de er allerede på din computer, er der ikke meget andet du skal gøre.
 5. 5
  Rediger din video med Windows Movie Maker. De fleste Windows-brugere har adgang til en grundlæggende program kaldet Windows Movie Maker, der kan flette videoklip sammen, slette uønskede dele og tilføje titel skærme, overgangseffekter, og en sekundær soundtrack lag, hvis det ønskes.
 6. 6
  Rediger dine video med iMovie. Mac-brugere skal have et program kaldet iMovie (en del af iLife suite af programmer), som gør stort set de samme ting som Windows Movie Maker, men tilbyder nogle forskellige effekter og overgange.
  • iMovie leveres også som en iPhone app, som kan købes for 5€ 0,99 og giver dig mulighed for at redigere direkte på din iPhone.
  • Lær mere om at bruge iMovie ved at læse denne Google artiklen.
 7. 7
  Overveje andre gratis muligheder. Andre populære gratis videoredigering programmer omfatter:
  • Lightworks (kraftig nok til de professionelle, men sværere at bruge)
  • Avidemux (open source og godt understøttet med en wiki)
  • MPEG Streamclip (tager næsten ingen plads, og tilbyder alle grundlæggende redigeringsmuligheder).
 8. 8
  Go pro. Hvis du vil have de mest magtfulde redigeringsværktøjer til rådighed, er du nødt til at betale for dem. Kommercielle software omfatter Apples Final Cut Pro, Adobe Premier Elements, og CyberLink magt direktør. Disse varierer i pris fra 40€ til flere hundrede dollars.
 9. 9
  Gem og eksportere dit færdige video. Vær sikker på at eksportere filen til et sted du kan finde det nemt.

Uploade og fremme din video

 1. 1
  Log ind youtube. Hvis du ikke har en YouTube-konto, skal du oprette en - det er gratis. Når det er gjort, skal du klikke på "Upload" i øverste højre hjørne for at begynde at uploade din video.
  • YouTube vil bede dig om forskellige oplysninger om din video. Give webstedet alle de oplysninger, den beder om.
  • Du må ikke uploade noget uforståelige juridiske, eller noget, der på anden måde overtræder YouTubes vilkår for anvendelse. Du vil ikke komme i problemer (i det mindste, ikke for at gøre det bare en gang), men den video vil blive fjernet, så snart YouTube tallene, at noget er galt med det.
 2. 2
  Upload din video. Når du har fortalt YouTube lidt om din video, klik på "Upload et Video..." nederst på siden. Naviger til din video i explorer vindue, der vises, og klik på "Upload".
  • Uploade en video til YouTube tager noget tid. Vær tålmodig og finde noget andet at gøre for lidt, mens din film uploads.
 3. 3
  Titel og beskrive din video. Dette er din chance for at vække interesse for andre seere, så tænk på noget godt.
  • Når der beskriver din video, skal du sørge for ikke bare at falde i tilfældige søgeord og sætninger til at drive trafik til det. Folk vil harmes dig for det og gøre deres bedste for at sikre, at ingen andre gider at se det.
  • Brug en kort og to-the-point titel og korte, punchy, beskrivende sætninger i din video beskrivelse. Disse trin hjælper videoen vises lettere i relaterede søgeresultater.
  • Tilføj humor eller klogskab. Hvis det er relevant, sige noget sarkastisk eller sjove i din beskrivelse. Som tidligere nævnt folk på YouTube kærlighed humor.
 4. 4
  Markedsfør din video med tags. Den mest basale måde at få din video derude for seerne er at tilføje tags, som er beskrivende nøgleord, der påvirker søgeresultaterne. Tags, ligesom beskrivelser, bør være relateret til din video.
 5. 5
  Post din video overalt. Start med at klikke på "Del" fanen, ligger et par linjer af plads under videoen på højre side.
  • For at skrive til en populær social site, finde ikonerne for Facebook, Twitter og Google Plus under fanebladet overskrift.
   • Klik på trekanten ved siden af ​​disse ikoner til at afsløre flere ikoner.
   • Klik på ikonet for dit valg at oprette forbindelse til webstedet, og bogføre videoen.
  • For at skrive noget andet sted, skal du klikke på tekstboksen over ikonet for at markere den forkortede URL til videoen.
   • Kopier webadressen og indsæt den hvor som helst du vil. Folk, der klikker på linket, vil blive taget til din video.
 6. 6
  Spred din video rundt på youtube. Find populære videoer og tilslut din video til dem ved hjælp af kommentarer og video svar.
  • For nært beslægtede videoer, er det hensigtsmæssigt at overlade en kommentar fortælle folk til at se din video så godt, selv om det anses lidt dårlig etikette.
  • En video reaktion er også bedst tilbage på en video, der er relateret til dit i en eller anden måde. At efterlade en video-svar, skal du klikke i kommentarfeltet, og klik derefter på "Opret en video-svar" lige under tekstfeltet. Vælg din video og sende svaret.
  • På uafhængige videoer, så prøv at være mindre åbenlys. Lav en klog kommentar, eller en, som du mener vil være populære. Folk kan lide at inspicere regnskaberne for andre brugere, der gør populære kommentarer, med held, vil nogle af dem til at klikke igennem og se din video.

Tips

 • Kortere videoer tendens til at få flere synspunkter og kommentarer. Medmindre du har en stor vision, så prøv at holde sig under den 10-minutter at opmuntre flere mennesker til at se din video.
 • Sørg for at du vælger et kompatibelt videoformat. Mest almindelige filmredigering eksport formater er fint, men betaler et besøg på YouTube Hjælp, hvis du gerne vil være sikker på forhånd.

Advarsler

 • Som enhver populær hjemmeside med brugerskabt indhold, er YouTube fuld af bøller, trolde og mennesker, der er bare underligt. Hold dit hoved højt, og ikke lade dig blive agn sådanne plakater. Hvis de virkelig gider dig, overveje at deaktivere kommentarer til din video.