Wkudk

Sådan bliver populært på facebook

Har du nogensinde ønsket at vide, hvad du kan gøre for at blive populær på Facebook? Dette er artiklen for dig!

Steps

Sådan bliver populært på facebook. Deltage i mange muligheder.
Sådan bliver populært på facebook. Deltage i mange muligheder.
 1. 1
  Forbedre din profil. Tilføj dit bedste foto skudt fra dit digitale kamera på Facebook. Kun opdatere din status, hvis du har noget ud over det sædvanlige for at sige, eller hvis du er garanteret at få 'lide', da dette vil øge din prestige og karakter i dit sociale liv. Folk vil huske dig. Tilføj et fotogalleri af dig, dine venner og familiemedlemmer, eller endda ferie steder.
 2. 2
  Deltage i mange muligheder. Deltag så mange interessante grupper som du kan. Tilføj så mange ansøgninger, som er interessant og nyttigt. Bliv fans så mange ting, du kan lide, det er en fantastisk måde at vise dine venner, hvad du vil. Du ønsker ikke en flok profil junk. Tag køle quizzer.
 3. 3
  Deltag i et netværk, herunder din skole eller college-netværk. Du kan derefter møde mennesker gennem dit netværk.
 4. 4
  Søg efter så mange venner som du kan og tilføje dem. Tilføj venners venner. Tilføj familiemedlemmer.
 5. 5
  Socialisere! Skriv på folks væg. Send dem virtuelle drinks og gaver. Stikke nogle af dem. Kast ting som elefanter, vand bomber, eller kokos på dine venner. Send kys til venner. Kommentar på fotos. Giv masser af komplimenter,
 6. 6
  Føj oplysninger til din profil. Skriv din (IM) navn på din profil. Skriv din e-mail-adresse på din profil. Hvis du vil, kan du skrive dit mobilnummer på din profil, det er for farligt at sætte dit fastnet nummer på der. Sæt din skole eller college på din profil. Hvis du har erklæret din store eller dit program, bare sætte din store på der. Put dig tjenestested og tidligere tjenestested. Facebook er noget af en CV, så prøv at gøre det professionelt som muligt, fordi arbejdsgivere og lærere gør kig på din profil.

Tips

 • Som de siger: "Hvis du ønsker at have en ven, er du nødt til at være et." Folk aldrig skrive på din væg? Spørg en gammel ven, hvordan det går, eller bede om, at pigen på din fodboldhold, hvis praksis er aflyst, og forhåbentlig får du en samtale i gang, hvilket giver både din og deres væg nogle handling.
 • Se godt ud i dine fotos. Må ikke over redigere dit billede er, tage billedet uden for god belysning, sørg for at det har en god kvalitet. Når du tager et billede smil, sætte din hage lidt ned og se ind i kameraet. Brug picnik.com kan du også blege dine tænder, selv hudfarve eller lave en zit forsvinde. Hvis du ikke er fortrolig med dit smil ser sød ved at smile med munden lukket. altid attraktiv.
 • Gå på Facebook omkring 6:00 til 22:00, fordi du får mere lide på grund af flere mennesker, der har færdige arbejde og skole arbejde, så de går på Facebook som en pause.
 • Krydre din profil. Der er masser af apps derude at udtrykke din individualitet. Prøv at sætte de apps i kasserne, fordi du ikke ønsker at junk op din info.
 • Prøv at tilføje så mange mennesker i dit netværk som muligt (jo flere venner), jo mere populær du vil se!

Advarsler

 • Må ikke sætte usande oplysninger på din facebook-side, fordi folk vil finde ud af du lyver før eller senere, som ikke vil gøre dig populær.
 • Må ikke chikanere folk.
 • Det er muligt at virke for ivrig, og det ville gøre dig upopulær.
 • Må ikke lægge for mange personlige oplysninger på der.
 • Vær forsigtig, som du tilføjer, så prøv ikke at føje fremmede.
 • Nogle venner kan du prøve at tilføje, vil benægte (afvise) anmodningen.