Wkudk

Hvordan til at indsamle og bruge kvidre målinger

 • 1 trin
  • 1.1 Follower Count
  • 1.2 Twitterholic
  • 1.3 Google Analytics
  • 1.4 Sporing Retweets
  • 1.5 Sporing Links
  • 1.6 Twitalyzer
 • 2 Relaterede Googles
 • 3 Kilder og citationer

Er du bruger Twitter til at få flere besøgende til dit websted? Hvis ja, ved du, hvor effektiv din indsats er at nå dette mål? målinger er tal relateret til Twitter, der kan hjælpe en person evaluere deres status i de sociale medier samfund, eller bestemme effektiviteten af ​​kampagner på Twitter. Der findes en række forskellige værktøjer til at få data om din kvidre aktivitet.

Steps

Hvordan til at indsamle og bruge kvidre målinger. Se efter feltet i øverste højre hjørne.
Hvordan til at indsamle og bruge kvidre målinger. Se efter feltet i øverste højre hjørne.

Follower count

count er en metrisk, at du bliver nødt til at vide, når man ser på andre metriske data, som du måske ønsker at dele dette tal med andre numre.

 1. 1
  Gå til kvidre. Com og profilen på den konto, du ønsker at få en tilhængere samlet for.
 2. 2
  Se efter feltet i øverste højre hjørne. Det skal sige navn, beliggenhed, web og Bio. Nedenfor dette, bør du se antallet af tilhængere og antallet af mennesker, personen er følgende.
 3. 3
  Optag disse numre, som du vil bruge dem til andre målinger er beskrevet senere i artiklen.
  • Som metriske data, er den generelle tankegang, at for en virksomhed, jo flere tilhængere jo bedre. Det ideelle antal for en virksomhed vil have over 2.000 tilhængere. Det viser interesse i offentligheden af ​​selskabet. Et stort antal tilhængere også en tendens til at demonstrere en grad af forbrugerbevidsthed.
  • Hvis der er en enorm forskel mellem tilhængere og følgende når følgende langt overstiger tilhængere, så er denne metrik indikerer generelt, at kontoen tilhører en spammer.

Twitterholic

Twitterholic er et site, der viser væksten af ​​en Twitter-konto over tid i forhold til antallet af nye abonnenter og følger. Det er også sammenligner Twitter-konto følger baseret på region ved rangordning dem.

 1. 1
  Gå til http:/ / twitterholic.com /.
 2. 2
  Skriv navnet på den Twitter-konto typen>.
 3. 3
  Når du er færdig med at skrive, ramte go-knappen. Du vil blive taget til en anden side. Den side vil fortælle dig, er baseret på antallet af tilhængere, hvad kontoen er rangeret i forhold til alle mennesker på Twitter og i regionen personen lister i deres profil placering felt. Det vil også vise dig en graf, der viser antallet af tilhængere over tid. Nedenfor dette, vil en tabel, vises der også viser de samme oplysninger, som findes i grafen.
  • Denne metrik kan være nyttigt i forhold til at identificere berømtheder på Twitter, da de ofte vil blive placeret højt i deres geografiske placering og vil have et grafer med stejle hældning, fordi de vil få en masse tilhængere i en kort periode som folk finder dem.
  • Den rang for en region kan være et nyttigt tal i hensyn til at identificere, hvis din konto har den rigtige mængde af anerkendelse for størrelsen af ​​den geografiske placering, den repræsenterer. Eksempel: Hvis du kører en slikbutik i en lille by i South Dakota, kan 300 tilhængere sætte dig i toppen af ​​din region, og du kan have en god anerkendelse i dit markedsområde.

Google analytics

Google Analytics er et fælles metrisk værktøj. Dette afsnit forudsætter, at du har Google Analytics installeret på et websted, og at du har adgang til den. Dette afsnit ser på denne parameter for at hjælpe dig med at afgøre, hvor effektive Twitter er at skabe trafik.

 1. 1
  Login til Google Analytics.
 2. 2
  Vælg det websted, du ønsker at måle, hvor effektive Twitter er. For eksempel, lad os sige, du ønsker at se, hvor meget trafik dine Twitter-opdateringer kører til din blog. Vælg din blog i Google Analytics.
 3. 3
  Klik på trafik kilder i venstre sidebar.
 4. 4
  Klik på henvise sites.
 5. 5
  indtaste Twitter og klik go. (Hvis du ser Twitter i tabellen, skal du ikke klikke på det, som du ikke vil få et klart billede som Twitter.com ikke omfatter mobile Twitter og Twitter Search.) Et nyt diagram og tabel vises. Nedenfor er et eksempel på en sådan kasse fra Fan History Wiki på fanhistory.com.
 6. 6
  Kig efter antallet af besøg i perioden. I tilfælde af vores stikprøve, Twitter-konto ( fanhistorywiki sendt) 157 besøgende om måneden på den pågældende hjemmeside. Den Twitter-konto, som dette skrives, har 2901 tilhængere.
 7. 7
  Beregn besøg pr follower. I FanHistory ovenstående eksempel kun på webstedet modtager et skuffende 0,05 besøg pr follower på en måned periode. Nogle højere benchmarks omfatter Google på 1,98 besøg pr tilhænger eller TechCrunch ved.6 besøg / follower. ). Hvis dit nummer er over 1,0 besøg pr follower per måned, er du sandsynligvis leverer overbevisende oplysninger til dine tilhængere. Hvis dit nummer er et godt stykke under det, er du ikke gør så godt, og du måske ønsker at overveje at ændre din Twitter-strategi.
Site Besøg Tilhængere Besøg / Follower
Google, 4/29/09 4427 2206 1,98
TechCrunch, 9/3 150.000 250.000 (anslået) 0,6
Fanhistory, 3/15/09 157 2901 0.05
EncyclopediaDramatica, 5/11/09 21.971 579 37,9

Sporing retweets

 1. 1
  Må en Twitter Search efter navnet på din Twitter-konto og "rt". Derefter gentage med dit Twitter-navn og "retweet" (fordi nogle mennesker staver ordet ud, når de retweet). Resultaterne vil vise, hvilke af dine stillinger blev retweeted, hvilket betyder, at dine tilhængere fandt dem interessante nok til at dele med deres tilhængere. Den højere procentdel af dine opdateringer, der får retweeted, jo bedre.
 2. 2
  Gå til retweetrank. com og indtast din Twitter-navn i tekstfeltet. Dette vil fortælle dig, hvor mange retweets du får i forhold til andre Twitter-brugere. Søge at øge din percentil.

Sporing links

 1. 1
  Opret brugerdefinerede links til kvidre. Lad os sige, at du twitte om en bestemt blog-indlæg. Opret en kort URL under dit domæne, der omdirigerer til selve blog-indlæg. Så se, hvor meget trafik, der mellemliggende URL får.
 2. 2
  Brug bit. Ly at forkorte og spore links. For at se, hvor mange klik på et link bliver gennem Twitter, tilføje et plustegn (+) til slutningen af ​​bit.ly webadresse. For eksempel links J5JCZ til Sådan unclog et toilet. Hvis du går til J5JCZ + (bemærk plustegn) vil du se trafikstatistikker for dette link. Hvis du opretter en konto hos bit.ly, kan du oprette dine egne brugerdefinerede link og spore dens ydeevne adskilt fra andre bit.ly links der peger på den samme side.

Twitalyzer

 1. 1
  Gå til twitalyzer. com og skriv navnet på din konto eller en konto, som du gerne vil forskning.
 2. 2
  Aflæs resultaterne. Kontoen er analyseret på fem måder: indflydelse, signal-støjforhold, generøsitet, hastighed og gennemslagskraft. Se Sådan at forstå din twitalyzer analyse.