Wkudk

Hvordan til at overvinde et MMORPG afhængighed

Spil afhængighed er i øjeblikket den hurtigst voksende klasse af afhængighed, med MMORPG afhængighed er den mest almindelige. MMORPG står for Massively Multiplayer Online Role-Playing Game. De kan have meget skadelige virkninger og bør behandles lige så seriøst som andre former for afhængighed. Her er nogle forholdsregler, du kan tage for at overvinde en afhængighed til en.

Steps

Hvordan til at overvinde et MMORPG afhængighed. Undersøg, om du er afhængig af et MMORPG.
Hvordan til at overvinde et MMORPG afhængighed. Undersøg, om du er afhængig af et MMORPG.
 1. 1
  Undersøg, om du er afhængig af et MMORPG. Hvis du kan kontrollere mængden af ​​timer, du spiller, så er du sandsynligvis ikke afhængig. Nogle typiske symptomer omfatter følgende:
  • Kontinuerligt tænker på en MMORPG
  • Manglende arbejde, skole, eller en social aktivitet for at afsætte tid til et MMORPG
  • Afspilning af en MMORPG for uforholdsmæssig lang varighed i et møde (mere end 5 timer)
  • At bruge penge på in-game poster (Dette i sig selv er ikke et tegn. Det er OK at bruge penge, hvis du har penge. Hvis du skal købe mad, og du køber i spillet elementer i stedet, har du måske et problem)
  • Psykisk lidelse tilskrives manglende gameplay (følelse forstyrret / vred, hvis du ikke kan spille)
  • Tab af søvn på grund af overdreven gaming
  • Sætte mere tid ind i spillet end vigtige ting som skole arbejde, venner, familie osv.
  • Andre større livsstilsændring, som resulterer i at spille MMORPG oftere
 2. 2
  Erkend din afhængighed. Selv om det er bare et spil, er det stadig en afhængighed, som påvirker din livsstil. I erkendelse af problemet, bliver du klar over, at det skal fastsættes.
 3. 3
  Fortæl dine MMORPG venner, at du er at holde op, uanset om en vis tidsperiode, eller permanent. De kan give dig den følelsesmæssige støtte, som du har brug for at komme sig. Hvis du ikke kan bære afsked fra din e-venner, holde kontakt med dem via e-mail eller chat.
 4. 4
  Start din lange rejse til helbredelse. Afhængigt af hvor afhængig du er, og hvor meget tid du har til at slå din afhængighed, har du flere metoder til tilgang.
   • Reducer din samlede tid på at spille. Hvad synes at være den mest almindelige er at langsomt sænke din spilletid, indtil det er ned til et rimeligt beløb. Dette kan dog ikke arbejde for folk, der er ude af stand til at kontrollere deres afhængighed.
   • Tving dig selv til at holde op med at spille. Afslut spillet for et par måneder, og så vil din afhængighed vil snart sprede, forudsat at du ikke glider tilbage til spillet.
   • Afinstaller MMORPG. Hvis du ikke kan stole på dig selv til at holde sig væk fra at indlæse spillet en anden gang, så vil din bedste chance er at fjerne programmet fra din computer helt. I forbindelse med dette, skal du slette dine højeste niveau tegn eller tegn vigtigst for dig, før du sletter softwaren, og i visse spil, annullering dit abonnement.
   • Hold installations-cd'en uden for rækkevidde. Du kan låse dem væk i en skuffe, eller give dem til dine forældre, søskende eller betroet ven. Hvis du er meget bestemt, kan du endda ødelægge, eller sælge cd'en selv donere til velgørenhed / genbrugsbutikker værker.
   • Find nye hobbyer. Kigge efter en anden hobby som at læse eller ride en cykel. Det er bedst, hvis du finder noget, der vil holde dig væk fra computeren, i forsøg på at holde dit sind ud af MMORPG.
 5. 5
  Undgå at udløse din afhængighed igen. Når din afhængighed bliver slået, holde det i skak. Hvis du er sikker på, at afhængighed ikke vil komme tilbage, uanset hvad du gør ikke prøve MMORPG igen, det er for risikabelt. Også, ikke ser for at starte en anden MMORPG. Du vil kun ender kanalisere din afhængighed fra den første MMORPG til den næste.

Tips

 • Hvis ingen af ​​ovenstående virker for dig, så prøv nogle mere ekstreme metoder. Sletning af din konto / karakter er en metode, der kan hjælpe overgangen.
 • Forsøge at hjælpe andre afhængige venner, hvis du kan, så det kan have meget alvorlige konsekvenser.
 • Må ikke være bange for at søge hjælp. Mange mennesker er flov over at blive afhængige "bare et spil", og mange andre ikke tager MMORPG afhængighed alvorligt. Det kan have de samme konsekvenser af stofmisbrug.
 • Moderation: Det er okay at spille et MMO en gang imellem, men når du begynder at tænke over det alt for ofte, og vælge det over dine venner, du ved, du har et problem.
  • Husk: De utallige timer du har lagt i dette spil vil simpelthen gå ned i afløbet. Alle dine bestræbelser blot resultere i en magnetisk ladning på en harddisk eller andet sted, og skulle du starte en mere levedygtig hobby, når folk spørger dig, hvad du gør i din fritid, vil du have nye materiale poster at vise dem og være i stand til at få nogle troværdighed i denne verden.
  • Vær sikker på at erkende, at MMORPG ikke var årsag til den oprindelige bevæggrunde eller ønsker, der førte til afhængighed, og uden behandling af disse spørgsmål vil kun blive mere og mere unmanagable. Noget blev søgt i din afhængighed, var det ikke påtvunget dig. Indse, at dine problemer er din egen, og skal håndteres korrekt og professionelt, fordi det ikke er det spil, der gjorde dette, ville et mentalt og følelsesmæssigt sunde voksne ikke bliver afhængige af et MMORPG.
 • Husk, at dette er et spil, ikke den virkelige verden. Alt, hvad der sker i spillet, vil ikke påvirke dit virkelige liv.

Advarsler

 • Hvis et MMORPG alvorligt beskadige din mentale eller fysiske helbred, søge professionel hjælp, så snart du kan.
  • Der har været nyhedshistorier om mennesker, der dør af sult og selvmord på grund af ekstrem gaming. Hvis du ønsker at spille for lange perioder tage pauser til mad, frisk luft og på toilettet.
  • Må ikke rebound din vej til en anden MMORPG, flere andre MMO'er kan lige så eller endnu mere vanedannende end det du spiller i øjeblikket. Hvis du har et problem med en, de er alle dårligt for dig.
  • Overvinde afhængighed vil ikke ske automatisk Det vil tage alt fra en måned til 1 år for at ødelægge den vane. Vær ikke vred på dig selv, hvis du føler trang til at spille igen. Kom vred på de mennesker omkring dig vil kun gøre tingene værre.
  • Hvis det er for svært for dig, så prøv at gøre det gradvist og blive disclipined om det. For eksempel reducere din spilletid med 20 minutter hver dag og få en ven eller et familiemedlem til at hjælpe dig med at holde styr og træk dig ud, hvis du spiller overtid.
  • Bare fordi du har kureret din afhængighed, betyder ikke, du kan ikke blive afhængig. Må ikke gå tilbage til MMORPG du spillede før, eller du vil lide et tilbagefald.
  • Når du afslutter, er, hvis du begynder at lider store hovedpine, og konstant deprimeret... få uden for nogle frisk luft.
  • Vær meget opmærksom på dine symptomer, og også forstå, at dette er simpelthen et videospil, og alle symptomer, der er indtruffet, mens du spiller eller af mangel på at spille, er ikke et produkt af ethvert spil. De er alvorlige følelsesmæssige og psykiske problemer, der skal drøftes og behandles af fagfolk. * Mangel på at spille et spil bør ikke gøre nogen deprimeret, medmindre du for eksempel var motiveret af hensyn til at kurere din egen eksisterende depression gennem gameplay og når din egen kur er blevet fjernet symptomerne er steget, og du kan være endnu mere fare end du var når man spiller.
  • Det er meget vigtigt, og det kan ikke understreges nok, at ethvert tegn på depression eller humørsvingninger baseret på MMORPGs eller fritidsaktiviteter mere end sandsynligt stammer fra problemer bedst behandles af en læge professonal.