Wkudk

Sådan jailbreak en ipod touch

Hvis du har en iPod Touch, men ville ønske, der var flere funktioner som tilpassede applikationer, vil du elske at have en jailbroken iPod. Følg nedenstående trin, og du vil være i stand til at jailbreake din iPod med lethed.

Steps

Sådan jailbreak en ipod touch. Sikkerhedskopier din iPod touch.
Sådan jailbreak en ipod touch. Sikkerhedskopier din iPod touch.
 1. 1
  Sikkerhedskopier din iPod touch. Før du gør noget, skal du sørge for at synkronisere med iTunes og udføre en backup. Dette er en sikkerhedsforanstaltning metode just in case noget går galt.

Metode én: Cydia med Redsn0w

 1. 1
  Opdater din software. Følg disse trin-for-trin instruktioner til at jailbreake din iPod Touch 4G eller iPod Touch 3G med den antagelse, at du allerede har opdateret din iPod Touch til iOS 5.1 (bemærk Indstillinger-> Generelt-> Om-> Version bør være 5.1)
 2. 2
  Download Redsn0w ansøgningen. Hent Redsn0w 0.9.10b6 til Windows fra og RedSn0w 0.9.10b6b til Mac fra og gemme programmet i en mappe kaldet "Redsn0w" på dit skrivebord.
 3. 3
  Unzip Redsn0w. Dobbeltklik på den Redsn0w zip-filen og udtrække ansøgning til Redsn0w mappen. Naviger tilbage til Redsn0w mappe og starte Redsn0w applikationen.
 4. 4
  Starte processen. Efter lanceringen Redsn0w, klik på Jailbreak-knappen.
  • Windows 7-brugere skal køre. Exe i Windows XP kompatibilitetstilstand (højreklik på Redsn0w. Exe, og vælg Egenskaber, og vælg derefter fanen Kompatibilitet og derefter vælge Kør dette program i kompatibilitetstilstand for Windows XP). Windows XP og Windows 7-brugere skal køre Redsn0w som administrator (højreklik på Redsn0w. Exe, og vælg Kør som administrator).
  • Du vil blive bedt om at tilslutte din iPod touch til computeren og slukke det. Følg instruktionerne og klik på "Næste" for at gå til det næste skærmbillede.
 5. 5
  Sæt din iPod touch i DFU mode. Redsn0w vil tage dig gennem de nødvendige trin:
  • Hold afbryderknappen på iPod touch nede i 3 sekunder.
  • Nu skal du holde knappen Hjem og holde de to knapper nede i 10 sekunder:
  • Slip afbryderknappen og samtidig holde knappen Hjem nede, indtil Redsn0w registrerer enheden.
  • Din iPod touch skulle genstarte nu. Husk at frigive Home-knappen. Redsn0w vil nu begynde at forberede jailbreak data.
 6. 6
  Vælg dine muligheder. Du vil blive bedt om at vælge de jailbreak indstillinger, du ønsker. Sørg Cydia er valgt, vælg derefter Næste for at fortsætte.
  • Du iPod touch vil blive genstartet igen og Redsn0w vil nu begynde at uploade den nye RAM-disk og kernen.
  • Når jailbreaking processen er færdig, skal du klikke på knappen Udfør for at afslutte programmet.
 7. 7
  Vent, mens din iPod Touch genstarter. Dette kan tage op til 5 minutter. Når den er genstartet, skal din iPod Touch med held jailbroken og Cydia jailbreak app på din iPod touch startskærm.
 8. 8
  Du bliver nødt til at starte din ipod touch tøjret. Når Redsn0w er færdig jailbreaking din iPod touch, bliver du nødt til at starte den tøjret, hvilket betyder, at hvis du har brug for at genstarte din iPod touch, vil blive hængende på Apple-logoet. Alt du skal gøre er at køre Redsn0w og denne gang klik på Tilbehør og derefter klikke på Just boot fra listen af ​​muligheder, og følg vejledningen på skærmen for at genstarte din iPod touch.
 9. 9
  Besøg www. Iphonehacks.com. Deres site har mere detaljerede oplysninger, tips, tricks og fejlfinding.

Metode to: blackra1n

 1. 1
  Åbn din computers internetbrowser. Skriv "blackra1n" og klik på søgeknappen.
  • Gennemgå dine søgeresultater, og find derefter klikke på et link med titlen "BlackWeather".
  • Når på hjemmesiden, skal du rulle til bunden af ​​siden og klik på logoet for det operativsystem, du i øjeblikket bruger: Windows eller Mac OS X.
 2. 2
  Hent den ønskede fil. Sitet vil bede dig om at hente en. Exe eller. Dmg fil. Vælge en, der er passende for dit operativsystem.
 3. 3
  Tilslut din iPod touch. Når overførslen er færdig, skal du slutte din iPod til din computer.
  • Luk iTunes, hvis det er åbent, og find det program, du lige har downloadet. Det bør titlen "BlackRa1n."
 4. 4
  Gøre det regn. Åbn "blackra1n", og klik på knappen, der siger "Gør det Ra1n." En besked vil poppe op på din computer siger, at jailbreak var vellykket. Note: en grafisk af en mand med iPhones vises på din iPod touch skærm.
  • Når grafikken forsvinder, vil din iPod tilbage til låseskærmen.
 5. 5
  Lås din ipod touch. Du vil se en app kaldet "blackra1n". Klik på det.
  • Når app åbner, vil du blive givet to valg af apps til download: ". Rock" "Cydia", og Vælg "Rock" app og det vil blive installeret på din iPod Touch.
  • Nu ser for app på din iPod, og åbn det. Når den åbner, vil du blive fri for at søge og hente forskellige programmer og temaer til din iPod Touch.

Metode tre: JailbreakMe

 1. 1
  Gå til http:/ / jailbreakme.com. Det registrerer automatisk, om din enhed er kompatibel med denne metode til jailbreaking.
 2. 2
  Vælg "slide for at jailbreake" knappen. Vent downloader din enhed ansøgningen. Hvor lang tid det tager, afhænger af, hvor hurtigt din forbindelse er, at processen kan tage op til fem minutter.
  • Når du se, at den app "Cydia" er installeret på din enhed, har enheden været jailbroken. Den vises som en pop-up.
 3. 3
  Tryk på "ok". Du vender tilbage til dit hjem skærmen. Cydia vil nu indgå sammen med dine andre apps. Du er nu fri til at downloade ikke-godkendte apps og tweaks uofficielt godkendt af Apple.
 4. 4
  Genstart din enhed. Hvis du støder på problemer, skal en genstart normalt løse dem. I det værst tænkelige scenario, kan du altid med og start jailbreak processen forfra.

Tips

 • Skulle du nogensinde brug for at nulstille din iPod, skal du holde søvn og home knappen i flere sekunder.
 • Hvis du vil tvinge din iPod til gendannelse hold menuen og afbryderknappen på samme tid. Hold holde knapperne indtil skærmen bliver tom (dette vil genstarte din iPod). Tryk på power-knappen for at tænde iPod, men stadig holde menuknappen. Efter et stykke iPod-skærmen beder dig om at tilslutte din iPod til iTunes.
 • Hvis du ikke kan lide din jailbroken iPod, skal du bruge knappen Gendan på iTunes.
 • Disse skridt vil kun arbejde med iPod Touch. iPod video, Nano, Mini, etc. kan ikke være jailbroken.

Advarsler

 • Læs alle advarsler på jailbreak steder, før jailbreaking din iPod Touch. Undladelse heraf kan resultere i indmuring din enhed.
 • Aldrig opgradere iTunes uden først at genoprette din iPod.
 • Jailbreaking din iPod Touch vil annullere din garanti med Apple.

Ting du behøver

 • En Mac eller PC med internetadgang og den nyeste version af iTunes. (Anbefales)
 • En iPod Touch med kabel
 • Wi-Fi Adgang
 • Adgangskode til Wi-Fi (hvis en sådan er oprettet)