Wkudk

Sådan spiller runescape

RuneScape er et populært MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) i en middelalderlig indstilling. For at starte, alt hvad du behøver er at oprette en konto. Senere i spillet, kan du vælge at blive medlem (dem, der betaler for ekstra funktioner). Med et betalt abonnement, kan du bygge dit eget hus, udforske flere områder og niveau flere færdigheder.

Steps

Sådan spiller runescape. Klik på "Opret ny konto" linket nederst på siden, der vises.
Sådan spiller runescape. Klik på "Opret ny konto" linket nederst på siden, der vises.

Oprettelse af din konto

 1. 1
  Gå til runescape hjemmeside og registrere din konto.
 2. 2
  Klik på "Opret ny konto" linket nederst på siden, der vises.
 3. 3
  Indtast dit navn, email-adresse, adgangskode og alder, og klik derefter på fortsætte. Husk, at du skal være 13 år eller ældre, hvis du ønsker at være i stand til frit chatte med mennesker!
 4. 4
  Vælg din figurs hudfarve, køn, og hvad du gerne vil have dem til at se ud. Dette vil ikke påvirke deres færdigheder i spillet. Da det er en fantasy-type spil, det er fint, hvis du laver din karakter være af det modsatte køn. Husk, at du kan ændre dine karakterer 'køn, hudfarve og tøj i spillet.
 1. 1
  Yderligere tilpasse din karakter. Du kan gøre dette ved at klikke på fanebladene i øverste højre hjørne af skærmen for hår, skjorte, bukser / nederdel, støvler, hudfarve, og skæg (hvis relevant), og derefter vælge den type og farve du gerne vil nedenfor.
 2. 2
  Navngiv din karakter. Dette kan være hvad du vil, men sørg for at du ikke bruger nogen vulgært sprog eller de kan tvinge dig til at ændre dit navn senere.

Start ud!

Bemærk: Du kan bruge en hybrid af disse to metoder, når de starter ud, da det er svært at starte ud helt på egen hånd, men efterbehandling alle opgaver kan blive kedeligt.

Mulighed 1:

Lyt til spillet.

 1. 1
  Gør hvad spillet fortæller dig at gøre! Den næste del er temmelig selvforklarende - en flok af instruktioner vises på skærmen. De vil fortælle dig, hvordan du tale med Explorer Jack, gå til din opgaveliste og hente nogle mønter op fra jorden. Du bør afslutte alle de indledende opgaver på opgavelisten, hvis du aldrig har spillet før, bare for at finde ud af, hvordan spillet fungerer. Hvis du har brug for hjælp på ethvert tidspunkt i løbet af denne proces, klik på opgaven og derefter klikke på "hints" fanen.
 2. 2
  Afslut endnu flere opgaver - prøv den nemme Lumbrigde og Draynor opgaver. Dette vil kræve, at du hæve nogle af dine niveauer en masse. Må ikke bekymre dig, det vil hjælpe dig meget med spillet. Glem ikke at indsamle belønning penge fra opgaverne!
 3. 3
  Efter dette, vil du vide, hvordan spillet fungerer, og du vil sandsynligvis være i stand til at regne ud, hvordan man kan blive en succes på egen hånd. Vær en klan i Runescape kan være nyttige, da disse mennesker vil sandsynligvis være højere niveauer end dig, og de vil hjælpe dig ud.

Mulighed 2:

Gør det på din egen måde.

 1. 1
  Når du er færdig med de krævede indledende opgaver, start din eksistens i Runescape uden hjælp fra spillet!
 2. 2
  Mens der ikke er sat ting at gøre, er der ting, du kan gøre, som vil gavne dig mere. Til at begynde, gå til Bobs akser (syd for Lumbridge Castle) og tage en gratis bronze økse og bronze hakke. Find nogle niveau 2 goblins nord eller øst for Lumbridge og påbegynde "dræbende proces." Stridsøksen anbefales, men du kan bruge hakken og stadig have en god effekt. Hvis du indstiller stridsøksen på "Chop" du niveau angreb. "Slash" niveauer styrke og "Block" niveauer forsvar.
 3. 3
  Sundhed altid går ned. Efter kampene i et par minutter, begynder dit helbred at falde og falde. Hvis dit helbred er under 15, stoppe kampene! Tænd på flugt knappen i øverste højre og køre væk til et sikrere sted med ingen fjender. Som du niveau op, er du mindre tilbøjelige til at tage skade og blive langsomt stærkere. Den eneste måde at helbrede dig selv den hurtigste: mad. Det er her de næste fire færdigheder vil komme i spil.
 4. 4
  Hakke træer med woodcutting. For at starte helingsprocessen med mad, brug din økse igen at fælde et træ. Du behøver kun et træ, men skære to i tilfælde af din første brand brænder ud. Sørg for at det er en almindelig træ eller et dødt træ alene. Du har brug for et woodcutting niveau på 15 til at skære egetræer, så du kan kun skære regelmæssige træer for et stykke tid.
 5. 5
  Fiskeri i runescape. At fiske, gå først til fiskeriet butik i Lumbridge og tage en gratis prøve for en krebs bur. Gå bag kirken for at finde spots for "crayfishing". Fange omkring 10 krebs og gå væk fra floden.
 6. 6
  Gør ild. Fire er en masse mindre farlige i RuneScape. Det kan tage et stykke tid, de første par gange. For at starte, fat i en gratis prøve for en krudttønde fra Lumbridge General Store. Kom tilbage og klik på fyrtøjet i din beholdning, og klik derefter på logfilerne for at tænde ild.
 7. 7
  Madlavning fisken. Ved nu, kan dit helbred være (næsten) fuld. Det er okay, men du er stadig ved at lære at fiske, klippe, brænde og lave mad. Klik på rå krebs og klik derefter på bålet. Du vil sandsynligvis brænde mindst fyrre procent af din krebs.
 8. 8
  Spis rejer. Gå tilbage til goblins og tog på dem, indtil du tror, ​​du er klar til at kæmpe køer, eller du får 15 eller under helbred, hvis du får 15 eller under sundhed derefter gå tilbage og gentage trin 5-7 og tog indtil du er fortrolig
 9. 9
  Gå til køer og træne på dem. Hvis du er niveau 5 eller lavere, bliver du nødt til at gå tilbage til fødevarer ofte så er det ikke anbefales. Uddanne og afhente koskind da disse sælge for høje priser og begrave knogler. Må ikke sælge det koskind, indtil du har om måske 200-300 af dem. Når du har 200 koskind du vil have en god solid 20-50k gp. Tillykke! Du har nået din første 20-50k gp! Sælg dit koskind på Grand Exchange, hvilket er nordvestlige Varrock Vestbredden og nord-øst for Barbarian Village.
 10. 10
  Nu, hvis du tror, ​​du er klar gå til al-Kharid... Betale 10 gp ved at holde de mønter, du har optjent fra koskind ved at sælge den på GE (Grand Exchange nord for Varrock) eller blot gå rundt den anden vej. Fight Al-Kharid krigere, som kan findes i paladset. Den kun dårlig ting er der er virkelig ingen fiskepladser og gå rundt er bare kedeligt så masser af GP anbefales just in case.
 11. 11
  Føler du at du har brug for at være mere forsvares? Sælg dine koskind og få panser efter dit forsvar niveau (bronze 1 osv.). Hvis du var træning på køer i lang tid, så skal du måske være på udkig mod til at købe fjer eller mad. Sørg for at du stadig har mindst 10 gp venstre for at gå gennem porten. Læder Armor kan også være effektiv, hvis du har den fornødne crafting niveau.
 12. 12
  Begynd questing. Dette kan få dig Xp, mønter eller elementer. En god en til at starte med, er "Cooks assistent". hvis du går i stå på det bare gå til en help site eller gå ind på RuneScape quest hjælp siden.
 13. 13
  Din første 100k. Bemærk at vinde 100k som en noob OG en F2P kan blive ekstremt udfordrende.
 14. 14
  Hvad skal man gøre, når du føler dig tryg at komme ud af kylling pen og køer. Gå til Grand Exchange og købe nogle gode rustning. For eksempel gå efter alle disse timer opnår koskind og købe nogle sorte eller Mithril rustning afhængigt af dit niveau. Må ikke købe roret eller skærm, som det er et totalt spild af penge (måske ikke, afhængigt af hvor mange penge du har). Køb omkring 100 ørred eller gedde, da de helbrede godt nok for en noob (begynder). Eller du kan fiske efter din egen mad, da det kan spare dig masser-jeg mener masser-af penge. Hvis dit forsvar niveau er kun 20, så er det foreslået at købe stål rustning, fordi det er meget billigere, og også du ville spare flere penge. Ophold i GE, ikke falde for en fordobling penge fidus som altid er ikke legit. Køb 100 skåle med vand. Med din 30k sidesten, købe 100 potter af mel. Lav nogle pizza dej. Udtag 9 potter af mel og også 9 skåle af vand som du vil gøre 9 pizza dej. Når du laver de 100 pizza dej, sælge dem for omkring 400 -330 gp, hver gør 200-250gp profit (elementer kan ikke indlæse det samme, så vente 1 dag).
 15. 15
  Aldrig nogensinde stole på nogen, der beder om din e-mail, hvis nogen ønsker at følge dem og få en belastning af dyre rustning og mønter....... IKKE de vil dræbe dig og derefter stjæle dine ting, så blive advaret.

Tips

 • Vær sikker på at besøge højborg Player Sikkerhed og højborg Security. Ikke alene får du at lære at være sikker på RuneScape, får du et par nye emotes og en hel del penge.
 • Prøv at færdiggøre mange quests. Nogle af dem giver dig ekstra skill points, ekstra belønninger, eller særlig adgang til områder og genveje. Prøv at gøre quests omkring dit niveau.
 • Husk indstille dine opsving spørgsmål, helst før du begynder at spille for første gang. Det er mere sikkerhed mod din konto, og RuneScape NPC'ere plejer nødt til at jage dig ned for at minde dig.
 • Undgå svindel i runescape, ved, hvad svindel er, og undgå dem så meget som muligt. Hvis du ikke kender prisen på et objekt under en handel, eller du er skeptisk, kan du bruge Grand Exchange, eller bare kigge på bunden af ​​handel skærm, som vil fortælle dig, hvor meget en vare er værd (være ekstra forsigtig nu at frihandel er tilbage).
 • Find den rigtige RuneScape Combat Type for dig med de færdigheder, der findes i spillet. Du kan vælge til niveau magi (en troldmand), varierede (a ranger / bueskytte) eller nærkamp (en kriger), eller du kan gøre dem alle som en hybrid-afspiller.
 • Forstå, at det kan tage et par måneder at få et anstændigt niveau i en færdighed, afhængigt af hvor meget du spiller.
 • Dette er en non-medlem guide
 • Hvis du bliver kaldt et dårligt navn, eller noget andet, rapporterer den person, og sætte dem i din ignorere listen, kan de tilføje dig og genere dig. Hvis dette sker, kan du også klikke på dine knapper i bunden af ​​skærmen for at sige "Private Friends" i stedet for Privat Offentlig.

Advarsler

 • Kun indtaste din RuneScape adgangskode på http://www.runescape.com/ eller http://www.funorb.com/. Noget andet site kan stjæle din RuneScape konto.
 • Folk kan ikke altid være rart at nye spillere, og måske bare tilbyde dig gratis penge til seksuelle ting.
 • Læs venligst reglerne grundigt, før du rapporterer nogen. False rapportering kan falde ind under misbrug af kundesupport og kan få dig forbudt.
 • Aldrig downloade software, der hævder at give dig penge eller hacks, de er meget tilbøjelige til at være virus og keyloggers. MÅ IKKE DOWNLOADE DEM
 • Sommetider andre spillere narre dig og sige, at du kan have gratis medlemskab, men det er falsk. Stol ikke på dem, og rapportere dem.
 • Hvis du ser nogen stødende eller irriterende spiller, bruge Rapporter misbrug knappen. Hvis der er en Mod nærheden, advare ham / hende / den.
 • Selvom RuneScape er et godt spil, kan det blive vanedannende og kan forårsage sociale problemer, hvis spillet for store længder, et godt tip er at spille spillet, fordi du nyder det (chatte og sådan MENS du niveau dine evner) snarere end fordi du ønsker at få en færdighed niveau ALDRIG tvinge dig selv til at blive på, indtil du får et niveau.
 • Husk at tage pauser
 • Aldrig give nogen personlige oplysninger til nogen, selv om de er din formodede "bedste" ven.
 • Må ikke besøge Stronghold af Sikkerhedsrådets uden at fastsætte en bank pin og sikkerhedsmæssige spørgsmål. Også være sikker på at have en god rustning og mad med dig.
 • Må ikke sværge / bande og hack RuneScape på nogen måde. Du vil blive forbudt.
 • RuneScape kan spise en masse tid, hvis du ikke er forsigtig (du ønsker at spille i 30 minutter, men i stedet ender med at bruge 33 minutter), så hvis du har fået en jobsamtale eller en anden vigtig begivenhed, du skal deltage, skal du kontrollere tid hyppigt, især når du kommer ned til de sidste par minutter.
 • Brug ikke Rapporter misbrug funktionen til at indberette folk, der er irriterende, men ikke ødelæggende for fællesskabet ved snydere, bande / cussing eller hverve.
 • Del ikke konti med andre mennesker, herunder venner, familiemedlemmer eller personer, du kender