Wkudk

Hvordan til at spille dine computerspil uden diske

Det er meget normalt at miste diske for computerspil, og nogle gange har du disken, men du er bare for doven til at få dem. Denne Google vil vise dig, hvordan du gør det, så alt hvad du skal gøre er at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet, og spillet vil starte. Ikke mere at komme op for at spille computerspil.

Steps

Hvordan til at spille dine computerspil uden diske. Få et program, som udtrækker. Exe fil fra. Rar,.7 z, og. Zip-filer. 7zip kan være det bedste program til at bruge (plus det er freeware).
Hvordan til at spille dine computerspil uden diske. Få et program, som udtrækker. Exe fil fra. Rar,.7 z, og. Zip-filer. 7zip kan være det bedste program til at bruge (plus det er freeware).
 1. 1
  Få et program, som udtrækker. Exe fil fra. Rar,.7 z, og. Zip-filer. 7zip kan være det bedste program til at bruge (plus det er freeware). Sørg for, at den er downloadet og installeret. Du kan downloade det her: http://www.7-zip.org/download.html
 2. 2
  For at finde en ingen cd crack, gå her: http://www.gamecopyworld.com., skal du vælge en af deres spejle og enten søge efter dit spil eller vælge et bogstav Når du har valgt dit spil, skal du finde Nej CD patch til din version og klik på linket.
 3. 3
  Et nyt vindue skal åbne op og under annoncen vil du se download-spejle. Tryk på "Klik for at downloade" ifølge dit område, og i det næste vindue, tryk på "Klik for at downloade filen."
 4. 4
  Gem den på dit skrivebord, højreklik på den, og udtrække den med 7zip. 'Find den udpakkede fil, der skal ligne en genvej til spillet, og kopiere det.
 5. 5
  Gå til min computer> lokal disk (C:)> Program Files> og enten finde navnet på dit spil eller det selskab, der gjorde spillet. Enten en af dem skal være der. Dobbeltklik på mappen.
 6. 6
  Når du er i mappen, skal du oprette en ny mappe med titlen "backup".
 7. 7
  Find spillet eksekverbar fil og trække det ind i denne mappe, og indsæt det nye eksekverbare fil i spillets mappe.
 8. 8
  Luk vinduet og dobbeltklik på genvejen på skrivebordet for at se om det virkede.

Hurtigere, mindre bøvl metoden

 1. 1
  Hent Daemon Tools Pro fra hjemmesiden
 2. 2
  fil.
 3. 3
  Monter. Iso filen med Daemon Tools.
 4. 4
  Spil dit spil. DAEMON Tools virker et diskdrev, hvilket er grunden til mange mennesker, der ejer laptops uden disk-drev bruge det. Du kan bruge Daemon Tools til ethvert program, der kræver en disk, men du skal ændre iso hver gang -. Tænke på det som en egentlig diskdrev, ikke et program, der efterligner et diskdrev.

Tips

 • Backup din originale spil filer (ex. game.exe) bare i tilfælde af crack ikke virker, eller du har brug for at opdatere spillet.

Advarsler

 • Nogle filer downloadet fra GameBurnWorld eller Limewire kan indeholde virus. Det tilrådes at scanne downloadede filer for virus.
 • Hvis du spiller online, kan det reducere mængden af ​​servere, der vises. Det er derfor, du holder backup mappe. Hvis det sker, skal du tage en genvej fra sikkerhedskopien mappe og sætte det tilbage i spillet mappe og slette den downloadede én. Dette vil kræve disken, men spillet vil ikke længere blive rodet op.
 • Pas på når du spiller på beskyttede servere (f.eks PunkBuster beskyttede servere). Nogle af disse servere vil se NoCD patch som et hack, og kan sparke / forbyde dig fra serveren.

Ting du behøver

 • Original disk eller torrent at installere spillet.
 • Adgang til internettet.
 • En CD Key.
 • En computer.