Wkudk

Hvordan til at spille en demoman i Team Fortress 2

Demomen, de skotske grenaderer af Team Fortress 2. Bevæbnet til tænderne med sprængstoffer og drikkevarer vil Demomen sørg for at de er beruset nok til at glemme de dræbte dig. Demomen spille forsvaret rolle som de arbejder i området benægtelse. Hvad de minimalt taber i hastighed, de fyldes op til slynge, chucking og kastede granater med Grenade Launcher. Hvis en trussel lukke afstanden kan Demos oprette og fra en fælde med deres Stickybomb Løfteraketter. Og hvis den nødvendige, kan de piske deres scrumpy Bottle og komme tæt i kamp.

Steps

Hvordan til at spille en demoman i Team Fortress 2. Undersøg dit arsenal.
Hvordan til at spille en demoman i Team Fortress 2. Undersøg dit arsenal.
 1. 1
  Undersøg dit arsenal. Demomen har en 4/16 Grenade Launcher, som skyder granater, der sidst i tre sekunder, ikke hvis ramt en spiller (Primary), en 8/24 Stickybomb Launcher, som giver op til otte granater til at blive hængende på enhver overflade og detoneres når som helst med højre museknap (Secondary) og en nærkamp kun Flaske (Melee).
  1. Brug din flaske til point-blank angreb. Ligesom alle nærkampsvåben, kan flasken overraskende komme i handy for korte klos angreb, men du skal være forsigtig, for hvis du går glip af første gang, kan du ende med at blive dræbt.
  2. Brug din granatkaster til medium range angreb. Granater er en af ​​dine vigtigste eksplosive projektiler. De vil eksplodere omkring 3 sekunder efter de lanceres, medmindre de direkte forbindelse med en anden fjendtlig spiller eller fjendtlig bygning, i hvilket tilfælde de vil detonere ved anslaget.
   • Granater vil kun detonere ved anslaget med en anden spiller / bygningen, hvis de ikke hoppe fra jorden eller fra en væg først. Ellers vil de uskadelig prelle spilleren. I begge tilfælde vil de stadig eksplodere efter 3 sekunder.
  3. Brug din klæbebombe launcher til at oprette fælder og chokepoints. En klæbrig bombe vil detonere på din kommando med et enkelt højreklik. Du kan starte op til 8 klæbebomber straks, at holde sig til vægge, lofter og andre skjulte steder for at lokke intetanende fjender i en eksplosiv rod. Du kan skifte til en anden våben og stadig eksplodere din bomber.
   • Brug klæbebomber at oprette flaskehalse, som forhindrer / hæmmer fjendens avancement på banen. Du vil opdage, at mange spillere finde et sæt klæbebomber på jorden for at være meget skræmmende.
   • Du kan holde ilden knappen "oplade" din klistret bombe løfteraket til at skyde langdistance bomber. Dette er især nyttigt for at påføre nogle skader, før du er i fjendens syne.
 2. 2
  Overvej din offensive rolle. Demomen er særligt nyttigt at fjerne nære fjendtlige menigheder, da de kan håndtere en betydelig mængde af skader fra en afstand i en relativt kort tid.
  • Brug din klæbebombe launcher at rydde en vagtpost hurtigt. Lob omkring fire eller fem klæbebomber omkring et hjørne eller over en skråning, og detonere dem alle på én gang for at ødelægge en sentry samme. Du vil sikkert tage ud i processen, så godt.
 3. 3
  Overvej din defensive rolle. Demoman s klæbebomber er en defensiv dagligt syn i bevogtning din intelligens, samt dine fange point. Prøv at skjule et sæt klæbebomber ud af fjendens syn, såsom rundt om et hjørne eller omkring de ydre kanter af en døråbning. Som en gruppe begynder at haste ind, detonere skjulte klæbebomber og se det kaos, som indledes.
 4. 4
  Vær sikker på at skifte mellem våben efter behov. Du kan detonere dine klæbebomber uanset hvad våben, som du har valgt. Må ikke være bange for at skifte til dit granatkaster, mens du har din klæbebomber sat op, så du ikke bliver et let offer for indkommende spillere.
 5. 5
  Genindlæse. Dette kan synes at være en triviel og intuitiv forestilling, men intet er værre end at blive fanget uden nogen ekstra klæbebomber og granater i dine løfteraketter, da en gruppe fjender begynder at komme på din måde. Vær sikker på at holde dine våben fuldt lastet, når du har mulighed for at gøre det.
 6. 6
  Brug dine klæbebomber til "stickyjump" til unreachable højder. Svarende til soldatens raket hoppe, kan Demoman bruge sin klæbrige bombe løfteraket til at nå store højder. Du skal blot sætte en eller to klæbebomber på jorden, Crouch og samtidig hoppe over og detonere den at slynge dig selv i luften.
  • Nogle bemærkelsesværdige steder for at "springe" til er på toppen af ​​Capture Point "B" bygning i cp_gravelpit og over skillevæggen i cp_well-mest nyttige før setup timeren når nul.

Tips

 • Folk ofte løbe væk fra en person, der er at skyde på dem, hvilket er præcis, hvad du vil bruge som en Demoman. Når konfrontere en intetanende fjende hurtigt blokere deres mest oplagte flugtvej med et par stickies. Når de opdager dig, begynde at lobbing granater. Chancerne er, de vil enten flygte ind i dine stickies eller køre lige over en af ​​dine eksploderende granater.
 • Jo længere du holder aftrækkeren ned, før frigive en klæbrig bombe, jo længere det brande. Med godt sigte og praksis, kan du slippe klæbebomber lige ved siden dit mål fra hele kortet!
 • Vær opmærksom når du optager et "kritisk" granat eller klistret bombe. Din launcher vil udsende en elektrisk ladning lyd, og bomben vil funkle rød eller blå afhængig af dit team farve. Disse bomber vil påføre en ødelæggende mængde af skader, hvis detoneret ved siden af ​​en fjende. Du vil opdage, at kritiske klæbebomber har magt til at udslette flere spillere i løbet af få sekunder.
 • Når du har 8 aktive stickies, vil de detonere en efter en, når du plante mere. Dette kan være en nyttig måde at skade en fjende uden at spilde nogen dyrebare eksplosioner! Prøv at placere stickies på en choker point eller kontrolpunkt, især en med en Medkit nærheden. Hvis du er heldig, vil en af ​​dine stickies eksplodere lige ved siden af ​​en Medic eller Scout med lav sundhed.
 • Udnyt den bane af dine bomber til at slå ned fjendens sentryguns og dispensere, for eksempel er, hvis du er på et tag og en vagtpost ned foran dig, bliv tilbage, så du ikke skudt og smide bomber eller Huskesedler at ødelægge skildvagten.
 • Du kan holde din Sticky Bomb Launcher opkræves ved at holde den alternative ild knappen.
 • Vær sikker på at legetøjet rundt med rækkevidde og bane dine løfteraketter. Bemærk den hastighed, dine bomber rejse i luften, og forsøge at give "lead shots" til bevægelige fjender. Husk, at du kan bruge din klistret bombe løfteraket til at skyde klæbebomber på afstand.
 • Må ikke antage, at din flaske er en total "last resort" våben. Du kan opleve, at mange hurtigere spillere, såsom Scout, vil forsøge at komme op så tæt på dig, som de kan, forsøger at drage fordel af din mangel på kortrækkende våben. Selvom du sandsynligvis ikke bør haste mod en spiller med din flaske, er det meget nyttigt i at holde fjender en moderat afstand fra dig.

Advarsler

 • Som en nylig patch, at våben brand kugler (Heavy s minigun, haglgeværer, pistoler, etc.) kan bryde Demoman s klæbebomber ved at skyde på dem.
 • Pas på, at fjender kan scatter dine klæbebomber og banke dem fra vægge eller lofter ved at skyde dem. Fjendtlige sprængstoffer spreder dem lettest (f.eks raketter, andre klæbebomber) kan Pyros bruge deres kompression blaster til at skubbe dem væk, og de kan blive skudt af kugler.
 • Undervurder ikke "splash rækkevidde" dine granater og fedtede bomber. Du vil uden tvivl dræbe dig selv mindst et par gange, mens du prøver at beherske dem, uanset om det er ved at detonere dem på dig selv, eller ved at skyde en granat for tæt på en anden spiller.