Wkudk

Hvordan man overlever i Counter Strike Source

Nogensinde spekuleret over, hvordan at overleve i spillet Counter Strike Source? Har lige købt spillet og kan ikke synes at holde sig i live? Her er nogle måder at øge dine chancer for overlevelse.

Steps

Hvordan man overlever i Counter Strike Source. Sørg for, at dit system er op til den udfordring.
Hvordan man overlever i Counter Strike Source. Sørg for, at dit system er op til den udfordring.
 1. 1
  Sørg for, at dit system er op til den udfordring. Du har brug for en god internetforbindelse (1mb/sec) og mindst en Pentium D eller Core 2 processor med mindst en 128 MB Grafikkort (256 + anbefales). Du bør også have mindst 1 GB RAM for at minimere forsinkelse. Du vil opdage, at som dit system forbedres, så vil din score.
 2. 2
  Sørg for at du er på det vindende hold. Hvis du ikke er på det vindende hold, afbryde og slutte på det andet hold. (Bemærk:. Denne taktik, når holdene er urimelige [IE sammenføjning et hold med 10 spillere, når den anden har 8 eller mindre] kaldes "stabling" Team stacking er ikke kun uretfærdigt, anses det for billigt og vil tjene du hader af mange af de anstændige spillere. De fleste servere disse dage autoteam balance, så selvom du teamstack, vil du automatisk blive skiftet til selv de teams.) Teamstack er også kendt som "Lamejoin".
 3. 3
  Køb kun pistoler, indtil du har penge nok til at købe gode våben, hvis det vindende hold er fuld og ikke acceptere nye spillere.
 4. 4
  Følg dine holdkammerater uanset hvor de går, grupper er sværere at dræbe.
 5. 5
  Brug lyd til din bedste fordel. Tilbring mindst 25€ på et par hovedtelefoner (30€, hvis de kommer med en mikrofon).
 6. 6
  Skærp din sans for timing. Hoppe rundt et hjørne på det rigtige sekund, eller endnu bedre, venter på nogen til at køre forbi, vil du øge dine odds dramatisk.
 7. 7
  Lær de våben! Ikke alle kanoner ild på samme måde. Brug lidt tid på en tom server og skyde væggen for at blive mere behageligt at håndtere dem. Hold aldrig på aftrækkeren! Skyd korte buster af kugler.
 8. 8
  Sigt efter hovedet, og altid holde din pistol i hovedhøjde. Den tid, det tager at hæve dit våben er nok for nogen at få et skud i på dig.

Tips

 • Lær at bruge AWP. Den AWP er en one-hit kill våben, hvis du kan lære at bruge AWP, vil du opnå en bedre score! Men hvis du lærer at bruge spejder så vil du være pro.
 • Det er godt, hvis du lærer at bruge AK-47, (også kendt som CV-47). AK-47 er ofte den bedste pistol på terrorister side, fordi det er panserbrydende, og kan dræbe med 1 kugle, hvis du sigter mod hovedet.
 • Nogle våben er bedre på en bestemt kort, for eksempel, sammensatte og en snigskytte arbejde godt, mens nogle nære kvartal maps ville være bedre med en AK-47, medmindre du er en dygtig AWPer.
 • Ligeledes lærer hvilke våben der virker bedst i hvilke situationer. Hvis du har en snigskytte og er inde i tunneller eller gangarealer med vægge, der omgiver dig, din pistol er sandsynligvis en bedre indsats. (Medmindre du har gale reflekser med scoping og optagelse). Rifler er gode til medium til lange intervaller, SMG er er bedst for korte og mellemlange intervaller. Osv
 • Lær at Anti-Recoil (også kendt som styre Spread) til at gøre dette, blot sænke dit mål, så Recoil og Spread er at ramme dem, så du kan opretholde en spray, og stadig ramme dem. (Dette kræver en masse praksis, måske gøre et par spil selv med 1-5 bots på let eller medium, indtil du har lært, hvordan)
 • Husk, at nogle våben har bedre nøjagtighed. Ak-47 har lav nøjagtighed og høje skader. Det er bedst at bruge denne pistol i to skud brister. M4-A1 har imidlertid medium skader og høj nøjagtighed. Sprøjtning et magasin med denne pistol, selv på mellemlang rækkevidde, kan være effektive. Lyddæmperen tilføjer marginale sprøjtning nøjagtighed gevinster.
 • Brug nøjagtighed til din fordel. Når du flytter fuld fart du har den laveste nøjagtighed. Når du står din nøjagtighed forbedres marginalt. Mens sammenkrøbet, det forbedrer meget mere. Sammenkrøbet og flytte er ikke stor, men det er bedre at gå og brænding. Din bedste chance, især med snigskytter, er til stadighed bevæge sig, indtil du ønsker at fyre, stop, brand, og derefter flytte igen.
 • Din første to kugler er nøjagtige med temmelig meget en pistol, men efter at de begynder at afvige fra trådkorset. Hvis du ser gode spillere, vil du se dem sigter deres seværdigheder lavere end normalt, når de har udledt de første 3 eller 4 kugler af en lang briste.

Advarsler

 • Disse skridt vil hjælpe dig med at overleve, men det vil tage timer og timer af praksis at mestre de kanoner og kort.
 • Undertiden serveren automatisk sætter dig på det andet hold, fordi siderne er ujævn.