Wkudk

Hvordan til hurtigt at lære at spille akustisk guitar selv

Succesfuld lære at spille guitar er inden for rækkevidde for de fleste mennesker, men mange begyndere give op for hurtigt. Ofte vil holde op begyndere skylden deres manglende tid til at praksis, og at spille gør ondt deres fingre. Problemet er, at de bare ikke øve nok. Denne side kan ikke give dig mere tid til at øve, men det vil vise dig, hvordan du med succes bliver en passende guitarist uden bekostning af betalt instruktion.

Steps

Hvordan til hurtigt at lære at spille akustisk guitar selv. Forske og vælg instruktion hjemmesider online.
Hvordan til hurtigt at lære at spille akustisk guitar selv. Forske og vælg instruktion hjemmesider online.
 1. 1
  Forske og vælg instruktion hjemmesider online. Internettet har hundredvis af hjemmesider der tilbyder "gratis" lektioner, hvoraf de fleste er meget godt designet og kan anvendes på din praksis rutine. Du er også mere tilbøjelige til at finde dybdegående svar på dine spørgsmål på den måde.
 2. 2
  Lære at skelne mellem en god musiker og en værre én. Hvis du er lige så god som din favorit musiker efter spiller guitar for et par uger, kan du prøve at følge en mere kvalificeret musiker.
 3. 3
  Undersøgelse fysiske instrumentet selv. Lær navne og funktioner på guitaren dele, og hvordan de arbejder sammen om at lave lyde. Lær hvordan lyden udsendes fra guitaren, og hvordan spændingen påvirker strengene. En halv time brugt på denne grundlæggende forståelse vil blive tilbagebetalt mange gange i hele din lære og spille tid.
 4. 4
  Lær dig selv så mange forskellige måder at spille en akkord, som du kan. For eksempel er der 10 forskellige fret håndstillinger, som at spille C akkord. Det er klart, gå til en 'perfekt' open C akkord først, men jo flere måder, du kender til at spille en akkord, jo mere fleksibilitet, du vil have i at flytte fra den ene akkord til en anden. Dette kan også komme i handy, hvis du beslutter dig for at prøve at komponere ny musik.
 5. 5
  Praksis dagligt (5 ud af 7 dage minimum) i mindst en halv time. Hvis du ønsker at lære hurtigt, skal du tvinge-fodre din hjerne med guitar. Dette indebærer at lære at have et godt øre for ændringer i lyd / tonehøjde / intonation, komfortabelt positionering din krop (inklusiv ben, ryg, skulder og arm positioner), strum-hånd koordination og teknik, ærgre hånd koordination og teknik, og vigtigst, ærgre hånd muskel hukommelse.
 6. 6
  Øv akkorderne og håndstillinger lydløst, mens du ser TV eller taler med en ven. Læring ærgre hånd muskel hukommelse er meget sværere end at lære strum hånd muskel hukommelse (ekskl. finger plukning). Du behøver ikke at bruge din anden hånd på alle, bare gå over de forskellige akkorder igen og igen. Fjernsyn eller en samtale, vil hjælpe dig med at undgå at se ned på dine hænder for meget. Men når lære akkord holdninger, du bør studere fingrene intenst - sørg for at få akkord position korrekt, så din muskel hukommelse er korrekt. Over tid, se på dine fingre sjældnere, men stadig kontrollere, at du har opnået den korrekte position. Over tid din tillid til din finger position for akkorder vil vokse, og du vil ikke nødt til at se så ofte.
 7. 7
  Byg hård hud på fingerspidserne. Dette vil være smertefuld, og vil gøre dine fingre ondt. Når du udvikler hård hud selv, vil den smerte, du engang følte overraskende forsvinde. Den tid det tager, er op til dig. Jo mere du træner, jo hurtigere vil det ske. Der er flere callus-bygning produkter, du kan købe så godt.
 8. 8
  Lær barre akkorder sammen med åbne akkorder. Må ikke springe barre akkorder simpelthen fordi de er vanskelige. Som med udviklingslande calluses, jo mere spiller jo lettere vil det blive. Spærring en akkord er næsten helt afhængig af styrken i din ærgre hånd.
 9. 9
  Opbygge musklerne i din ærgre hånd ved gentagne klemme en tennisbold eller lignende i 5 minutter, et par gange om dagen. (Vær dog forsigtig, kan det føre til Gentagne Stress Syndrom)
 10. 10
  Tillad dig selv at blive frustreret. Det er uundgåeligt. Det er normalt. At akkord du har prøvet at give udtryk for rent for de sidste par dage, eller endda uger, vil med tiden lyd klar og tydelig. Hold arbejder på det, og før du ved af det, bare klimprer sammen, vil du prøve igen at give udtryk for, at akkord perfekt og vil gøre det.
 11. 11
  Praksis. Praksis. Praksis. Øvelse gør mester er ikke bare nogle gamle koner 'fortælling. Når praktiserende, stræbe efter kvalitet, hvis du praktiserer sløset du vil være at gøre dårlige vaner permanent. En bedre aforisme i virkeligheden kunne være: "Øvelse gør permanent." Også lige så vægttræning atleter rotere deres øvelser, der fokuserer på den ene del af kroppen den ene dag, er det muligt at øve passager med fokus på forskellige aspekter - tone, glathed, hastighed, nøjagtighed. Ved at fokusere på de forskellige praksis facetter af musikken separat, kan du finpudse dine færdigheder og forbedre din generelle spille!
 12. 12
  Spille sammen med cd-versioner af sange, du kan lide. CD-afspilleren er et fantastisk værktøj til musik elever, fordi det er nemt at spole tilbage og gentag selv meget små stykker af en sang.
 13. 13
  Start med at spille sange. Der er to måder at læse guitar musik. Én teknik kaldes noder og den anden kaldes fane, Googling emnet og lære at læse både er yderst værdifuld.
 14. 14
  Spil mere end én type guitar. Begynde at lære bas, spiller klassisk guitar, spille tenor guitar, spille elektrisk guitar. Du vil få indarbejdet med lyden af ​​de forskellige guitarer.
 15. 15
  Nyd din nye guitarspil færdigheder!

Tips

 • Lær flere måder at kontrollere, du spiller i harmoni og tuning. Det kan tage et stykke tid at udvikle en øre for hvad der er rigtigt.
 • Hvis du har en ven, som er en erfaren guitarist, forsøge at få sammen med ham / hende en gang om ugen at jamme sammen. Selv om han / hun er meget bedre, vil du kun reducere den tid, det normalt tager at lære guitar ved blot at spille ved siden af ​​dem, se og lære, hvordan de spiller.
 • Saml tabulaturskema fra mange forskellige kunstnere. Du kan finde gratis faner på internettet med formentlig omkring en 99% chance for at finde den rigtige fane i den første side af børsnoterede resultater. Skriv navnet på sangen, kunstneren og ordene "guitar fanebladet" i en søgning vindue. Du har mange valgmuligheder. Ligegyldigt hvilken musikgenre sangene er, hvis du nyder at spille dem, derefter afspille dem.
 • Betale lidt ekstra for en god guitar. Hvis du ønsker at købe din første guitar, men er ikke sikker på at du vil kunne lide at spille eller har tid til at øve, købe en billig en. Så hvis du beslutter at bo med det, kan du opgradere til en dyrere en uden at gå over dit budget. Sørg for, at det ikke er for 'billige' dog. Nogle guitarer kan have uønskede egenskaber, der kan afskrække dig fra at nyde at spille, mens de lærer. Ting som en anstændig handling (afstand mellem strenge og gribebrættet), er vigtigt at overveje. Hvis det er for højt, vil du blive bedt om at trykke hårdere ned på strengene til at få en god lyd forårsager overskydende smerter i hånden og overskydende frustration.
 • prøve at bruge video guitar lektioner fra sites som tocarguitar.com youtube, fretplay og ultimativ guitar
 • Snarere end at øve i længere og mindre hyppige sessioner, prøv at øve i kortere hyppigere sessioner. Din hjerne er i stand til at huske akkorder og mønstre hurtigere på denne måde, og det vil også gøre det lettere for dine fingre, når du først begynder.
 • sammen! - Eller prøv at ledsage en anden synge eller spille. Det vil hjælpe din pacing, rytme og lytning. Hvis du arbejder med andre guitarer forsøger at komme væk fra blot at kopiere, hvad de gør.
 • Prøv at optage dine træningssessioner for at spore dine fremskridt. Selvom du måske ikke bemærke en umiddelbar forskel, kan du finde det overraskende, de fremskridt, du har foretaget i en forholdsvis kort periode.
 • Må ikke være for hård ved dig selv, hvis du ikke får de akkorder højre. Husk, det er din første gang. Bare tage din tid og tage tingene langsomt. Du får hænge af det en eller anden måde.
 • Prøv at ændre dine strenge regelmæssigt - sikkert en gang om måneden, hvis du øver regelmæssigt hver dag. Du vil blive forbløffet over, hvad en forbedring det kan gøre til lyden.
 • Hvis du har en audio-redigering program som GarageBand eller Audacity, kan du vælge den bestemt del af den sang, du arbejder på at spille JUST denne del. Det vil hjælpe din læring enormt.
 • Det er en nem ting at lære dig selv det grundlæggende i guitarspil som beskrevet ovenfor. Der vil komme et punkt, men hvis du holder med at spille, når du har brug for den erfaring og viden fra en professionel instruktør. Denne Google-til er på ingen måde antyder, at der er ikke brug for instruktører. Det er simpelthen en guide til at komme i gang.
 • Tage noter om, hvordan du føler, og hvor godt du spiller hver gang du øve. Hvis du øver dagligt, vil du se en stor forskel hver dag.
 • Aldrig sætte nylon klassiske strygere på en stålstrengsguitar eller omvendt. De er ikke indbyrdes udskiftelige. Men hvis du har en stål string akustisk, kan du bruge "silke og stål" strenge på guitaren, indtil dine fingre er hårde nok til at bruge stålstrenge, fordi de er lettere på fingrene. Bemærk, at lyden vil være mere afdæmpet og mindre strålende.
 • Hvis du er venstrehåndet så er du nødt til at tænke særligt omhyggeligt, når du vælger en guitar. En venstreorienteret guitar vil formentlig føle sig mere naturligt for dig - og kunne være det rigtige valg. Men hvis du kan bringe dig selv til at lære på en højrehåndet instrument, du vil have en langt større udvalg at vælge imellem, vil være i stand til at dele guitarer med andre spillere og vil ikke have at mentalt flip over akkord holdninger, du ser eller læser på matcher dit gribebrættet. Begge hænder skal gøre ganske præcist arbejde efter alle. Du ønsker at undgå at vælge en type, og derefter beklager dit valg.
 • Lær at strategisk vælge sange til praksis, i stedet for tilfældigt vælge sange. En sådan ressource, der lærer dette er nobsguitar.com. Der er forskellige måder at gøre dette, men de fleste involverer sigter efter en vis overlapning i teknik og teori fra den ene sang til den næste. Det er også vigtigt at vælge sange, som du rent faktisk lytter til.
 • Lær Banjo. Med kun fire strenge, er det meget mere kortlagt ud og enklere.

Advarsler

 • Være meget opmærksomme på vinklen på din venstre håndled. Da du lære dig selv, vil du ikke have en lærer fortæller dig du holder dit håndled forkert, men hvis du har det bøjet for meget, kan du gøre alvorlig skade på dig selv. Hold det lige! Hvis du ikke er sikker på om det, vise din teknik til nogen erfarne, og spørge om dit håndled position.
 • At forhindre din ærgre hånd fra skade, holde dine calluses i skak. Tag en buffer board til dine fingerspidser én eller to gange om ugen. Polering og arkivering din hård hud er vigtig. Over tid det yderste lag af huden begynder at skalle. Det er bydende nødvendigt dengang at buff afstumpede glat, eller du risikerer at få en streng fanget i en åben rille din afstumpede, når skiftende akkorder.
 • Før du køber, spille så mange forskellige guitarer, som du kan i store specialbutikker guitar butikker. Disse store butikker har hundredvis af guitarer til at prøve, og du kan vælge den, der passer dig bedst. Må ikke føler sig presset til at købe noget for manglen på valg, påtrængende sælgere, eller er for flov til at prøve at spille foran folk.
 • Spille guitar kan gøre dine fingre ømme. Du kan sætte nogle is i en skål med vand og suge dine fingerspidser i et minut eller køre bare køre koldt vand over fingerspidserne. Dette vil forhindre vabler og vil fremskynde opbygge dine hård hud. Vær sikker på at tillade en vis tid efter iblødsætning dine hænder, før du spiller igen.
 • Må ikke være flov over at spille foran andre, mere dygtige guitarister. De var engang på dit niveau af dygtighed, og de fleste af dem kan huske, hvad det var ligesom.
 • Køb en elektrisk guitar tuner, kan du spare dig selv mange pakker af strygere og vær forsigtig, når tuning, især den første streng.

Ting du behøver

 • En guitar
 • Guitar bøger