Wkudk

Sådan at blive gift på MapleStory

Vil du spille MapleStory? Har du en kæreste eller veninde på der? Ønsker at blive gift? Her er hvordan.

Steps

Sådan at blive gift på MapleStory. Gå til Moony og købe en forlovelsesring (du ikke længere nødt til at bringe elementer).
Sådan at blive gift på MapleStory. Gå til Moony og købe en forlovelsesring (du ikke længere nødt til at bringe elementer).
 1. 1
  Vær sikker på at du ønsker at gå igennem med det. Det tager tid og NX kontanter samt. Hvis du har talt over det og er sikker, holde læsning. Husk også, at kun en mandlig karakter kan få ringen.
 2. 2
  Gå til Moony og købe en forlovelsesring (du ikke længere nødt til at bringe elementer). Du kan vælge fra Moon Stone, Shining Star, Gold Heart, og sølv Wing.
 3. 3
  Dobbeltklik på din forlovelsesring og foreslå din kæreste ved at indtaste sit navn. Hvis hun accepterer, fejre med din forlovede, venner og guildmates.
 4. 4
  Køb NX kontanter og vælge et bryllup billet efter eget valg fra den kontante butikken.
  • Små bryllupper lad du og din forlovede invitere op til 5 gæster hver, og du får en vielsesring med en til hver stat. Deres bryllup vil blive placeret i kapellet i Amoria.
  • Grand bryllupper giver dig og din forlovede til at invitere 15 gæster hver, og du får en vielsesring med +2 til hver stat. Deres bryllup er beliggende i domkirken i Amoria.
  • Premium bryllupper giver dig og din forlovede til at invitere 30 gæster hver, og du får en vielsesring med +3 til hver stat. Efter dit bryllup, får du adgang til en jagt kort. Du kan lave en gave ønskeseddel for alle dine gæster til at se, kan du foretage en reservation med kapellet eller katedral bryllup koordinator.
 5. 5
  Tal det over mellem dig og din forlovede, og træffe afgørelse om et bryllup dato og klokkeslæt. Vær sikker på, at uanset hvem du inviterer kan komme den dag og tid, og selvfølgelig være sikker på to af jer kan komme.
 6. 6
  Tal til enten wayne af kapellet eller nonne i domkirken for at foretage reservationer. Du er nødt til at være i en to-personers fest med din kæreste og har mindst to slots åbne i din etc. beholdning. Vær klar til at vælge, hvad du vil som gaver, som en ønskeliste kommer op for jer begge.
 7. 7
  Hvis dit bryllup er i en katedral, skal din forlovede underskrive en forpligtelse dokument ved at tale med ypperstepræsten john. Derefter tale med Gary og Shatima så du kan logge dit engagement dokument.
 8. 8
  Betal din bryllup gebyrer. Dette kan gøres ved at tale med Kapel personalet, hvis du har et kapel bryllup eller taler til bryllup assistent, hvis du har en katedral bryllup
 9. 9
  Bliv klar til den store dag! Plan alt, hvad du vil, få noget til at bære, eller hvad! Bare være klar til din store dag, og glem ikke, eller komme for sent!
 10. 10
  Gå ned ad kirkegulvet! Du er gift! Du kan tage billeder på fotografiet område, så hænge ud. De billeder vil blive offentliggjort på MapleStory hjemmeside. Hvis det er præmie, kan du gå til jagtområde og finde særlige gaver!

Tips

 • Husk, være sikker på du gifte sig med den rette person. Du ønsker ikke at finde ud af, efter at have tilbragt tusindvis af mesos og atter tusinder af NX kontanter, som du ikke rigtig elsker dem så meget som du troede. Hold dig til din beslutning, når du har gjort det, skønt!
 • Når du og din ægtefælle er gift for 30 eller 100 dage, kan du og din ægtefælle gør en forpligtelse ceremoni, som kan forbedre dine vielsesringe.
 • Du kan have dit bryllup annuled, bare snakke med Pila Present, og du har 4 dage til at ændre dit sind, indtil den er behandlet.
 • Hvis du ønsker at annullere din engagement, bare drop din forlovelsesring.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når du vælger den rigtige partner. Du ønsker ikke at give din gudfrygtige rullet Targa hjelm til din nye "ægtefælle", kun for at se, at du blev skilt.
 • Send ikke ekstra invitationer, når folk ikke får dem med det samme, eller de vil ende med at få mere end én! Sørg også for, at de har en dvs slot tom, eller du vil spilde en invitation! Også være sikker på at stave deres navn rigtigt!

Ting du behøver

 • Den person, du ønsker at gifte sig
 • Omkring 1tusinde eller flere
 • 12-25k NX