Wkudk

Sådan at fortælle, hvis en dreng kan lide dig på internettet

Nogensinde spekulerer på, om en fyr flirter med dig under instant messaging eller på Facebook? Læs videre for at finde ud af, om den fyr kan lide dig!

Steps

Sådan at fortælle, hvis en dreng kan lide dig på internettet. Log ind på din instant messenger.
Sådan at fortælle, hvis en dreng kan lide dig på internettet. Log ind på din instant messenger.

Under instant messaging

 1. 1
  Log ind på din instant messenger. Hvis han er allerede online, siger han "Hello" med det samme? Hvis han normalt gør, han er formentlig ivrig efter at tale til dig, når han kan.
  • Hvis ikke, holde ud på at sige hej i et stykke, han kunne bare blive brugt til at have dig indlede samtalen. Må ikke gøre dette til en vane, men - spille spil kan blive grimt hurtigt.
 2. 2
  Se om han forsøger at holde samtalen i gang. Når du har sagt dit hej'er, siger han "Hvad så?", Spørge dig om din dag, eller deler en historie om noget, der skete med ham? Disse er alle tegn på, at han ikke vil have dig til at logge ud.
  • Selv noget små ligesom frivilligt oplysninger om hans dag kan være lovende, og dette er en måde at inkludere dig i sine oplevelser.
 3. 3
  Se om han beder dig nogen dybere eller mere personlige spørgsmål. Dette vil vise, om han ønsker at komme til at kende dig bedre. Jo mere han reagerer på dine svar, jo mere engageret han er i samtalen.
  • Hvis han beder dig masser af spørgsmål, men ikke rigtig svare på dine svar, kan han forsøge at vise dig, at han er interesseret, selv trods bliver optaget med noget andet. Hvis han gør det til en vane, dog kunne det være en høflig måde at holde dig beskæftiget, mens han taler til andre mennesker.
  • Hvis han beder dig virkelig personlige spørgsmål, som hvad din adresse er, eller om du er alene hjemme, ud kommer derfra... gerne nu!
 4. 4
  Se efter tegn på at flirte. Er han kompliment dig? Er han sende dig nudges eller følelser? Er han bruger en masse udråbstegn for at vise sin begejstring?
 5. 5
  Se om han beder om råd eller moralske støtte. Kommer til dig for at få hjælp med sine problemer, er et glimrende tegn på, at han ikke blot stoler på dig, men også respekterer din mening.
 6. 6
  Se hvordan han opfører sig, når samtalen slutter. Er hans sendoff mere af en "Aww... OK" eller "K bye"? Hvis han ikke er lidt trist at se du går, bør du sandsynligvis ikke være enten.

På facebook

 1. 1
  Bemærk, om han ikke indleder chats. Se afsnittet ovenfor for detaljer.
 2. 2
  Bemærk hvor ofte han kan lide eller kommentarer til dine fotos. Det faktum, at han ønsker at se dig, og hvad du er op til, når du ikke rundt er en stor tegn.
  • Vær sikker på at sammenligne dette med, hvor ofte han interagerer med sine andre venner. Han kan bare være et sædvanligt Facebook-bruger, der ser gennem fotos for at fordrive tiden. På den anden side, hvis han sjældent bruger Facebook måske hans to kommentarer på din seneste album sige en masse.
 3. 3
  Se om han holder kommentar samtaler går. At gøre dette - især i realtid - viser, at han ønsker at interagere med dig mere.
 4. 4
  Varsel, hvis han reagerer på dine statusopdateringer. De beskriver, hvad du føler og gør i øjeblikket, så hvis han synes interesseret i dem, er det sandsynligvis betyder, at han er nysgerrig efter, hvad du er op til.
 5. 5
  Se efter tegn på at flirte. Pokes, sympatier, gaver og komplimenter kan være hans måde at fortælle dig, at han er interesseret.
 6. 6
  Se hvad der sker, når du ikke logger på for et par dage. Hvis han holder forsøger at interagere eller spørger, hvor du gik, er det sandsynligvis betyder, at han savner dig.
  • Igen, pas på at spille spil, som kan forgifte et forhold.

Tips

 • Nogle drenge vil virke helt anderledes online. Dette betyder ikke nødvendigvis, at de ikke er der, du tror, ​​de er, det kan bare være, at han føler sig mere trygge og snakkesalig online.
 • Nogle mennesker kan ikke lide at dele på internettet, fordi de synes, det er risikabelt, pinligt eller upersonlig. Vær sikker på at respektere disse forskelle.
 • Aldrig pin alle dine håb eller frygt på blot én eller to chatsamtaler, selvom, masser af mennesker kører deres instant messengers i baggrunden, om de har tid til at chatte eller ej.
 • Hvis han ikke siger noget, bortset fra "Hello" og "Hvad er op," husk på, at han bare kan være genert.
 • Husk, at din online interaktioner er ingen erstatning for en real-life forhold.

Advarsler

 • Hvis han beder dig noget, som du føler dig utilpas om, bare fortælle ham, "Jeg ønsker ikke at tale om det," eller "Kan vi tale om noget andet?" Hvis drengen virkelig kan lide dig, vil han respekterer din beslutning om at ikke dele personlige oplysninger.
 • Undgå at blive for personlig. Må ikke spørge ham ting, der ville gøre ham utilpas eller få ham til at tænke anderledes om dig.
 • Aldrig har tillid til en person, du har faktisk ikke opfyldt. Nogle mennesker skaber online kontaktannoncer specifikt til at drage fordel af andre folks tillid. Vær særlig forsigtig med ikke at afsløre dit fulde navn eller placering.
 • Nogle fyre er virkelig venlige og afgiver magtbegær flirtende vibes. Selv hvis en fyr gør alt nævnt i denne artikel, kan du ikke være 100% sikker på, at han kan lide dig, medmindre han fortæller dig det. (Og selv da, kan det være svært at være sikker!)