Wkudk

Sådan at lytte til en ipod

En iPod er en bærbar musik-enhed, der giver dig mulighed for at lytte til musik uden at omkring din cd-afspiller.

Steps

Sådan at lytte til en ipod. Tag ipod off af "hold", hvis du bruger denne funktion.
Sådan at lytte til en ipod. Tag ipod off af "hold", hvis du bruger denne funktion.
 1. 1
  Find din iPod. Det kunne være i din lomme eller hvor du sætte din iPod. Sørg for, at det er opladet, og at der ikke er software eller hardware problemer.
 2. 2
  Tag ipod off af "hold", hvis du bruger denne funktion. Du vil vide, om iPod'en er i venteposition, hvis plads nær sølv hold kontakten på toppen af ​​iPod er lyse orange.
 3. 3
  Tryk på knappen i midten en gang for at tænde iPod. Hvis du bruger en shuffle, skal du skubbe knappen i toppen eller tilbage. Hvis du har en iPod touch eller iPhone, skal du holde knappen øverst.
 4. 4
  Start fra standard iPod-menuen og bruge din navigation hjulet til at rulle til "musik" valgmulighed. Vælg denne indstilling ved at trykke på knappen i midten af ​​din iPod.
 5. 5
  Overhold nye valg under "music". IPod organiserer din musik alfabetisk efter kunstner, album og sang. Der er også separate sektioner for afspilningslister (med top 25 mest lyttede sange som en af ​​de standarder) og podcasts.
 6. 6
  Rul ned til det menupunkt, du vil bruge, og klik på den midterste knap. Hvis du går efter kunstner, kan du enten vælge sang af album eller ved at gå til en liste over alle de sange af kunstneren. Hvis du går med sang, vil sange blive listet alfabetisk. Hvis du går efter album, vil du finde en alfabetisk liste over album titler. Hold rulning og indtil du ankommer til den sang, du ønsker (men ikke trykke på knappen endnu).
 7. 7
  Sørg for, at hovedtelefonerne / øresnegle er forbundet til din ipod. Du er nødt til at sætte hovedtelefonerne i et hovedtelefonstik. Tag hovedtelefonerne / øretelefoner. Kontakt din manual, som forskellige modeller af iPods placere hovedtelefoner på forskellige steder.
 8. 8
  Klik på den sang, du ønsker at begynde at lytte til. IPod vil holde gå ned afspilningslisten, indtil du har lyttet til alle sangene i det pågældende afspilningsliste.
 9. 9
  Brug din musehjulet til at justere lydstyrken på din iPod. Drej den med uret for at skrue op og mod uret for at slå den.
 10. 10
  Bedøm sange ved at klikke på knappen, indtil du ser fem prikker. Du kan slå prikker til stjerneklassifikationer ved at flytte rullehjulet på din iPod.
 11. 11
  Spring frem / tilbage ved at bruge knapperne på drejeknappen eller ved at klikke på knappen i midten af iPod, når du har din sang op, indtil du ser en firkantet bar med en diamant på det. Flyt diamant ved hjælp af din navigation hjul til at gå frem eller tilbage i sangen.
 12. 12
  Hold "pause"-knappen i tre sekunder, og ipod skal slukke.
 13. 13
  Put ipod på et sikkert sted, hvor det ikke bliver brudt.

Tips

 • Du kan lave spillelister til din iPod ved hjælp af din iTunes-software.
 • Tab ikke din iPod, fordi det sandsynligvis vil ødelægge det på en eller anden måde.
 • Købe eller lave en iPod sag at holde din iPod fra at få ridset.
 • IPod hjulet er udløst af en lille byge af elektricitet. Det betyder, at du ikke vil være i stand til at justere lydstyrken, hvis du har handsker på eller vanter. Kun med nøgne hud.
 • Husk, at du ikke hele tiden brug for en ny iPod, så snart den næste kommer ud! Hold dig til hvad du har og kun får en ny, når du virkelig har brug for en
 • Sæt din iPod i venteposition, når du lytter til musik, fordi det vil spare på batteriet
 • Tryk på "menu" for at gå tilbage til skærmen, at du var på før.

Advarsler

 • Du ønsker måske at overveje at få hovedtelefoner i stedet for øretelefoner, da undersøgelser har sagt, at øretelefoner kan skade dine ører.
 • Lyt ikke til din iPod ved fuld lydstyrke, det potentielt kan skade din hørelse eller endda gøre dig gå døv.
 • Tab ikke din iHome eller iPod-højttalere, mens iPod'en er tilsluttet, og det vil ødelægge USB-stikket på iPod, og du vil have problemer med at oplade det.
 • Hvis din iPod sidder fast, skal du. Det meste af tiden en sang skal spille, men sekunderne ikke fremskridt, og ingen sang kan høres.
 • Må ikke ulovligt downloader musik eller RIAA kunne være, efter at du temmelig darn hurtigt.

Ting du behøver

 • En iPod
 • Øretelefoner eller et sæt højttalere
 • En iPod sagen (valgfrit)