Wkudk

Sådan at træne din stemme

Der er mange personer i vores verden, der absolut elsker at synge, og er grebet af forslaget om at uddanne deres stemme. Mens der er store og forskellige karakteristiske metoder, viste er en produktiv og sikker stil at træne ens vokal. Bemærk, at disse trin kan tage ganske tid og engagement. Vær villig til at indtaste din motivation. Du kan øve disse teknikker på din egen tid, enten med yderligere faglig vokal træning eller til din egen talentudvikling. Brug venligst disse metoder til at forgrene sig ind i at finde hvad der virker for dig som individ. Fejr den gave at synge, du har, som alle vores stemmer er unikke og smukke på deres egen måde. Nyd din tid på at øve og træne din stemme!

Steps

Sådan at træne din stemme. Se de perspektiver, der er anført under "tips", før du går videre til trin.
Sådan at træne din stemme. Se de perspektiver, der er anført under "tips", før du går videre til trin.
 1. 1
  Se de perspektiver, der er anført under "tips", før du går videre til trin. De "tips" viser visse værdifulde referencer på korrekt sang, såsom at hæve den bløde palle, vejrtrækning og kropsholdning, kæbe placering, ånde kontrol, og andre aspekter. Trinene giver vokal varme-ups, som kan være gavnlig som en del af en vokal uddannelse praksis. Enjoy!
 2. 2
  Begynd med de grundlæggende solfege (af lyd) bemærker: "gør, re, mi, fa, så la, TI, gør", mens stigende banerne sammen med et klaver eller keyboard i overensstemmelse hermed. Formålet er at falde tilbage ned til banen "gør", ved at synge "do, TI, la, så fa, mi, re, gør".
 3. 3
  Syng "mi-mommy-made-me-eat-my-m & ms" på noterne "do re mi fa så fa mi re do." Start ud med at synge "mi", mens du flytter banen højere op på de noter "do re mi fa." "Ya" skal synges på ", så fa mi re do." Noten "så" er et pitch højere end "fa", og derfor er det nødvendigt at antyde på et pitch højere med ordet "ya" før de går tilbage ned skalaen. Prøv at forbinde de noter og ordene sunget på melodien i en jævn måde. Dette kaldes legato.
 4. 4
  Syng "gør mi det mi do", mens gentagne synger ordet "ha" på noterne. Ascend ordet "ha" på noterne "gør mi det," og ned ordet "ha" på noterne "mi gør". Syng denne varme op i staccato, hvilket betyder, at hver eneste note kort og adskilt, men med control.It er bedst at placere din hånd på din mave for at sikre, at du laver denne øvelse korrekt. Hver gang du siger "ha" samtidig sikre ånde kommer fra dit mellemgulv, bør du føle en let rystende fornemmelse i maven og hånden, der er på det.
 5. 5
  Syng banerne "gør re mi fa så mi gør". Syng "zi-ya" på banerne. "Zi" skal synges på "do re mi fa" i legato. Foretag disse noter glat og tilsluttet. "Ya" skal synges på ", så mi gør". Det er angiveligt sunget i staccato. Foretag disse noter kort og separat, ligesom du sang "ha". Sætte disse begreber sammen kræver øvelse, da det indebærer skiftes mellem begreber. Når synger "zi", forsøge at holde kæben afslappet. Må ikke åbne munden for bred. Faktisk synger denne note med en afrundet mund, der kun er lidt åben. Denne måde, vil du opnå en blød lyd, der er rund og fuld. Når du synger "ya," ikke udvide munden igen. Lidt langstrakt formen på din mund. Fordi denne indebærer også apregiation til en vis grad, er det altid bedst at lade din hånd på dit mellemgulv.
 6. 6
  Hvis du bemærker tasterne på klaver, opmærksom på, at banen "do" optræder mere end én gang langs tasterne. Hele serien af ​​noter fra en "do" til den næste kaldes en oktav. Som din vokale rækkevidde udvides, kan du opnå evnen til at synge flere oktaver. At praktisere dette, ville et klaver være meget nyttig. Tryk på tasten for noden "gøre" på klaveret. Det kan være hvor som helst, afhængig af den type instrument, du har, såsom en sopran, alt, eller mezzo. Bemærk, at din stemme vil rejse i en opstand mode, så vælg stedet i overensstemmelse hermed. Start fra en pitch, du kan mageligt synge. Hvis du er en Alto, er det bedst at starte på en plet længere nede på klaveret. Ligeledes, hvis du synger sopran, start højere. Mezzos bør finde et sted midt imellem, midtvejs gennem tasterne. Hvis du ikke kender din vokal type foretage et skøn, og finde hvad der virker for dig. Tryk på tasten "gøre" på klaveret, og matche banen med din stemme. Hold ud af dette notat, så længe du kan mageligt. Tryk derefter på "gøre" en oktav højere end den, du var sang og match beg, holder det i overensstemmelse hermed. Hvis du finder denne er for høj for dig, enten starte lavere fra starten af, eller du kan prøve halvdelen af ​​en oktav ved at gå fra "gør" til "så" i stedet. Efter at have sunget den højere note "gøre" match banen med den nederste igen og synge den ud til en komfortabel udstrækning. Hvis du er nybegynder, kan dette være nok oktav træning for dagen. Hvis du vælger at holde ud og komme videre, så prøv at synge ud noten "re", så længe du kan mageligt kan, så matcher banen med den højere notat "re" og holde den, så længe du kan. Hold derefter den nederste note "re" en gang mere. Prøv denne praksis med de noter "mi, fa, så la, TI, osv., afhængigt af den strækning af din rækkevidde. Denne øvelse er beregnet til at forlænge og forstærke den række af dine stemmebånd. Please advares for at belaste dit instrument.
 7. 7
  Den grundlæggende solfege Metoden er et system af symboler for hver af de Solfege pladser. Symbolet for "do" er en knytnæve. Symbolet for "re" er en skrå hånd med den side af din hånd mod dig, da skal din tommelfinger. Fingerspidserne skal pege lidt til venstre. Symbolet for "mi" er en flad hånd, som hvis du var at placere den på et skrivebord, og den side af din hånd skal vende dig igen, og det samme tommelfingeren. Symbolet for "fa" er en tommelfinger ned symbol med indersiden af ​​tommelfingeren vender udad. Symbolet for "så" er en flad hånd med håndfladen vender udad. Symbolet for "la" er en skålformet hånd, der vender nedad. Symbolet for "ti" er en knytnæve med pegefingeren pegende op og lidt til venstre. Derefter sætter pegefingeren tilbage i din næve til at gøre "gør". Du kan forsøge at mestre denne metode ved at praktisere det igen og igen for at få mulighed for at symbolet noterne hurtigere. Dette kunne være en sjov og inspirerende måde at praktisere, da det hjælper til at signalere noterne, mens du synger hver af dem. Se hvad der virker for dig.:)
 8. 8
  Begynd med solfege symbolet "gøre", mens du synger banen. Hold ud af dette notat til omfanget af din komfort. Derefter synger og signalere noten "re", mens du holder det ud. Derefter gå tilbage og synge noten "gør". Målet er at komme videre og synge fra "gøre" til "mi" og derefter "do" til "fa" og derefter "do" til "så" og derefter "behøver" til "la" og derefter "do" til "ti "og derefter" do "at" gøre ", eller så langt som ønsket.
 9. 9
  Hvis ingen af ovenstående arbejde, så prøv at tage klasser. Du kan finde klasser i dit område online eller i din lokale avis. (De vil sandsynligvis koste penge!)

Tips

 • Drik masser af vand.
 • Placer fødderne skulder bredde fra hinanden, og lidt bøje dine ben. (For at sikre, at de ikke er låst, som at låse knæene i en længere periode kan resultere i bevidstløshed.) Ryggen skal være lige. Din nakke skal line op med resten af ​​din rygsøjle. Hovedet skal ikke vippes til hver side. Fokus blikket ligeud, holde det afslappet.
 • Begynd med hænderne på maven, placeret oven på hinanden. Breath dybt og roligt gennem næsen, så åndedrættet gør din mave udvide sig. Som du ånder ud, skal din mave kontrakt smule. Deres inhalerer bør være dybt til den fulde kapacitet omfang for at holde ud noter og sætninger, og med henblik på at synge i legato. Udånding bør være blød og langsom, bevare hver sidste bid af åndedrag at input til din stemme, før du tager den næste åndedrag.
 • Træk vejret ind gennem næsen og derefter sætte din næse med en gratis hånd. Dette er, hvordan det skal føles, når du synger. Praksis sang uden at føle udånding af vejret i næsen, mens du synger.
 • Tuning indebærer synger "mål" i en note. Det betyder, at synge præcis, hvad noten skulle lyde som, og ikke synge skarp eller flad. Du ved, du synger fladt, når banen du synger lyder ikke korrekt og er lidt, meget lidt, lavere end den note om et klaver, osv. Du ved, du synger skarpe, når din stemme producerer en pitch, der ikke lyder korrigere og lyder lidt højere end banen, du forsøger at synge på et klaver eller en sang, etc. Syng en bestemt tone, mens du tager din pegefinger, og forsigtigt, meget forsigtigt, at skubbe den mod midten af ​​panden. Dette synes at producere en psykologisk effekt på de fleste sangere til at være i stand til at ramme den præcise banen. Vær forsigtig med denne ene, hvis du vil være meget blid.
 • Vælg en sang egnet til din vokale rækkevidde. (Med noter, du føler dig bedre tilpas sang.)
 • Den bløde palle skal altid hæves. Formålet er at give så meget hult plads på den indre del af din mund, så at producere en lyd, der er rund og fuld. Sænk tungen, så den kan hvile på bunden af ​​munden. Aflang kæben lidt. Dine læber bør udgøre en lille, rund, cirkulære, form. Vær sikker på ikke at åbne munden for meget, da det kan blokere hule passage af taget af din mund.
 • Bryst stemme er normalt en dyb lyd, der frembringes ved den nedre del af ens rækkevidde. Hoved stemme er blødere og mere blid. Ligeledes maske stemme er en kombination af de 2, og du kan føle denne vibration lidt under øjnene på knoglerne af dine kinder, når du synger i dette register. Registre er simpelthen udsigten til at få så mange dele af din krop i vibration, mens du synger. Du vil være i stand til at vide, hvilke register du er, fordi der er noget der hedder en "pause" i din stemme fra ét register til den næste. Syng en note, der er i den lavere ende af din rækkevidde. Som om en sirene, flytte banen du synger opad, gør det muligt at stige. Hvis du går højt nok, og afhængigt af, hvor du er med at udvikle din vokale rækkevidde, vil du opleve en "break" i lyden af ​​din "sirene", hvor vokalen bliver afskåret. Det er naturligt, og vi har alle denne "pause". Rækken af ​​din stemme, før du har nået denne pause blev sunget i brystet register. Lyden er produceret efter pausen i en blødere stemme blev sunget i hovedet register. Mask stemme, som er i mellem de 2 karakteristiske principper, blev sunget hele median pladser i dit givet område, før du nået "break" punktet.
 • Singing højere og synge blødere bør tage den samme mængde åndedrag support og vokal belastning bør ikke opleves, enten måde. Brug mellemgulvet vejrtrækning, kan disse variationer kontrolleres gennem hele sangen. Prøv alternativt at bringe din højre og venstre hånd foreward, den ene efter og over den anden. Denne teknik bruges til at tilføje volumen til din stemme til at synge i forte eller fortissimo.
 • Formulere eller bringe ud, konsonanterne af ordene i sangen. Du kan også ønske at lægge vægt på bestemte ord.
 • Start fra en anslået gæt, hvad du føler notat lyder som at matche banen. Flyt tonehøjden af ​​din stemme op og ned på skalaen som en sirene, indtil du matche den ønskede banen. Du vil være i stand til at høre og føle, når du møder denne kamp.
 • Hæld dine følelser i sangen og bruge ansigtsudtryk, mens du synger.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at belaste din stemme
 • Sørg for at hvile din stemme og give det masser af væske, især vand.
 • Bemærk, at hvis du føler nogen form hvis fysisk belastning eller især til omfanget af smerte, stop øve. Dette kan skyldes at praktisere disse teknikker i en forkert måde. Søg at tale med en vokal træner, korleder, eller en specialist i vokal folder. De vil være i stand til at vise dig, hvad der bliver gjort forkert, og tilbyde indsigt for selv-forbedring.
 • Nogle almindelige fejl for at undgå er smilende, mens du synger, under sang over sang, skubber for meget luft, og skubbe ud over ens naturlige udbredelsesområde. Disse er almindelige årsager til beskadigelse af vokal folder. Være advarede af disse.

Ting du behøver

 • Et klaver eller keyboard (hvis du ønsker det)
 • En stemme
 • Et åbent sind
 • En længsel efter at udforske forskellige stilarter, mens du indtaster naturlige talent og kreativitet
 • Tålmodighed