Wkudk

Sådan bruger clan chatten i runescape

Klan chat er en funktion, som giver dig mulighed for at tale med din klan, dine venner, eller nogen anden. Det er især god til at tale med to eller flere personer. Dette kan dog være lidt overvældende, når man ikke ved, hvordan man bruger det. Men med denne artikel, kan du gøre clan chat anden karakter.

Steps

Sådan bruger clan chatten i runescape. Vælg, hvem der kan komme ind i klanen chat.
Sådan bruger clan chatten i runescape. Vælg, hvem der kan komme ind i klanen chat.

Realiseringen af ​​et klan

 1. 1
  Klik på klan setup. Dette bringer dig til det sted, hvor du kan navngive din klan, angive, hvem der kan se din klan chat, angive, hvem der kan tale på din klan chat, angive, hvem der er i stand til at sparke folk fra din klan chat og give rækker til at de mennesker i dit klanen.
 2. 2
  Gør dig klan navn. Vælge en klan navn er nødvendig, hvis du ønsker at bruge denne funktion. Dog skal det være 12 bogstaver / tal eller mindre. Husk, du kan altid ændre din klan navn, hvis du ønsker det.
 3. 3
  Vælg, hvem der kan komme ind i klanen chat. Indtastning chatten betyder at se chatten. Du kan vælge, hvem der har mulighed for at komme ind i chatten. Dette er nyttigt, fordi det kan stoppe rivaliserende klaner fra at se klan taler.
 4. 4
  Vælg, hvem der kan tale i chatten. Nu kan du komme til at kontrollere, hvem der kan tale i chatten. Så dette kan hjælpe, hvis du kun vil have folk observere din klan chat, hvis du ikke vil have dem tale i det.
 5. 5
  Vælg, hvem der kan sparke folk fra chatten. Kicking folk fra chatten er dybest set at smide dem ud af chatten, så personen ikke kan tale. Det er normalt en god idé ikke at lade untrusted folk sparke fordi de kunne sparke folk, du forsøger at have en diskussion med eller dig selv! Det er godt for irriterende mennesker, der kommer i chatter.
 6. 6
  Vælg rækken af de mennesker i din klan. Den person, der er vært for chat er automatisk Channel Owner. De andre rækker, der kan gives ud er fra højeste til laveste rang: General, Kaptajn, løjtnant, sergent, korporal, rekruttere, og ven. Du kan kun give rækker til folk på din venneliste. Hvis de ikke er i din klan og er på din venneliste, det er automatisk en ven.
 7. 7
  Klik på X, når du er færdig. Du behøver ikke at trykke på nogen gemte knapper. Så når du føler dig tilfreds med din nye klan, skal du klikke på X-tasten.

Taler med en klan

 1. 1
  Klik på Opret chat. Dette vil lade dig vælge hvilken klan chat, du gerne vil deltage.
 2. 2
  Skriv den klan ejerens brugernavn. Ja, du skriver deres brugernavn, ikke navnet på klanen. Hvis du forsøger at tale med din egen klan, skal du skrive dit eget brugernavn i.
 3. 3
  Begynde at chatte med din klan. For at gøre dette, bare sætte en / før meddelelsen. Når du har gjort dette, bør du have held indtastet en besked til din klan!
 4. 4
  Afslutte chatten, når du er færdig. Alt du skal gøre er at trykke på knappen, der vil få dig ud af denne klan chat. Det er godt, fordi du kun kan tale med én klan ad gangen.

Tips

 • Folk i din ignoreringsliste vil ikke være i stand til at tale eller se din klan chat.
 • Nogen der er blevet sparket får lov til at komme tilbage i en time eller når alle har forladt klanen chat.

Advarsler

 • Må ikke spam, når du taler, kan det få dig forbudt!
 • Må ikke genere andre, fordi de kunne have evnen til at sparke dig!