Wkudk

Sådan bruger facebook chat

Facebook Chat er en funktion på Facebook, der giver dig mulighed for at tale med dine venner i realtid. Denne applikation er gratis for alle Facebook-brugere, og er åben til brug når som helst.

Steps

Sådan bruger facebook chat. Log ind på din Facebook-konto.
Sådan bruger facebook chat. Log ind på din Facebook-konto.
 1. 1
  Log ind på din Facebook-konto. Udvid din browser til slutningen af ​​din skærm for at få mest ud af Facebook Chat. Hvis dit vindue er for lille, vil din chat program se ud som følgende billede.
 2. 2
  Åbn chat sidebar. For at gøre dette, skal du klikke på "Chat" ikonet i nederste højre hjørne af dit vindue. Når du klikker på ikonet, åbnes en liste langs højre side af vinduet med en liste over dine venner og deres chat statusser (online, offline, etc.).
 3. 3
  Gør dig bekendt med ansøgningen.
  • En liste af venner til at chatte med på højre sidebar.
  • En grøn prik betyder, at din ven er online og klar til at chatte.
  • Et symbol på en mobiltelefon betyder, at din ven er tilgængelig på mobil.
  • Hvis din vens navn vises uden hverken en grøn prik eller en telefon, de er offline og utilgængelige til at chatte. Men du kan stadig klikke på deres navn for at åbne et chatvindue, men noget du skrive til dem vil blive sendt til dem som en besked.
  • Facebook nu deler dine venner i forskellige kategorier på Chat. Den øverste del af din Chat sidebar har en blanding af online, offline, og mobile venner, som du sandsynligvis ønsker at tale med. Den nederste del viser "More Online Venner" med et nummer i parentes, hvilket er antallet af dine venner, der er online. Alle disse venner vil have en grøn prik. Du kan også bruge "Søg" nederst til at lede efter en bestemt ven.
  • Når du klikker på en vens navn for at starte en chat, eller de sende dig beskeder til at starte en chat, vil deres navn blive vist i en boks nederst på skærmen. Den første boks vises direkte til venstre for "Chat"-ikonet, og nye samtaler vil blive tilføjet til venstre for dette. Skriv din besked i den hvide boks nederst på skærmen, og tryk Enter for at sende den.
   • En grå boks indikerer, at du har læst alle de beskeder, at din ven har sendt til dig, da du starter Chat.
   • En blå boks med et rødt tal indikerer, at du har ulæste beskeder fra denne ven. Den røde tal fortæller dig, hvor mange beskeder fra denne ven er ulæst.
  • Rul over en vens navn i Chat sidebar og et ikon, vises en silhuet ansigt. Klik på dette ikon for at gå direkte til den vens Facebook Timeline.
 4. 4
  Skift dine chat indstillinger ved at klikke på gear i øverste højre hjørne af den åbne chat sidebar. Her kan du deaktivere chat lyde, som vil gøre dig opmærksom på en ny chat. Du kan også blive vist offline, eller redigere dine avancerede indstillinger.
 5. 5
  Avancerede indstillinger vil tillade dig at kontrollere, hvem der kan se, at du er online. Du kan spærre bestemte personer eller lister over folk fra at chatte med dig, eller forhindre alle fra at være i stand til at fortælle, at du er online.
 6. 6
  Se tidligere meddelelser ved at klikke på ikonet Meddelelser øverst til venstre.
 7. 7
  Klik på navnet på den person, for at se tidligere beskeder, eller sende en ny meddelelse.
 8. 8
  På fanen Beskeder, kan du vedhæfte en fil, såsom et billede, for at dit budskab eller endda tage et billede med dit webcam lige nu.

Sample humørikoner


Tips

 • Hvis din internet styrke er for lav til at håndtere Facebook Chat, ser du muligvis en gul trekant med et udråbstegn. Det vises også, når chatten kan ikke forbinde på grund af problemer med webstedet.
 • I modsætning til andre chat budbringere, er Facebook-chat ikke lader dig gemme komplet chat historie.