Wkudk

Sådan opretter og uploade en ringetone

Med udbredelsen af ​​elektroniske gadgets, flash, bang, suser, undertiden er det vigtigt at skille sig ud. Oprettelse og upload din egen ringetone er en fantastisk måde at fortælle, hvis kaldelse eller bare være anderledes.

Steps

Sådan opretter og uploade en ringetone. Få en data-stand mobiltelefon.
Sådan opretter og uploade en ringetone. Få en data-stand mobiltelefon.
 1. 1
  Få en data-stand mobiltelefon.
 2. 2
  Få, hvad software \ hardware er nødvendig for at overføre filer til og fra mobiltelefonen.
 3. 3
  Find en sang eller et andet bid af lyd, som du vil bruge som ringetone. Bestem hvilke mindre del af det du vil bruge til en ringetone. Det skal være i MP3 lydformat, og ikke større end 8MB. Udvælgelsen du vil oprette skal også være mindre end 30 sekunder. Nogle mobiltelefoner kan yderligere begrænse din ringetone længde, så tjek din telefons manual for at være sikker.
 4. 4
  Download og installer noget lyd klipning eller redigeringssoftware. Audacity er et af de bedste og gratis software.
 5. 5
  Start software og åbne mp3 fil i software, da det vil ligne en lydbølge bar.
 6. 6
  Fremhæv den del af mp3-fil ved at trække i visuel bar. Vælg Afspil for at lytte til den valgte side.
 7. 7
  Hvis du har valgt korrekt del af sang til ringetone, skal du vælge "eksport valg" fra fil-menuen.
 8. 8
  Gem det med nyt navn til et sted, du kan huske. du måske nødt til at downloade gratis til rådighed lame encoder til MP3 filer.
 9. 9
  Tilslut din telefon til din PC og indlæse pc-til-telefon-software.
 10. 10
  Brug af softwaren, mp3 overføre til telefonen.
  Vælg filen på din telefon som din nuværende ringetone, ringetone ID, etc.

iTunes Metode

 1. 1
  Indlæse klippet ind itunes, og efter at sikre, at din import format er sat til WAV (edit \ præferencer \ avancerede \ importerende), skal du højreklikke på filen og klikke på 'konvertere valg til wav. Dette vil vende fil i en let redigerbar WAV-fil.
 2. 2
  Open lydoptager ved at klikke starte \ programmer \ Tilbehør \ underholdning \ lydoptager.
 3. 3
  Klik og træk den nyoprettede WAV-fil fra iTunes til lydoptager. Dette vil indlæse den i Lydoptager og giver dig mulighed for at redigere det.
 4. 4
  Klik på lege og derefter stoppe den, hvor du ønsker, at ringetonen skal begynde. Klik på "Rediger \ Slet Før Current Position" for at fjerne noget før, hvor du stoppede.
 5. 5
  Klik afspille og stoppe den, hvor du ønsker, at ringetonen skal slutte. Klik på "Rediger \ Slet efter Current Position" for at fjerne noget efter hvor du stoppede. Dette bør efterlade dig med det klip, du gerne vil som din ringetone.
 6. 6
  Klik på 'file \ gem som "og gem filen på skrivebordet.
 7. 7
  Træk filen fra skrivebordet tilbage i itunes.
 8. 8
  Nulstille dine import indstillinger til mp3 (edit \ præferencer \ avancerede \ importerende), skal du højreklikke på filen og konvertere den tilbage i en mp3. Træk den tilbage på skrivebordet, du kan nu fjerne alle de ældre filer, hvis du ønsker det.
 9. 9
  Tilslut din telefon til din PC og indlæse pc-til-telefon-software.
 10. 10
  Brug af softwaren, mp3 overføre til telefonen.
 11. 11
  Vælg filen på din telefon som din nuværende ringetone, ringetone id osv.

Tips

 • Afhængigt af producenten, kan softwaren og \ eller nødvendige udstyr koster penge. Ældre telefoner kræver proprietære kabler, mens nyere telefoner bruger det meste USB eller bluetooth. Tjek eBay for data kabler til salg, men at sikre kompatibilitet med din specifikke model, og at det kommer med software. Hvis du har fået Bluetooth eller USB, softwaren sandsynligvis fulgte med telefonen, hvis ikke, kan det være tilgængelig gratis fra producentens hjemmeside.
 • De fleste nyere telefoner giver mulighed for en forbindelse til en computer, men mange ældre telefoner ikke. Tjek producentens hjemmeside for at se, om din specifikke model understøtter pc-til-telefon og MP3-afspilning.
 • Nogle tjenesteudbydere er venlige nok til at blokere denne evne på deres telefoner. Men hvis du finder dig selv i denne stilling, vær ikke bange, og da alle de feature-begrænsende sker gennem software, er det muligt, at nogle initiativrige person har fundet en metode omkring det. Google søgning er den bedste måde at finde walkthroughs for denne type modifikation.
 • Afhængigt af din mobiltelefon producent og model, er den optimale længde for en ringetone eller andet sted omkring 20 sekunder. Finde en sang med en god 20 anden sektion til at bruge, er muligvis den sværeste del af processen. Husk på, at den celle telefonens højttaler er noget begrænset, og markeringer med overdreven støj, høj \ lave intervaller, eller af dårlig kvalitet, vil ikke gå godt.
 • Der er software, der giver mulighed for at redigere længden af ​​MP3-filer dog de fleste kræver køb. Den metode skitseret ovenfor bruger software frit tilgængelige eller leveres sammen med Windows.
 • Hvis du har en nyere telefon, men ikke har lyst til at få det datakabel \ software, finde en ven (eller blive venner med nogen,) der gør. I mange tilfælde kan de uploade filen til deres telefon og mms det til dig.
 • Køb et software program som Xingtone der vil gøre det hele.
 • Din mobiloperatør vil sandsynligvis opkræve gebyrer for WAP trafik du genererer, mens du downloader din ringetone. Tjek din mobiludbyder for mere info.

Advarsler

 • Ændring af telefonens kode må ikke tilladt i henhold til din servicekontrakt eller garanti, og i nogle tilfælde kan være ulovligt. Check med din udbyder, at telefon producenten være sikker.
 • Forkert redigering telefonen kan mursten din telefon, finde de mest velrenommerede søger retninger mulige og ikke afviger på alle fra dem.
 • MMS-beskeder kan koste ekstra penge, tjekke din servicekontrakt eller med din udbyder for at være sikker.

Ting du behøver

 • Et data-aktiveret mobiltelefon med den nødvendige software og udstyr
 • En lydfil, du gerne vil gøre til en ringetone
 • iTunes + Windows