Wkudk

Sådan burlesque dans

Burlesque stigende popularitet ikke kun fordi det er sjovt, men fordi den mode i den burleske æra er tilbage i tjeneste.

Burlesque ikke lige stripping - en meget god burlesque danser fjerne ikke mere end en handske eller en strømpe. Selvfølgelig er vi ikke alle Gypsy Rose Lee.

Steps

Sådan burlesque dans. For det første er det vigtigt at huske, at du kan gøre to typer af burleske rutiner.
Sådan burlesque dans. For det første er det vigtigt at huske, at du kan gøre to typer af burleske rutiner.
 1. 1
  For det første er det vigtigt at huske, at du kan gøre to typer af burleske rutiner. Den første er den traditionelle solo-striben, hvor du vil tage tøjet af så meget som du ønsker. Den anden er et kor dans, hvor du kan tage din top måske og danse resten i lingeri eller frou frou lidt skørt og corselette. Det er dit valg, hvor langt du går!
 2. 2
  Find noget passende musik - ikke for hurtigt, men ikke for langsomt. Traditionelle Burlesque ser godt kombineret med big band, eller 1940'erne show musik, men det kan virkelig blive danset til noget, du kan lide forudsat du holde stemningen! Hvis du går op tempo, skal du sørge for du kan faktisk holde op!
 3. 3
  Bære høje hæle - Dette vil automatisk hjælpe din kropsholdning og give dig det sexede look. Men sørg for du kan faktisk danse i dem! Prøv at Twirling rundt i dem, og hvis du snubler de er for høje! 3 "hælhøjde er bedst for begyndere.
 4. 4
  Køb dit tilbehør og kostume. Sørg for at det er aftageligt i tid og rum, du har tildelt, og sørg for det er ikke faffy eller besværlige at fjerne. Lynlåse er stor. Du bør kun bære stramme snøring korsetter og lignende, hvis du er en erfaren bæreren. Grundlæggende kostume indeholder: en monteret bustier, en dejlig bh og matchende trusser, et bælte eller bred hofteholder / strømpebånd, og strømper og opera eller albue længde handsker. Du kan tilbehør med en fjer boa fra en fancy kjole butik, hvis du arbejder på den billige, eller du kan gå mere glamourøs med dine rekvisitter.
 5. 5
  Koreografere. Burlesque handler om fræk forførelse, så vær ikke bange for at smile, flirt, blink, og gisp! Prøv at lære et par af de følgende træk først, før du sætter ind i en rutine:
  • For at gøre en handske skræl sætte begge handsker på. Nu bruger din højre hånd fjerne én finger ad gangen formular din venstre hånd, når alle fem er blevet løsnet trække handsken ud og languidly kaste det til side. Nu gøre det samme med den anden hånd.
  • Brug dine hænder og fingre og gøre hver bevægelse overdrevet. Husk at bøje ryggen, holde dine ben lige og stikke bag ud.
  • For at udføre en vellykket og forjættende shimmy, sitre favn ved skiftevis at flytte dine skuldre frem og tilbage. Gør dette med udstrakte arme for en glam look, eller sætte hænderne i skødet eller bag ryggen for en koket og sødt look. Du kan kombinere dette med en cross-trin hvor at gå tilbage, mens vender dit publikum, du krydser din venstre ben over dit højre ben og træk dit højre ben ud til en normal holdning igen. Prøv to trin hver vej, mens shimmying-gøres bedst med armene ud eller hånd på hofter.
  • En ordentlig 'booty shake' kan gøres nemt, når du får ud af dine hæle. Stå på boldene af dine fødder, og derefter skiftevis bøje hvert knæ. Så tilføje nogle hip bevægelse ind i ligningen, og du er alle gå!
  • Sådan så en forjættende skridt baglæns for at bevæge sig væk fra dit publikum, sætte den ene fod bag den anden, og sving din hofte rundt til bagsiden kredser til samme side du kom tilbage med. Det lyder ikke af meget, men placeret ret, det er forførende!
 6. 6
  Også lære at strippe, er en god ting at vide, før du koreografere. Sørg for at du kan gøre det elegant, hvilket betyder uden knasende op og bøjet over! Hvis du skal bøje eller nå at skrælle noget, så brug en stol at sidde eller balancere på / imod. Prøv at være forførende og sexet, uden rushing eller fumle.
 7. 7
  Perfektionere format. Du absolut skal have en stiver før striben, selv præsentere dit publikum! Første indtryk tæller. Prøv at finde en positur, og så have en lille gåtur rundt en cirkel vil gøre pænt. I din rutine, er det vigtigt at rummet ud at danse og afisolering lige så, hvis faktisk du selskabstømning. Jo flere kommer ud, jo mere dans i mellem forekommer hensigtsmæssig. En klassisk bump og male kan ændres på så mange måde ved at bøje fremad, bumpe til siden, ændre rytmen... Eksperimenter med det. En simpel foråret fremad i hofter er et bump, og kredser af hofterne fra front til bagsiden er en trummerum. Du er velkommen til at slibe og sving hofterne hele tiden under din rutine selv.

Tips

 • Når du vælger musik, gør det subtile og provokerende.
 • Det handler om at være sexet og forførende med klasse og elegance, så kun vise så meget af huden, som du er komfortabel med.
 • Brug al den plads til rådighed for dig. Må ikke bare stå på ét sted, flytte rundt og gøre øjne følger dig.
 • Vælg hælene, som du kan gå i. Hvis du har tænkt på at tage dem ud, holde sig væk fra spænder og masser af snørebånd!
 • For koreografi, husker dine hænder og arme! De kan ofte svinge rundt eller se halte, altid være opmærksom på dine fingre også. Jeg foretrækker at bruge ballet-stil retningslinjer, når det kommer til hænder og arme. Armene skal være yndefuld! Husk formen på dine ben, og hvor dine fødder hen. Prøv at holde fødderne på spring sammen, og aldrig en fod indad. Holde dine ben sammen, er klassiske burlesque! Husk også at holde din kropsholdning. Dårlige arbejdsstillinger gør en danser se akavet.
 • En god stribe handler ikke om selskabstømning. Find en prop, en signatur hvis du vil, der vil gøre din dans mindeværdig! (Dvs. Dita Martini Glass, Sally Rands Feather fans...)
 • Se til ballet og jazz og balsal dans for inspiration. Du kan inkorporere elementer af klassiske dans, såsom jazz, ballet, elegance balsal, mavedans, og selv kan kan! Go nuts med at eksperimentere og gør, at du kan mageligt gøre det i dit kostume og sko!

Ting du behøver

 • Handsker
 • Strømper
 • Boa
 • Musik